Витамини за бременни

• 3 274
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте на всички,
Търся формула, която да е подходяща за бременни. Някоя от вас да е пробвала продукти от такъв тип и да е останала доволна, защото това което открих са продукти на следните марки - Now Foods, Gnc,  Solgar, Haya Labs, Biovea. Много държа да е GmP сертифицирано и да не е много скъпо.

# 1
  • в колонките
Здравейте на всички,
Търся формула, която да е подходяща за бременни. Някоя от вас да е пробвала продукти от такъв тип и да е останала доволна, защото това което открих са продукти на следните марки - Now Foods, Gnc,  Solgar, Haya Labs, Biovea. Много държа да е GmP сертифицирано и да не е много скъпо.

Ти бремена ли си ?  newsm78

# 2
Аз знам за Now и Haya labs, че имат такъв сертификат. Даже мъжа ми си беше взел точно на Хайа някакви неща да пие, точно поради тази причина и остана много доволен. Аз на Now съм пила, но не и за бременни. Успех!

# 3
Здравейте на всички,

Ти бремена ли си ?  newsm78
Не са за мен, за мой близък човек са.

@avaava - Благодаря ти за отговора. И аз се бях насочил към тези две марки като тези на Haya ми изглеждат доста добри понеже съдържат DHA, а това е изключително важно за растежа на фетуса.

# 4
А защо не се консултираш в аптеката?  newsm78 Според мен при витамините за бременни е много важно да не са прекалено дозирани, а някои от марките, които си изброила произвеждат доста силно дозирани хранителни добавки.  Peace

# 5
Витамините за бременни не е ли редно да се предписват от наблюдаващия гинеколог? newsm78

# 6
Принципно -да, защото не всеки има нужда да пие всичко... Peace

# 7
На мен ми в аптеката ми препоръчаха Pregnacare.  Peace  Има всякакви видове - за него и нея по време на бебеправене, за бременни и за кърмачки. Били разработени от лекари и са английски.
В Ремедиум често ги пускат на промоция.
Но пак казвам, че е най-добре да се посъветваш с лекар или аптекар! Wink

# 8
Аз не съм бременна и съответно не съм ползвала такива неща, но сестра ми беше много доволна от Джеймисън и Солгар. Мога да разпитам, ако искате.

# 9
Витамините за бременни не е ли редно да се предписват от наблюдаващия гинеколог? newsm78
Права си, но имай предвид че почти всички доктори работят с определени аптеки и случайно или не познай къде ще те насочат. Предпочитам да разуча нещата сама и да избера възможно най-подходящия продукт.

# 10
Моя приятелка беше опитала Prenatal complex на Haya labs, които се водят витамини за бременни и каза, че е доволна. Лекарят и ги бил препоръчал.

Общи условия

Активация на акаунт