Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 68~

• 36 238
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
тази вечер сме на различни вълни с теб  Mr. Green

# 451
ОООО буйната Рени 60, идваш да ни заболят коремите от смях или ще си сериозна?  Hug

# 452
  • в подножието на планината
Mrs Petrova абсолютно е Руя. Ама не трябва много да я "благославяме", доколкото си спомням е родена в София, май  newsm78

Да, и аз това си го спомням. Peace

Ренате, Hug

Ирка,  bouquet

# 453
  • У Диспансера ...♥♥♥
тази вечер сме на различни вълни с теб  Mr. Green
Еми ти RnB пускаш,а пък аз нещо за душата,няма да се повтаряме пък сега Mr. Green

# 454
Хаха Звезде, ето първата софиянка дето се докопа до Чаги, наужким, наистина - факт. Дето се казва - началото е положено.... Joy

# 455
тц тц тц половината от актьорите в сериала са с българска жилка и сега нашите умници от Бтв да вземат да го пускат за български сериал  поне Joy

# 456
  • У Диспансера ...♥♥♥

Не им давай идеи,че нищо чудно Mr. Green

# 457
Сериозно ли тази Руя е родена в София?  #Crazy Остава и да сме били родени в една болница..  ooooh! Joy

тц тц тц половината от актьорите в сериала са с българска жилка и сега нашите умници от Бтв да вземат да го пускат за български сериал  поне Joy
Peace Joy Joy

# 458
  • In a surreal moment!
ИКСИ, те имаха връзка в живота, бяха се запознали на снимките на един клип и бяха гаджета точно като беше тя в АФК, ама вече не са заедно.... Cry

Кой това? Кои те?  Shocked

# 459
Неви, заплеснах се и забравих да ти кажа, че коктейлите не са правени от Юнал. Можеш да си спокойна. Снимката на Чаги и Баръш съм я виждала и се надявам лесно да я намериш.
Като стана дума за Юнал, аз лично предпочитам Murat Onuk в тази роля, заради излъчването. Eray Özbay ми е малко мрачен.

# 460
Ренате  wavey
Аз ще си полягам,че утре съм пак 12ч.на тръстиката,ама после 48ч.ще почивам  smile3533

# 461
# 462
  • У Диспансера ...♥♥♥
Татарова лека Hug

# 463
  • In a surreal moment!

# 464
ИКСИ - ами Туба Мелис /Руя и певецът от клипа. Ама се разделиха. По последни клюки Руя е гадже с Махсун Кармъзъгюл и той е квалитетен ерген, режисьор  итнт на много успешни проекти /брей тая Руя Mr. Green/

Общи условия

Активация на акаунт