Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим предложенията - Бургас - 3

• 23 296
  • 221
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, момичета! Търся си оферта за почистване на зъбен камък. Ако някой е доволен от определен зъболекар, моля да сподели. Благодаря предварително! Simple Smile  bouquet

# 121
Здравейте ! Имам два ваучера за Рубаят ди маре ,като излезе офертата си закупих за всички приятелки(16) ,но май съм прекалила и сега имам два неизползвани . Имам даже и резервация за вторник ,но няма с кой да отида така ,че ако има желаещи да пишат на лични. Лека вечер!

# 122
Готвят ли добре в този ресторант?

# 123
Здравейте ! Имам два ваучера за Рубаят ди маре ,като излезе офертата си закупих за всички приятелки(16) ,но май съм прекалила и сега имам два неизползвани . Имам даже и резервация за вторник ,но няма с кой да отида така ,че ако има желаещи да пишат на лични. Лека вечер!
Дай линк към офертата

# 124
http://grabo.bg/burgas/pohapni-vkusno-0gmz4um

Отзиви за заведения БИАНКО?Запазила съм ваучери,да знам дали да ги плащам  Wink

# 125
Недей.
Много е зле.

# 126
  • Бургас
Отзиви за студио "МИЛЕН" на ул."Раковска"? Виждам, че пускат много оферти. Бих искала да ги посетя за педикюр.

# 127
Сериозно ли?Може ли малко повече информация?Много ще съм благодарна  Peace В сайта на Грабо имаше положителни отзиви,ама те там едва ли ще публикуват лошите отзиви...

# 128
Дори и през лятото вътре се пуши.
Половината от нещата не ставаха за ядене.
И любимото ми- на някой от компанията храната да пристигне след като останалите са приключили и с десерта.

# 129
  • София
Отзиви за студио "МИЛЕН" на ул."Раковска"? Виждам, че пускат много оферти. Бих искала да ги посетя за педикюр.

Била съм на кола маска - без забележки съм, другите не съм ги пробвала.

# 130
  • Бургас

Била съм на кола маска - без забележки съм, другите не съм ги пробвала.

Супер. Аз и офертата за кола маска загледах, но се притеснявам да не ми окепазят краката.

# 131

В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ!

# 132
  • Бургас

В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ!

Може ли да обясниш защо?

А за салон Natali на ул."Александър Велики" до Борисовата градинна какви са отзивите?

# 133
Аз съм ходила в студио Natali преди година може би, отново с ваучер. Всичко беше ок. Ходих за маникюр и педикюр.

# 134
  • Бургас
Аз съм ходила в студио Natali преди година може би, отново с ваучер. Всичко беше ок. Ходих за маникюр и педикюр.

А с какви лакове работи? Не ми се иска да платя редовна цена, за да ме лакират с Бруклин или Голдън Роуз  Confused

Общи условия

Активация на акаунт