Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим предложенията - Бургас - 3

• 23 295
  • 221
  •   1
Отговори
# 135
Наистина нямам спомен.Но сякаш бяха China Glaze, но не съм много сигурна.  Rolling Eyes

# 136
Отзиви за студио "МИЛЕН" на ул."Раковска"? Виждам, че пускат много оферти. Бих искала да ги посетя за педикюр.

В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ!

Може ли да обясниш защо?

А за салон Natali на ул."Александър Велики" до Борисовата градинна какви са отзивите?

ми смешници са, не могат да работят, само много говорят

# 137
  • Бургас
http://grabo.bg/burgas/vkusno-hapvane-04k3d
Здравейте! Отзиви за това място има ли....дали си заслужава за повод да заведа там компанията..  bouquet

# 138
  • София
http://grabo.bg/burgas/vkusno-hapvane-04k3d
Здравейте! Отзиви за това място има ли....дали си заслужава за повод да заведа там компанията..  bouquet
Никой ли не го е пробвал това заведение? Пак имат ваучер и се чудя.  Rolling Eyes

# 139
Здравейте Simple Smile
Преди година бях се възползвала от шоколадовата терапия на Стар Център Глория и останах страшно разочарована от момичето, което се падна да ме прави - голямо скубане, цупене и всичко за 20 мин. Сега зимата пак само те имат оферти - дали нещо се е променило там? Моля за мнения ако някой е ходил скоро.

# 140
  • Бургас
Здравейте Simple Smile
Преди година бях се възползвала от шоколадовата терапия на Стар Център Глория и останах страшно разочарована от момичето, което се падна да ме прави - голямо скубане, цупене и всичко за 20 мин. Сега зимата пак само те имат оферти - дали нещо се е променило там? Моля за мнения ако някой е ходил скоро.

Нищо не се е променило. Шумен и мръсен салон, в който работят отбор ниско квалифицирани простакели. Не обичам да давам квалификации на хората, но три пъти съм ходила там и са ме посрещали с простотии и грубо отношение. За качеството на услугите пък да не говорим. Не си хаби времето и парите да ходиш. И без пари не бих отишла там.

# 141
Ходих преди лятото за боядисване с ваучер, но обстановката ме потресе - в салона се пушеше и се провикваха като на пазара  ooooh!
Много се притеснявах да не остана без коса, но се справиха добре, доволна съм, но заради по - горе посочените обстоятелства не бих ги посетила отново. Междувременно си намерих друг салон, от който съм много по - доволна  Peace

# 142
Аз искам да попитам дали някой е ходил в салон Мания при козметичката?
Преди години беше една много мила дама, но това беше доста отдавна и не съм сигурна дали е тя. Има пуснат ваучер за кола маска, почистване и вежди в Групо.

# 143
AquaElite, miss july благодаря ви момичета. Тоя салон със сигурност няма да го посетя повторно, явно всичко си е по старому зле, бях забравила и цигарената обстановка...
AquaElite кой салон препоръчваш?

# 144
Някой ходил ли е в този салон? Съмнително евтино newsm78 newsm78
http://vo.grupo.bg/all/oferta-dylgotraen-manikur-shellac-samo-vm … -14312?aff_id=119

# 145
  • Бургас
Аз отидох за втори път на маникюр във Fashion Hair Studio /зад Грамофона/, но мисля да не ходя повече. Бях с ваучер за 5,90лв за френски маникюр. Тъй като отивах за втори път с ваучер маникюристката "тактично" ми обясни, че идеята на ваучерите е с цел привличане на клиенти, а не с цел евтини посещения. Ами да ми обясни как да платя 15 лв /колкото пишеше в ценоразписа й за френски маникюр/ при положение, че работи с лакове на Бруклин и Голдън Роуз за 1-2 лв. На следващия ден лакът започна да се напуква. Ноктите ми са очевАдно накриво изпилени, кожичките също бяха изрязани накриво. Да не говорим какъв селски маникюр ми направи с декорация - някаква смотана китка в светло розово и лилаво, която въобще не си личи. Поисках да ми направи декорацията с по-тъмен лак, но тя ме отряза, че това все пак било френски маникюр и трябвало декорацията да е с по-нежни цветове. Аз какво искам - няма значение. Като си гледам маникюра и 5,90лв ми се струват много за него  ooooh!

# 146
Aз си бях взела ваучер за боядисване в салон Марлийз и останах много доволна, минах и през козметичката. Момичетата се справиха отлично и сега пак смятам да ходя апък и се разбрахме, че пак на цената на Грабо, този път ще пробвам и маникюристката и ще пиша. Laughing

# 147

В описанието на това, какво включва валчера не пише, да има изпичане на лака, което е задължително условие при shellac-овете. Предполагам, че от тук идва по-ниската цена на услугата, макар, че не знам какъв би бил крайния ефект.  newsm78

Някой ще може ли да ми каже добър фризьорски салон.

# 148
По мои наблюдения добрите фризьори не пускат ваучери, те си имат достатъчно редовно клиенти.

# 149
Здравейте, дами! Местя въпроса си от другата тема при вас:

Здравейте! Дали някой има отзиви за Динита турс и по специално тази им оферта през Грабо:

http://grabo.bg/dni-iz-evropa-07ghn

Притеснявам се за еккскурзия, (миналата или по-миналата година имаше една голяма измама през някакъв сайт за колективно пазаруване) Досега съм взимала ваучери само за козметични услуги ....Ще съм благодарна за всякакви мнения  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт