Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 68~

• 36 004
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
  • У Диспансера ...♥♥♥
ние май закъсняхме с регистрацията Джан последно е писал на 1 април ние кога чак я направихме  Mr. Green изтървахме коня  hahaha
И той за Фенербахче писал,ми да влезе да види,иначе все цъкат на тия телефони ooooh!

# 46
leka drujinaaaaaaaaaa Hug

# 47
ние май закъсняхме с регистрацията Джан последно е писал на 1 април ние кога чак я направихме  Mr. Green изтървахме коня  hahaha
И той за Фенербахче писал,ми да влезе да види,иначе все цъкат на тия телефони ooooh!
Исмайл вчера беше за Галата днеска пише за Фенера луда работа  Mr. Green  дано скоро има включване от Джан и да ни отрази най-важното  hahaha

# 48
лека и чатаайска нощ мац  Hug

# 49
Настроена съм носталгично за това ви оставям че да не ви втръсна от писане за любов и така нататък.Лека от мен момичета. Hug Hug Hug  bouquet

# 50
  • София
Момичета лека нощ и от мен  Tired  newsm46

оххх направо изкрейзвам тук е ууникален  #Crazy  Heart Eyes

и аз така гледам като видя,че барате Чаги, само че аз не си седя чак толкова спокойно, аз и действам  Mr. Green

Айде сладурки лека нощ вече  Hug Hug Hug

# 51
  • У Диспансера ...♥♥♥
Окапахте ли бе Party PartyХайде лека,аз още се ровя из нет пространството тоя Релакс грозния,следиш ли го newsm78  тук какво правят,пак се лигавят май Joy Joy

# 52
Хайде и аз ще си лягам.  newsm46 Лека нощ и сладки сънища.

# 53
  • У Диспансера ...♥♥♥
Лека Рая Hug

# 54
Лека на всички и от мен.
Галя пиши за любов колкото ти душа иска, аз със сигурност шъ те чета Embarassed Hug
Момичета, ще ви отразят, споко, сега свикват с мисълта, ако сте търпеливи ще стане. Така отсяват вятърничавите от сериозните. Кураж и после шъ разправяте.
Само едно не знам - Чаги май 99% не знае англ., за Джан не знам, на какъв език пишете  newsm78

# 55
хайде народа изполяга още рано рано  Mr. Green  Hug

# 56
Лека на всички и от мен.
Галя пиши за любов колкото ти душа иска, аз със сигурност шъ те чета Embarassed Hug
Момичета, ще ви отразят, споко, сега свикват с мисълта, ако сте търпеливи ще стане. Така отсяват вятърничавите от сериозните. Кураж и после шъ разправяте.
Само едно не знам - Чаги май 99% не знае англ., за Джан не знам, на какъв език пишете  newsm78
ами аз писах на английски здр как си  Mr. Green

# 57
Релаксче, ми драсни му и на френски - специален език е, може да се впечатли  Mr. Green
А бай Дамян отрази ли ви  newsm78

# 58
Релаксче, ми драсни му и на френски - специален език е, може да се впечатли  Mr. Green
А бай Дамян отрази ли ви  newsm78
  Joy той дали английски знае ти къде отиди на френски  Joy

# 59
и Дамян са прай  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт