Езиколюбителна пивница - Шес'найс'тата. Шесшесшес за Ники! (16)

• 13 411
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Аз пък винаги съм се чудила who the fu** is Майкъл Бубле, и как ше е известен, кат не съм му чувала single песен?!  hahaha

А! Това е и моят въпрос! Laughing

# 421
  • Казанлък of all places

# 422
Хехех, то верно накъртва това Бубле.

Шлюс зад врата, Анджи! Ако позволиш. Blush

# 423
  • Казанлък of all places
Ми тъй де, де й Брет Андерсън , дей туй чудо!
В свое оправдание ще кажа,че работя със слушалки на ушите и Брет трябва да го слушам какво ми говори, пък тоз само тралалала и хубав глас.

# 424
  • Ænima/Albuquerque
Ма аз само питах, няма да цъкна на линка. Искам си остана Бубледевствена.  Mr. Green

Шлюс, Ангелиноhahaha

# 425

О, МонДьо, Анги стЕгни се, скоро ше почнеш да слушаш и Нийл Седака hahaha

И аз работя със слушалки, ама си пускам разни такива неща, да не заспивам Laughing

# 426
  • Казанлък of all places
У, че благо! Ся го пущам сичкото!

# 427
Цъкнах ! Веч не съм  Бубледевствена (по Сарк)  Crazy , но пък Брееет  Heart Eyes
Днес големи извращения слушам !

# 428
  • София
Ма кво мислите... тука от три дена слушам една баба бригадирка за премеждията на Партията. Освен това вече цяла седмица чета за болести по ромските махали и паланки... Една капка бира в парка не съм проляла!
Това го чувам за втори път
Ше фръкна, Кицът е социално жиовтинче! Ура!

Това го чувам за втори път

Кво правя тука, д'ба

# 429
  • гр. София
Сарки, честито! По вода да ти върви новата работа, много пари да ти носи и още по-много приятни емоции !  Hug

Пуци, честито за Киц!  Grinning

Ще взема да използвам момента, че си на компютъра и да се примоля за снимки?  Flutter Занемарила си си нормативния минимум, а ние с Анджи дори бяхме милостиви при определянето му.

Искаш да ме изгонят от темата за досаждане ли?  Laughing
Но ето:

Скрит текст:

А тук, за да се види каквото търсиш, гледай зад дебелите бузи на преден план
Скрит текст:

# 430
Сарки, честито! По вода да ти върви новата работа, много пари да ти носи и още по-много приятни емоции !  Hug

хаха, каква ирония, Сарки се оплаква от гърч, а ти й пожелаваш още по-приятен гърч Joy  Heart Eyes

Ау-у-у, бонбон Heart Eyes Heart Eyes

# 431
  • гр. София
Ама неее, казах да й носи много пари и още по-много (т.е. повече от парите) приятни емоции. Гърчът ще е в началото докато всичко й е ново. Няма все като в небрано лозе да се чувства, я.  Grinning

# 432
  • София
Ахахах, Розе, страхотен е  Heart Eyes

# 433
  • Ænima/Albuquerque
Няма все като в небрано лозе да се чувства, я.  Grinning

Къ, бе! Т'ва го мога непрекъснато! И да се озъртам, кат' съсел у брАшнО.  hahaha

# 434
Розе , кой ще Ви изгони от темата ? Даже ни радвай поне два пъти в месеца ! Сладък , сладък , пу , пу , много сладък бонбон  Hug

Общи условия

Активация на акаунт