Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 68~

• 36 169
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Нищо не правите вие -слаба ракия сте. Гъркините се спретнаха миналата година, отидоха на сета, напрегръщаха го Чаги, нащракаха се и се развяха из мрежата. Ся ще чакате наесен с песен...
Ние да разбереме къде е за 5 часа сме в Станбула его къде е  Mr. Green
Нали по последна информация се е преместил в квартал.. нещо с Б беше.  Laughing Деа я сподели тази информация и ние тръгнахме палатки да опъваме там, пък в крайна сметка си останахме тук.  ooooh! Joy

# 571
Рени 60, бас държа, че умират да им отговорят на нашите лъвици тия смотльовци, ама не им стиска.
Дето викаш и сами ще си изцапат ризките, ние да им ги тръкнем тука  Mr. Green

Ми те не знаят с кого си имат работа Неви, само да им зададат - Нерде си бе апдал, сьойле.. и току виж някой прецапал Капъкуле... Joy Joy Joy Joy

# 572
  • София
Лека нощ на лягащите  Hug Hug Hug

Чаги за тебе слънце като с,е подкарали ride  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 573
На дошлите в полунощ...поемайте темата... Peace Grinning
На оттеглилите се за почивка, спокойна да е,  smile3524  прибавям и себе си в бройката...
до утре, е то пак ще е днес, ама по-късничко... Joy Joy Joy

п.п. Мислих си, че днес ще е прецедент с не изписна тема,  Shocked ама може и да ме опровергаете... newsm78 Joy
Няма да се обзалагам, че все губя Mr. Green ...утре ще проверявам ... hahaha Joy Wink

bye

Heart Eyes Хазал е много хубава на тази снимка.

Марги, Hug лека нощ.И аз  ще лягам.До утре.

# 574

Ирче айда на танците  Mr. Green аз съм с червеното

# 575
Кварталът, за който се заговори, че ще купува къща се казва Бахчешеир и е част от Авджилар /по-голям район/, намира се близо до магистралата и е на 30 мин от условно казано, центъра на Истанбул.

# 576
  • У Диспансера ...♥♥♥
Нищо не правите вие -слаба ракия сте. Гъркините се спретнаха миналата година, отидоха на сета, напрегръщаха го Чаги, нащракаха се и се развяха из мрежата. Ся ще чакате наесен с песен...
 Ооооо ние ако бяхме го надушили като снимаха филма,гъркините щяха да станат на маслини,вакуумирани,имат късмет че късно се угадихме  Joy Joy

# 577
  • София
Ние да разбереме къде е за 5 часа сме в Станбула его къде е  Mr. Green
Нали по последна информация се е преместил в квартал.. нещо с Б беше.  Laughing Деа я сподели тази информация и ние тръгнахме палатки да опъваме там, пък в крайна сметка си останахме тук.  ooooh! Joy

А да, ама как беше квартала  newsm78 Даже ква кола,  с аероплано за 2 часа съм там  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 578
Кварталът, за който се заговори, че ще купува къща се казва Бахчешеир и е част от Авджилар /по-голям район/, намира се близо до магистралата и е на 30 мин от условно казано, центъра на Истанбул.
ще му идем на гости целия форум ще не ще  Mr. Green

# 579
  • София
 Ооооо ние ако бяхме го надушили като снимаха филма,гъркините щяха да станат на маслини,вакуумирани,имат късмет че късно се угадихме  Joy Joy

Охооо пасти са яли те пред нас  Mr. Green Mr. Green

# 580

ride ride ама не иде  Mr. Green друго си добрата стара мръснишка песен за понито  Joy

# 581
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ирче айда на танците  Mr. Green аз съм с червеното
Аз съм много флегматична нещо,клатя се колко да не заспа  Joy Joy

# 582
  • София

ride ride ама не иде  Mr. Green друго си добрата стара мръснишка песен за понито  Joy

rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

# 583
да не кажем зехтин направо  Joy

# 584
Отворете Яндекс / нещо подобно на гугъл мап/ и той ще ви покаже къде точно е!

Общи условия

Активация на акаунт