Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 68~

• 36 226
  • 747
  •   1
Отговори
# 465

Не им давай идеи,че нищо чудно Mr. Green
това е по-добрият вариант така дано пуснат повечко сериики  Mr. Green

# 466
  • в подножието на планината
Снежи, лека! Hug

Аз утре ще сватбувам, та да си легна по - раничко да не приличам на оскубана кокошка, че ще изплаша сватбарите ... Mr. Green

Лека нощ, момичета! Hug

# 467
Знаете ли аз ще кажа това с риск някоя от вас да ми се убиди ще кажа това Фатих реши че Чаги може без Хазал и че зрителите ще се примирят с това че Хазал я няма да но не Емир без Фериха не може така както са написа ли сценаристите "Тя е неговата сила" с еедна нейна дума можеше да го унищоши и с една нейна дума можеше да го изправи но явно са забравили тези реплики и мисля че ги има в 46 епизод и 56 епизод.Чаги без Хазал може поне аз така мисля но Емир без Фериха е нищо тя е неговата сила.Дори и да беше се приела Гюнеш нямаше да е същото не може 1 и 2 сезон да показваш любовта на двама души и как те преодоляват всички и всичко и да страдаш с тях и накрая да ти я сложат там няква дето не знам коя е избрал извинявам се за това че пиша така за Гизем но понякога човек има нужда да се изкаже и да сподели.Нямам против Гизем но някак не пасна за сърцето на Емир.

# 468
  • У Диспансера ...♥♥♥

Вярче,хайде да се поразкършим

# 469
Снежи, Звезде,  Hug лека.

# 470
  • У Диспансера ...♥♥♥
Снежи, лека! Hug

Аз утре ще сватбувам, та да си легна по - раничко да не приличам на оскубана кокошка, че ще изплаша сватбарите ... Mr. Green

Лека нощ, момичета! Hug
Лека Илде Hug и да тропнеш една ръченица на кръстника Hug

# 471
Снежи лека, сега видях, че в новата агенция на Хазал, освен Резато Коджаолу и Мурат Йълдъръм, са Беррак кашкавала и Серенайката. Но нашето момиче явно е съвсем ново в тая компания, щото за нея още няма клипче с ролите й досега, а за другите има.
Чао. И аз ще лягам по-рано, че петъчно се поизморих. До утре.

# 472
  • У Диспансера ...♥♥♥
Неви лека Hug

# 473
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Пред нова кооперация седят баби. Минава джип с тъмни стъкла, от него се показва една мутра и крещи:
-К'во седите тук?
-Ще се оплача на внука! - казва едната баба.
-Кажи му на твоя внук, че утре в 2 ч следобед сме тук с момчетата, ще има стрелба!”
На другия ден идват три джипа и мутрата пита бабата:
-Къде е сега внукът ти, а?
-Не знам, тук някъде, той е снайперист.
    Mr. Green

# 474
Добър вечер!

Как сте?Нещо ново?
Скрит текст:
Досега бях в шивалнята Simple Smile и  не съм чела какво сте писали от следобед насам.
Татарова лека нощ. Hug

Не им давай идеи,че нищо чудно Mr. Green

Heart Eyes

# 475
Галя, Hug защо някой да се обижда?! Според мен е точно така както казваш ти. Точно по тази причина повечето зрители не можаха да приемат ПЕ - ние всички се влюбихме в историята на ФЕмир. А трети сезон беше коренно различен.. показаха ни, че в крайна сметка Емир може и без Фериха.  Rolling Eyes Феновете не искаха да приемат това, не искаха да гледат подобно нещо и за това ПЕ беше провал.

# 476
Вери,
Все забравям да ти кажа, че обожавам Малките тайни. Когато имам време ги гледам отново. Благодаря за клипа. Песните на Дино Мерлин също харесвам много.   bouquet

# 477
  • In a surreal moment!
ИКСИ - ами Туба Мелис /Руя и певецът от клипа. Ама се разделиха. По последни клюки Руя е гадже с Махсун Кармъзъгюл и той е квалитетен ерген, режисьор  итнт на много успешни проекти /брей тая Руя Mr. Green/

Оу, добре, така може. Аз като една съща свекърва Ч. на таз мома не го давам! Joy Joy

# 478
Вери,
Все забравям да ти кажа, че обожавам Малките тайни. Когато имам време ги гледам отново.
И аз обожавам този сериал.  Heart Eyes Сигурно по ника ми си личи де, но пак да си кажа.  Laughing Гледам сега и повторенията по бтв лейди и не може да ми омръзне.

# 479
Оф Галя, ти ме върна в джаза. Аз мисля като теб. Споделяй си, питаш ли ни нас, дето на живо ни го изиграха тоя спектакъл. Дето отначало уж Емир щял да покаже как не умира любовта и после - шааааат -шок и ужас. Никога, никога няма да им го простя. #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт