Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 68~

• 35 984
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирче ако имате проблемации с превода...давай и към мен  Peace
 Ехееее,ти се облече,да не ти застудя Hug Hug,нямам аз съм на финалната черта почти,оффф най тежките пак,Зехра си заминава,хвана Ръзата, Юмерчо тука рева е много голям ooooh!

# 31
  • в подножието на планината

Иве, честита премяна и на теб! Hug

# 32

Иве, честита премяна и на теб! Hug

а моите са стари...класика Mr. Green

# 33
Aни,  newsm51 благодаря ти за темата. Много бързо се учиш. Peace
Радвам се, че си ползвала от колажите, които аз постнах.
Снежи,   bouquet Бел,   bouquet
Toва е за вас трите, също така и за Рени:
Скрит текст:

Миленка, няма как да не те поздравя за красивите ти гащи, все ги избираш едни такива.. супер са.  Peace Laughing Heart Eyes

Иве, честити и на теб. Много е готин Емко. Heart Eyes

# 34
  • У Диспансера ...♥♥♥
Релакс,Димчо какво каза,след като спомена че си от Бг Mr. Green  Той тоя туитър,ние се регистрирахме и той опустя,пуууу ooooh!

# 35
Ся видяхте ли какво се получи - Чаги взима първа награда за утешител. Утешава ги и ги връща на гаджетата им  Mr. GreenЕй какво добро сърце има  Joy Joy

# 36
Релакс,Димчо какво каза,след като спомена че си от Бг Mr. Green  Той тоя туитър,ние се регистрирахме и той опустя,пуууу ooooh!
нищо кво да каже никой не ни отразява и всичко се покри  Mr. Green

# 37
Ани, Нервакова, чудесно се справяш, благодаря и аз за усилията. М/у впрочем къде са преведните епизоди от 2ри сезон newsm78

# 38
  • У Диспансера ...♥♥♥
Релакс,Димчо какво каза,след като спомена че си от Бг Mr. Green  Той тоя туитър,ние се регистрирахме и той опустя,пуууу ooooh!
Абе плашим ли ги какво не мога да разбера,все едно ядем хора Mr. Green  Вчера само за Галатасарай пишеха,сега само за Фенербахче,и тоя приятел другия на Чаатай,само за мачове ми пише,ми сложи някоя актуална снимка,кажи нещо за него няма #2gunfire

# 39
Рая,мерси  Hug

# 40
Абе плашим ли ги какво не мога да разбера,все едно ядем хора Mr. Green
явно ги естрах да не ги изядем баси  Mr. Green той Джан се покри щот всяка го пита де е ча  Joy

# 41
да нападаме брат му нерде се ча  Joy

# 42
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз брат му го нямам,ти имаш ли го,то не че ще ни каже,да вземе и той да се покрие най-много,ние още Джан не сме го питали за Ча,ко ми са прави,даже и нямахме намерение да го питаме,него си харесахме ама той бърза да си прави изводи Mr. Green

# 43
Аз брат му го нямам,ти имаш ли го,то не че ще ни каже,да вземе и той да се покрие най-много,ние още Джан не сме го питали за Ча,ко ми са прави,даже и нямахме намерение да го питаме,него си харесахме ама той бърза да си прави изводи Mr. Green
https://twitter.com/UlusoyAtalay  Mr. Green

# 44
ние май закъсняхме с регистрацията Джан последно е писал на 1 април ние кога чак я направихме  Mr. Green изтървахме коня  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт