Езиколюбителна пивница - Шес'найс'тата. Шесшесшес за Ники! (16)

• 13 232
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • n/a
Сега, не беше лесно, признавам.
Със Сарко нещо се разприказвах-
ме и като видях в последните от-
говори името ѝ, направо замръз
ме хвана по никое време. А ней-
ният, слава богу, се оказа 667  Mr. Green

Ване, дали да не е време и ти ус-
пешно у гъбите да се огъбиш, а?

# 676
  • София
по СаркЪт отдавна съм опръскана, та... не знам дали е добра идея и да се огъбя...

# 677
  • Ænima/Albuquerque
Ване, пиенето на бира отговаря на всички въпроси. Като 42.

# 678
  • n/a
Мен ако питаш, едното на другото не пречи  Mr. Green
Синергичен ефект се получава, който, уверя-
вам, е само положителен.

# 679
  • София
Ване, пиенето на бира отговаря на всички въпроси. Като 42.

твоето име е мъдрост!

Което ми напомня днес не беше ли празДник на вогонската поезия?

# 680
  • Ænima/Albuquerque
Неска е патешки празник, остай вогонската поезия за утре, без тва по-добре ще ни се получи.

Ае, снощи гледах за некви дебили в Япония, дет си забиват ена система с физиологичен разтвор у челото, наливат си го (у челото!) и после правят дупка у балона (на челото!). Резултатът е поничка-head. Няма да ви тургам снимка, ама ефекта е ...  smile3505

# 681
  • София
ааа, дуре! значи ще си запазя одата за захаросаните фъстъци, чието ядене ти секна с тази... гнус, за утре...

# 682
  • Ænima/Albuquerque
Ан тъй, запази я. Секването се получи без да искам, ама от снощи исках да ви кажа.  hahaha

# 683
  • София
представям си как е напирало в теб...  hahaha

# 684
Аз. съм. с. бретон. За пръв път от 30+ години насам. И ми е мноо хубаво!  Mr. Green Най-сетне милата ми фризьорка нацели момент, в който ми е авантюристично.

Кротони не, щото за момента сме замразили всякакви нови зелени попълзновения вкъщи. Крутони - също не. Аз ги знам като гренки и си ги правя сама, когато (веднъж на десетилетие) има подходяща супа за тях.  Mr. Green Mr. Green Mr. GreenМерси за вниманието. Ще се пържа в огъня на неведението.

Ного ми е хубаво, ей!

# 685
Неска е патешки празник, остай вогонската поезия за утре, без тва по-добре ще ни се получи.

Ае, снощи гледах за некви дебили в Япония, дет си забиват ена система с физиологичен разтвор у челото, наливат си го (у челото!) и после правят дупка у балона (на челото!). Резултатът е поничка-head. Няма да ви тургам снимка, ама ефекта е ...  smile3505

Ау, Сарки, колко заспала трябва да съм била, като отварях темата. Честит ти патешки празник! Да ти е жив, здрав, да не кряка много и да те носи зад криле!

Пуц, ...ъ... честит бретон?

# 686
Благодаря.  Mr. Green Епохалността на това събитие може да се сравни само с обуването на пола от страна на Саркът.

# 687
  • n/a
За кротоните - благодаря.
За крутоните - също, но за друго.
Неведение ще е за всички, явно.
Честито да ти е! Но, да знаеш, че
по-лесно се прави, отколкото след
това да чакаш да порасне и да се
изравни  Laughing

Аз пак не разбрала - що е патешки празник?

# 688
  • гр. София
Ау, Сарки, колко заспала трябва да съм била, като отварях темата. Честит ти патешки празник! Да ти е жив, здрав, да не кряка много и да те носи зад криле!

ooooh! ooooh! + 1
Аз пък съм перманентно недоспала и много не вдянах Сарки като рече за патешкия празник. Но рекох "наздраве" за всеки случай.
Саркът, прощавай! И друг път по-ясно се изразявай (и с кратки, прости изречения, че ще го четат депутати все пак, както казваше един началник навремето   Mr. Green), че трудно стоплям.
Да ти е жив и здрав и от всички хубавини да му се случват по много!

Пуцолинка, честит бретон! Другата събта да си го донесеш да ти го видя  Mr. Green

Едно търсих, на друго попаднах...
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 13 апр 2013, 16:16 от Зимна роза

# 689
Здравейте!

Пуцът, пущи една снимка да те видим с. бретон.

Честит ти паток, Сарко!

Халварониии!  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт