Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 68~

• 36 175
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
  • У Диспансера ...♥♥♥
 Ча;не мога Ирка,ща цунам Аз:ииии,айде какво да те правя Mr. Green и някой папарак пак ни щракнал еее Mr. Green

# 526
  • София
 Ча ей така ши си го мачкам,мамини сладки Hug
аууу буболечки малки сладки  Hug мани го Ча той с тези сладури неможе да се мери  Crossing Arms

мачкайте си ги колкото щете, аз Чагитко ще си мачкам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ще го мачкаш,ама аз не помня съм казала- да  Mr. Green

Ааа? Нещо не разбрах, егати дългия ден, вече толкова бавно загрявам чееее #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy  Joy

# 527
На дошлите в полунощ...поемайте темата... Peace Grinning
На оттеглилите се за почивка, спокойна да е,  smile3524  прибавям и себе си в бройката...
до утре, е то пак ще е днес, ама по-късничко... Joy Joy Joy

п.п. Мислих си, че днес ще е прецедент с не изписана тема,  Shocked ама може и да ме опровергаете... newsm78 Joy
Няма да се обзалагам, че все губя Mr. Green ...утре ще проверявам ... hahaha Joy Wink

bye

Последна редакция: сб, 06 апр 2013, 09:48 от margita9

# 528
Рени, текила ли жулите или виски. Разбрах те аз, че се появи щот ракията свърши и ти домъчня за нас  Joy

# 529
  • У Диспансера ...♥♥♥
бе и женен да е поне ино мерхаба да кажи баси правежите и тоя Джан са изгуби кат бананите през бай Тошово време  Mr. Green
хаххахаха,голям лаф вкара,аз още малко и ще им пиша,абе вижте какви сте парцали,какво ми се правите на хавлии  Joy Joy Joy

# 530

Верче #410 без тияяя  Naughty нали си ми дружка, какви са тия работи?  smile3516 Аз куче пазач бях оставила и гледам май някой е влезнал в битка и има поражения  Mr. Green  newsm48 , #417 и на мен ми е много любимааа  Hug

какво съм казала пак  newsm78 паметта ми изневерява нещо остарявам май  Joy

Не се прави сега на приятно разсеяна  Close  Mr. Green Незнам ама никой няма да лиже Чаги   smile3513  сети ли се сега ? Чак го и предлага, да не почна аз да предлагам Бу  насам натам  Naughty Angry
хаха еее Бу никой няма да иска да го оближе  Joy и аз не бих докато не се обръсне  Mr. Green

# 531
бе и женен да е поне ино мерхаба да кажи баси правежите и тоя Джан са изгуби кат бананите през бай Тошово време  Mr. Green
хаххахаха,голям лаф вкара,аз още малко и ще им пиша,абе вижте какви сте парцали,какво ми се правите на хавлии  Joy Joy Joy
много ще ми е интересно как ще е на турски  Joy

# 532
  • София

Верче #410 без тияяя  Naughty нали си ми дружка, какви са тия работи?  smile3516 Аз куче пазач бях оставила и гледам май някой е влезнал в битка и има поражения  Mr. Green  newsm48 , #417 и на мен ми е много любимааа  Hug

Не се прави сега на приятно разсеяна  Close  Mr. Green Незнам ама никой няма да лиже Чаги   smile3513  сети ли се сега ? Чак го и предлага, да не почна аз да предлагам Бу  насам натам  Naughty Angry
хаха еее Бу никой няма да иска да го оближе  Joy и аз не бих докато не се обръсне  Mr. Green

rotfImbo rotfImbo после ще станеш като котките, топки косми ша плюиш  rotfImbo rotfImao

# 533
Рени, текила ли жулите или виски. Разбрах те аз, че се появи щот ракията свърши и ти домъчня за нас  Joy

и бира, и дизел и к'вото дойде... Joy Joy Joy

# 534
 Ча;не мога Ирка,ща цунам Аз:ииии,айде какво да те правя Mr. Green и някой папарак пак ни щракнал еее Mr. Green
ааа той си те гризна по нослето направо  Joy

# 535

rotfImbo rotfImbo после ще станеш като котките, топки косми ша плюиш  rotfImbo rotfImao
тц докато не свърши сериала му никакво близане,неща да се давя  Joy после като се ощави ще стане бонбон  Praynig

# 536
заради тях чужди езици проговорих те ино уважение няма ай сиктир миктир  Joy

# 537
Марги,  Hug ние като вдигнем темпото нямаме спирка, така че наистина не трябва да се обзалагаш.  Laughing
Лека.  Hug

# 538
  • София
Ето това е моето мото за Ча  Mr. Green

Ready Or Not, Here I Come, You Can't Hide
Gonna Find You and Take it Slowly
Ready Or Not, Here I Come, You Can't Hide
Gonna Find You and Make you want me.

smile3521 smile3521  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 539
Релаксче, само едно се чудя. Ако вземат та завържат с вас лаф тия туитърджии, кво шъ ги питате, веднага "Чаги къде живее" ли или имате обходни маньоври.  newsm78 Щото ако само за едното "мераба" е борбата ... Joy

Общи условия

Активация на акаунт