Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 68~

• 36 086
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
И аз мисля да се отправям към леглото. Лека нощ и спокойни сънища.  smile3524

# 601
Лека сладурки  Hug и аз лягам но при друг  Peace

# 602
  • София

Ей това може да ти изпея само аз Mr. Green

But I know she ain't gonna wanna share дам дам абсолютно си права  and i ain't sharin what's mine  Mr. Green

Айде лека вече  Hug Hug

# 603
  • In a surreal moment!
от туит обмена

# 604
  • У Диспансера ...♥♥♥
  Добро утро Hug Hug Един усмихнат,и слънчев уикенд ви пожелавам newsm08

# 605
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ей това може да ти изпея само аз Mr. Green

But I know she ain't gonna wanna share дам дам абсолютно си права  and i ain't sharin what's mine  Mr. Green

Айде лека вече  Hug Hug
само това мога да кажа като отговор Mr. Green

# 606
  • Под Сините камъни
Добро утро!Айде на кафенце,аз пия вече моето във вашата компания

# 607
Добро утрооо къз  Hug
жива съм, ама какъв сън му отпрах и Ча неможа да ме събуди  Mr. Green
Ирка Пепи  Hug много приятни кафенца, сега ще си ги пия  докато ви чета снощи какво съм изпущила  Hug

# 608
  • У Диспансера ...♥♥♥
Невраче,изпуща много,пак полудяхме по едно време Joy Joy

# 609
Добро утро!

Ирка.84,много си добра в танците. newsm10

Аз
Скрит текст:
изчезвам,че много работа  ме чака  newsm79 wash hang Ще намина  по късно  да видя какво правите Simple Smile

Хубав слънчев ден на всички!  bouquet

Последна редакция: сб, 06 апр 2013, 09:53 от лава

# 610
  • Pleven, Bulgaria
Добро утро Hug
Да се запиша с едно кафенци в тази тема пред края и

Ирка  Hug Пепи Hug  Ани  Hug Лава     bouquet

# 611
Добро утро  Hug

# 612
Добро утро,

Благодаря на всички за кафенцето, страхотните клипчета, коментари, новини, вицове и мнения.
Марги,
Много благодаря за отговорът ти относно финала на филма. Снощи се включих късно, но като го прочетох, няколко минути не можах да направя нищо, много бях впечатлена и честно се разплаках. Исках да прочета всички мнения, затова не отговорих веднага. Много ми хареса твоя анализ, макар да не съм съгласна с някои неща в него, но това е твоята позиция, и може би тъй като ти си гледала (предполагам) по-отдавна, от позиция на времето си имала време да преосмислиш повечето неща, да изчистиш първичните реакции, и по-трезво да прецениш нещата.
Аз все още държа на щастливия финал, защото тази приказка не може да свърши със смърт, чудя се дали ако тази любов трябваше да приключи, защо нямаше вариант  и за Ферилент -Фериа и Левент, и Емир - с някоя, все пак Левент я обичаше многоооо силно.
Аз все още не съм изгледала целия филм, сега съм на 60 епизод (за съжаление нямам много време) и трудно бих приела ПЕ, просто защото този филм е за ФЕмир и за тяхната приказна любов. Напълно съм съгласна с мнението на момичето (не помня на кой точно, сори), че в този изпълнен с толкова негативни неща живот, имаме нужда от поне щастлив край на любимите сериали, както и с тези нения за любовта на Аксой бей към печалбарството и парите, че изигра Чаатай, въпреки че той доколкото съм видяла в клипчетата е бил блестящ в ПЕ. Може би особенно в първите серии той някак се е сбогувал не само с Фери, но и с партьорката си Хазал, която по мое мнение му помогнА МНОГО да израстне като актьор.
Скрит текст:
Яко може да споделиш кои са другите два сериала, които спомена, че са те впечатлили, аз не съм гледала много, но 1001 нощи ми е любим също.

Всички момичета тук имат различно мнение, което аз много уважавам, дори и да не са съгласна с някое, темата е много разнообразна, интересна и за мен, забавлявам се искрено, макар че понякога в офиса си се смея сама, ама ми е ГОТ.
Пожелавам слънчев и усмихнат уикенд на всички,

# 613
Добро утро фемирки,

Нервакова, радвам се че си по-добре, значи Ча е успял да помогне в края на крайщата Simple Smile)))

Ива, дано  веждата да мине бързо и да си отново във форма! ( а се надявам опоненката ти, щом се бърка където не трябва, да е в същото, ако не и по-лошо състояние  Laughing Laughing)

Марги, отново ме остави .....без думи, въпреки че не споделям много мнението ти, страхотно ми хареса поста и това че си намерила начин (разумен) да отдадеш внимание и на ПЕ.

Хайде аз се залвям с  newsm79 wash 1dishes
до скоро и ви желая един усмихнат съботен ден, дано и да е слънчев не само в представите ми:)

# 614
  • на вълнолома
Добро утро, прекрасни дами Hug, взимам си кафе, че не мога да вляза в ритъм с тази смяна на часа Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт