Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 68~

• 36 204
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
  • София
имах гости до ся баси не си тръгват тия хора  Joy как да им кажа айди гит,че имам тука да мисля планове как да се докопам до Ча  Joy
ти и гид да им кажеш,хората не са навътре като нас с езиците Joy Joy
rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

# 511
Рая, извинявай, не съм забелязала ника ти, май съм започнала да остарявам. newsm62
Научих от Снежка къде да прочета за новата агенция на Хазал и одобрявам. newsm10 Има линк за английския текст в темата за Хазал Кая, ако някой се интересува. Много от най-добрите турски артисти, които познавам, не лично, разбира се, работят с тази агенция. Там са Серенайката и някаква дето и викате кашкавалка. Серенайката я видях в клипове. Много ми напомня Гизем Караджа, но все още не съм мислила с какво и защо.

# 512
Релакс, ми ти кво очакваш да ти каже, само здрасти ли му писа, на англ ли? Освен това женен мъж, може и детенце вече да има или е на път, варди се  Mr. Green

# 513

Верче #410 без тияяя  Naughty нали си ми дружка, какви са тия работи?  smile3516 Аз куче пазач бях оставила и гледам май някой е влезнал в битка и има поражения  Mr. Green  newsm48 , #417 и на мен ми е много любимааа  Hug

какво съм казала пак  newsm78 паметта ми изневерява нещо остарявам май  Joy

# 514
  • У Диспансера ...♥♥♥
Рени 60 душко, отдавна изоставих съня за красота /преди полунощ нали  Mr. Green/, щото въобще изобщо нямам нужда от разкрасяване. Ама като метнах две финландии с кола ииии ми натежаха краката, не главата. Обаче щом има купонче тука - съм на линия.
То и аз викам за какво да спя за красота,то от това моето накъде повече,и съвсем го зарязах,между другото фамилията ми е Скромнева,приятно ми е Mr. Green

# 515
имах гости до ся баси не си тръгват тия хора  Joy как да им кажа айди гит,че имам тука да мисля планове как да се докопам до Ча  Joy
ти и гид да им кажеш,хората не са навътре като нас с езиците Joy Joy
Абе казваш им -ГИТ БЕЕ ГИТ- ако знаят, знаят, ако не - да си ходят от където са. Яяя, какво е това нещо.. Релаксчето тука има по-важна работа за вършене.  Joy

# 516
  • София
 Ча ей така ши си го мачкам,мамини сладки Hug
аууу буболечки малки сладки  Hug мани го Ча той с тези сладури неможе да се мери  Crossing Arms

мачкайте си ги колкото щете, аз Чагитко ще си мачкам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 517
ЯЯЯ Ирка, и мойта фамилия подобна, брей брей виж ти newsm78

# 518
Много ми напомня Гизем Караджа, но все още не съм мислила с какво и защо.
Не го бях споделяла, но и на мен ми прилича на нея ако не се загледаш по-добре.

# 519
  • У Диспансера ...♥♥♥
 Ча ей така ши си го мачкам,мамини сладки Hug
аууу буболечки малки сладки  Hug мани го Ча той с тези сладури неможе да се мери  Crossing Arms

мачкайте си ги колкото щете, аз Чагитко ще си мачкам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ще го мачкаш,ама аз не помня съм казала- да  Mr. Green

# 520
  • У Диспансера ...♥♥♥
ЯЯЯ Ирка, и мойта фамилия подобна, брей брей виж ти newsm78
Еййй ами мога да кажа само как си адаш Hug

# 521
бе и женен да е поне ино мерхаба да кажи баси правежите и тоя Джан са изгуби кат бананите през бай Тошово време  Mr. Green

# 522
  • София

Верче #410 без тияяя  Naughty нали си ми дружка, какви са тия работи?  smile3516 Аз куче пазач бях оставила и гледам май някой е влезнал в битка и има поражения  Mr. Green  newsm48 , #417 и на мен ми е много любимааа  Hug

какво съм казала пак  newsm78 паметта ми изневерява нещо остарявам май  Joy

Не се прави сега на приятно разсеяна  Close  Mr. Green Незнам ама никой няма да лиже Чаги   smile3513  сети ли се сега ? Чак го и предлага, да не почна аз да предлагам Бу  насам натам  Naughty Angry

# 523
Рени 60 душко, отдавна изоставих съня за красота /преди полунощ нали  Mr. Green/, щото въобще изобщо нямам нужда от разкрасяване. Ама като метнах две финландии с кола ииии ми натежаха краката, не главата. Обаче щом има купонче тука - съм на линия.

Ей мамка му , свърши нашенската и ся трябва да се мъча с разни местни бълвочи...
Joy Joy Joy

# 524
 Mrs Petrova, Рая, аз реших да си затрая по тоя въпрос, да не кажете, че съм предубедена. Ама и на мен така - безцветна някак, не може без грим  newsm78. То Гизем и с грим, и без грим, все тая, а и талант няма как да си изрисуваш, ама да не ставам лоша аз  Joy

Общи условия

Активация на акаунт