Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим предложенията - Бургас - 3

• 23 331
  • 221
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря много  bouquet

# 106
  • Бургас
Да сте срещали някъде оферта за Аквапарк?

# 107
# 108
  • In my tropical dream
Да се изкажа за Стар център Глория, които пускат доста оферти с ваучери -
крайно неприятно впечатление ми направиха пушещите вътре в салона фризьорки, на които фасовете им стърчат от устите и докато работят!

# 109
  • Бургас
Да се изкажа за Стар център Глория, които пускат доста оферти с ваучери -
крайно неприятно впечатление ми направиха пушещите вътре в салона фризьорки, на които фасовете им стърчат от устите и докато работят!

Да, супер неприятно място. И от работещите там имам лошо впечатление - пушене, лигавене, викане и какъв тон държат на клиентите си. Маникюристката ми се беше скарала веднъж защо не съм й била казала, че чакам за нея, а аз като отидох нея я нямаше, т.е закъсня, а като дойде, не знаех, че това е маникюристката, защото отивах за първи път и не я познавах. Влезе, започна да се лигави и да прегръща някаква фризьорка и по едно време фризьорката й казва, че чакам за нея. Супер махленска обстановка и служители. Да не говорим за качеството на маникюра  Stop

# 110
Относно Star center Gloria.... имах ваучер за издухване плюс плитка. Доволна съм от издухването, но плитка така и нямаше  Crossing Arms Имах предварително запазен час, а като отидох на място се наложи да чакам 40 минути ако не и повече  Tired Вътре обстаноката не ми хареса, неподдържано беше. Имам предвид не почистват добре ми се струва, а и състоянието на кърпите им беше  Embarassed
Ако сте по непретенциозни няма да ви е проблем, а и пак казвам хареса ми как ме направиха. Но не мисля да повторя  Blush

# 111
  • Бургас
Относно Star center Gloria.... имах ваучер за издухване плюс плитка. Доволна съм от издухването, но плитка така и нямаше Crossing Arms Имах предварително запазен час, а като отидох на място се наложи да чакам 40 минути ако не и повече  Tired Вътре обстаноката не ми хареса, неподдържано беше. Имам предвид не почистват добре ми се струва, а и състоянието на кърпите им беше  Embarassed
Ако сте по непретенциозни няма да ви е проблем, а и пак казвам хареса ми как ме направиха. Но не мисля да повторя  Blush

Защо не ти направиха плитка, след като за това е бил ваучерът   newsm78

# 112
Ваучерът беше за издухване, а плитката пишеше, че е бонус към него. Защото бързаха, след мен имаше още много чакащи  ooooh!

# 113
  • Бургас
Ваучерът беше за издухване, а плитката пишеше, че е бонус към него. Защото бързаха, след мен имаше още много чакащи  ooooh!

И това е твой проблем?  ooooh!
Можеше да ти предложат да ти запишат нов час за плитката, ама то се иска малко акъл или правилна преценка на времето. Определено никога не бих стъпила вече в Глория.

# 114
  • Бургас
Muse09, Коя фризьорка те прави? Ако не знаеш името опиши я. Миналото лято ходих дваж там при Чочи, много старателна беше, супер се справяше със сешоара, но тя забременя и предполагам е още в майчинство.  Да, обстановката е на неподдържано място, работещите там общуват с един махленски маниер, но ми е на удобно място и цената 7лв за сешор ме устройва. Ослушвам се и аз за отзиви за тази Марлийз http://grabo.bg/burgas/tzviat-v-kosite-059fn4

Последна редакция: пн, 12 авг 2013, 13:10 от vivi.vivi

# 115
Офертата за Аквапарка е просто супер!Вчера бяхме там с децата и си изкарахме страхотно!Като се има предвид,че не сме ходили друг път емоциите бяха много.Резултат- доволни деца и отпочинали родители:)

# 116
  • Бургас
Здравейте,момичета. Някой ходил ли е в салон Марлийз, че се чудя за офертата за боядисване.

# 117
Някой да си е взел и направил перманентен грим в този салон, да сподели:
Салон Милен

# 118
  • In my tropical dream
Не съм ползвала тази услуга, но някои други от салона - да. Ходила съм там на кола маска, фризьор и маникюр-педикюр. Всичко беше ОК, доволна съм, без преливащ възторг.
Там ми подшушнаха, че тези намаления си ги имат така или иначе и няма нужда да се купува ваучер. Просто питай в салона (сигурно и по телефона става). Имат страница и във фейсбук.

# 119
Къде ще ми предложите да отида за кола-маска на ръце/ крака и за боядисване ?

Общи условия

Активация на акаунт