Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 68~

• 36 133
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте.  wavey
Ирка, Пепи, Ганушка, Вяра, благодаря за кафенцата.  Hug
Лава,  Hug благодаря за закуската.
Ани, Jane, Ива, Пейкова, привет и на вас.  Hug

Пожелавам ви приятен и слънчев уикенд.   bouquet

# 616
Добър, слънчев, прекрасен, ден!  Hug

Вери, Ганушка, Лава   bouquet

Момичета знаете, че темата ни е прекрасна, няма какво да го преповтарям. Всички сте страхотни, благодаря!  Hug  bouquet

За мен нищо не им е отнето,отказвам да гледам ПЕ,и никога няма да го приема,не може да дадеш на хората вяра в такава любов и после да ги полееш със студен душ,финала беше в парка за мен,а и за много други,обичат си се двамата и така.В живота ни има предостатъчно мъка и страдание,затова отказвам да приема това тяхно ламтене за повече пари ПЕ Peace
newsm10 smile3501

Скрит текст:

# 617
До Twittergirls,
Предлагам да пуснете тази песничка до Ча, това не може да не го разбере - писахте му на турски,английски, може би български, но езика на любовта е френския.

Скрит текст:
Уникално изпълнение на една истински влюбена жена! Невероятна!!!
Лара Фабиан – белгийска певица и авторка на песни, загубва мъжът на сърцето си Грег, за когото е искала да се омъжи.
Погребва го, но не може да отмени този голям концерт. Успява да излезе на сцената, пее някак си, но на тази песен - "Обичам те" се облива в сълзи, изпада в шок и не може да продължи.
И тогава цялата публика запява вме...сто нея „Ние те обичаме...”
В края на песента нейният продуцент Рик Алиссон, който акомпанира на пианото й казва: „Виждаш ли? А ти казваше, че няма за какво да живееш. Живей за тях, за хората!”

Грегори Леморшаля почива на 23 години в болница в Париж. През целия си живот той се бори с кистозна фиброза - генетично заболяване на дихателните органи.
Неговият живот е историята на "Малкият принц", който се бори за мечтите си, без значение какво ...
Колко крехък е човешкият живот. Здравите хора виждат проблеми във всяка дреболия, а болният се бори просто за всяка глътка живот. Грегъри показва на всички, които го познават как да се обича живота и как да продължаваш напред. Затова в едно от интервютата си той казва: не пишете края на историята ...
„Грег е същество, което носи вътрешна светлина. Това, което не казва с думи, казва с очи.”, казва Лара за него.
 newsm45
Изпълнението на концета е ...................... (Дали ви напомня на някого и нещо..... newsm78

# 618
Здравейте лейдис Hug Пожелавам ви слънчев, усмихнат, лек и ползотворен ден  bouquet

# 619
На това попаднах в профила на Седеф/Джансу Laughing hahaha

# 620
  • Пловдив

Много подходящо за тях двамата  #2gunfire

# 621

Скрит текст:

Joy Joy Joy

Джейн, благодаря, че ни сподели историята на песента, беше ми интересно да я разбера!   bouquet

# 622
Днес феновете на ФЕмир в туитър ще се опитат да тренднат нещо за Хазал и Чаги, така че ако искате да помогнете бъдете там в 21:00 часа. Не знам дали ще бъде успешно, но колкото повече хора се организираме, толкова повече можем да постигнем.

# 623
Днес феновете на ФЕмир в туитър ще се опитат да тренднат нещо за Хазал и Чаги, така че ако искате да помогнете бъдете там в 21:00 часа. Не знам дали ще бъде успешно, но колкото повече хора се организираме, толкова повече можем да постигнем.

Скрит текст:

Там смеее newsm44 newsm53

# 624
Добро утро  Hug хубав и усмихнат ден  Peace

# 625
Здравейте!

Събота е, пролет е...да си каже човек какво повече ми трябва и просто да се усмихне, не мислите ли? newsm53

Хубав усмихнат ден за всички! newsm10

Колко е хубаво и когато усмивките ни са естествени, искрени, идващи от сърцето.
Не изискват усилие, просто се случват.

Колко е хубаво и, че не само в реала имаме поводи да се усмихваме искрено, естествено...от сърце...нима сериалът не е един от тези поводи, ФЕмир са нашата усмивка в повечето случаи, макар и с лек оттенък на непресъхваща сълза и мъничко тъга, като хапка болка преглъщана с трудност заради така нелепо застигналият ги финал... Rolling Eyes
Но нима може един финал да отнеме усещане минало през ума и сърцето, поне за мен-не, това което видях, преживях с тях, дори и финала не може да ми го отнеме. Stop Naughty

Така че дори и през сълзи и болка на моменти, аз се усмихвам все още с техните усмивки и с любовта им! Heart Eyes

А това, че мога да споделя усмивката си и с вашите, я прави още по- приятна! Hug

Ирка, Пепиту, Ани, Ваня, Ганушка, Верче, Jane2013, Ива,  Пейкова, Рая, Киара,  Desiiitta, tweety19821, Милена,  Hug
Хубав ден и за вас, нека пожеланията ви към всички в темата се сбъднат днес и за вас! Hug   bouquet

latigan, добре дошла сред компанията тук!   bouquet Hug

MrsPetrova, Ваня,  Hug

За снимката на Хазал...наистина е много чаровна тук, толкова невинна и уверена в същото време, естествена.

Хазал ме плени с ролята си на Фериха, опроверга първоначалното ми усещане и мнение за нея, което съм споделяла, че не бе в ней плюс... Embarassed

Бях я гледала само в "Забраненият плод" ама не ми допадаше нито като образ на героинята й, нито като визия извън нея... Mr. Green
Дори сега като се замисля, защо не го загледах АФК по-рано/макар да знаех за него/, май и заради нехаресването което имах за нея... Mr. Green
Бях решила, че това което съм видяла с нейно участие ми е достатъчно и до тук...обаче...както казва Букай... Thinking

Ако това, което виждаш, пасва "като по мярка" на истината, която е изгодна за теб…
не вярвай на очите си! Хорхе Букай

И аз така, реших да не повярвам на очите си и да пробвам, да опитам, да й дам още един поглед от себе си като зрител в случая...и не просто бях опровергана от нея като актриса, като визия, бях очарована, как може да видиш нещо само ако решиш, ако дадеш само още един шанс... Peace

За мен Хазал, наистина е уникална в тази си роля, не знам дали бих гледала нещо ново с нея, но определено няма да я лиша от шанс, няма да лиша и себе си като зрител. Peace Laughing

Jane2013,  Hug

Мисля, че времето ми помогна най-много за да стигна до позициите си сега за финала и не само.
Помогна ми и споделянето тогава/а и сега/ с приятели и компанията на сериала-неговите зрители, всички...и доволни и недоволни.  Hug

Но любов между Левент и Фериха...това не бих могла да го приема, макар да не обичам категоричността в думата "никога"... newsm78
Това би било не просто удар по усещането ми за ЛЮБОВТА НА ФЕМИР, би било предателство. Rolling Eyes
Защото със смъртта й това усещане не ми се отне/само премина в друга форма на усещане/, аз си го пазя в себе си, макар и само като нещо без бъдеще за тях двамата сега и занапред, но въпреки това те имат своето бъдеше за мен като зрител, бъдещето им е в споменът ми за тях двамата, факта, че всичко влезе в рамката на красив спомен за мен, той е по-ценен в случая/поне за мен/

Всъщност аз ти благодаря,  Hug   bouquet  защото ме провокира да напиша нещо около ПЕ, признавам, трудно се сдържах до момента, защото сега съм основно в Огледален свят/1-ви сезон на АФК/ и ми се искаше да не се разсейвам с неща занапред, че си губя лесно посоката и бързо се отклонявам...  newsm78 Joy

И за да приключа за сега с темата ПЕ, финал...ако нещо разбрах, че аз като зрител не съм обект на нечие въздействие с решенията си, не, аз и като зрител мога да съм активен субект именно с избора си как да приема нещо или не.
Или-или...не е моя вариант...да е и-и...ето го моето право и аз просто се възползвах от него. Peace

Лесно и удобно е да приемаме, че другите, че някой от вън ни кара нещо да правим или да не правим...за мен истината е, че всичко тръгва само от нас. И ако за в реала наистина е доста трудно, то за виртуала и за сериалите/в частност/-не.
В тях/поне за мен/ никой не ми дава, нито ми отнема каквото и да било...това е само в мои ръце, в моята позиция на ЗРИТЕЛ.
Предоставя ми се само възможност за мой личен и свободен избор! Grinning

И нещо от един велик ум, писател...нещо с което някак ми се стори удачно за случая с нашата ЛЪЖА в историята и живота на героите ни... Thinking

Ако накарате истината да замълчи, и я погребете дълбоко под земята, тя ще поникне, набрала такава експлозивна сила, че ще помете всичко по пътя си.  Емил Зола

До по-късно с това което се случва в историята ни към момента... Peace

Усмихвайте се, но и споделете усмивките си, усмихнете всеки до себе си! newsm03

55 Scatter

Последна редакция: сб, 06 апр 2013, 12:24 от margita9

# 626
Галя, Hug защо някой да се обижда?! Според мен е точно така както казваш ти. Точно по тази причина повечето зрители не можаха да приемат ПЕ - ние всички се влюбихме в историята на ФЕмир. А трети сезон беше коренно различен.. показаха ни, че в крайна сметка Емир може и без Фериха.  Rolling Eyes Феновете не искаха да приемат това, не искаха да гледат подобно нещо и за това ПЕ беше провал.
Абсолютно, харесва ли ни или не, това е истината. Всеки сам за себе си прецени дали, ще гледа сезона(за мен беше нов сериал), друг е въпрос, че малцина бяха тези, които му дадоха шанс и затова се провали, а не защото нямаше потенциал за действия.
Здравейте Hug и благодаря за чувствените стихове, кафетата, снимки и клипчета.
Анкета.

http://www.magazincity.com/

# 627
  • Pleven, Bulgaria
Днес имам доста свободно време и ще мога да си споделя и моите впечатления от изминалите серии.Няма да ги коментирам по отделно,а поведението на героите.
Ще започна  с това дали Емир трябваше да е по настоятелен или не за да опознае Ферия.Той се опитваше да я опознае,но тя не му позволи винаги говореше с недомлъвки,винаги оставеше нещо недоизказано от нея,но той не смееше да пита,защото го беше страх,че ще я загуби,както нея,ако му каже истината.Тук е и разковничето на техните проблеми-беше ги страх да говорят  argue  един с друг,защото толкова се обичаха,срещайки се те намериха  нещо много скъпоценно и за двамата,което искаха да опазят во веки и с всяко едно по-директно действие можеше  да го изгубят.Затова решиха да оставят нещата така,без да говорят,а да се обичат(което аз не одобрявам категорично)....но любов   txtloves всеки иска да я запази възможно най-дълго и не мисли,дали начина,който е предприел е правилен и ще доведе до желания резултат

В продължение на това,смятам че и Зехра трябваше да е по-настоятелна да каже истината,коя е,а не да я наказва,съгласявайки се с годежа.

Не мога да намеря точно да цитирам,но Марги беше казала,че казвайки тези думи,Зехра е искала да покаже колко е жесток живота.
Смятам,че Ферия е разбрала колко е жесток света,винаги е била заобиколена от богаташките деца и макар нейните възможности,знания и потенциал тя е била пробутвана,дори омаловажавано това,което е постигнала(Санем,когато разбра,че е сред първите по успех) не може да се зарадва на нещата,които и се случват и всичко това само защото живее няколко стъпала по-надолу в портиерския дом.Затова Зехра трябваше да предприеме друга тактика.Срещата в Ханде беше колкото тежка за нея,толкова и за Ферия,защото по този начин се сблъскаха двата и свята,които тя вътрешно искаше да са едно,а не да лъже и любовта си и семейството си(макар че не направи нищо да промени нещата,Ферия го искаше).И не го одобрявам,не защото бяха толкова жестоки думите,да те бяха Фериха да се стресне малко и да поеме по правилния път,но Зехра пак не уцели правилния момент за тях.Тя когато трябва да е по твърда с нея я галеше с думите си,а когато имаше истинска подкрепа,я насърчава с жестоката истина.Тя е способна по най-тактичен и деликатен начин да те върти на шиш и така да ти бръкне в душичката,че всичко да ти се преобърне и де се осъзнаеш,трябваше да го използва и с Фериха,защото според мен това много по действа,отколкото директно изказаната истина.

# 628
Здравейте на всички и приятен съботен ден. Hug

# 629
  • Под Сините камъни
Пфу Чаги е втори с 18%.Гласувай те!Първи пак е Енгин Акюрек и води доста убедително.

Общи условия

Активация на акаунт