Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 71

• 79 591
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Ето тази снимка исках да публикувам преди обяд на Рустем и на малката Михримах, но нещо не ми излезе в темата.Вижте само с каква загриженост я носи, определено още от тогава личи любовта му към нея.

# 601
gitadam  newsm51

Ето пък да няма къде да сварят една чорбичка на човек след тежка нощ в механата,че това живот ли е?

На мен ли само ми се стори,че в последната серия Барбароса е с нова брада?

# 602
Изобщо не съм обърнала внимание на брадата на Барбароса, но преди май беше червена.

Май Барбароса е най-хубав без брада и без грим.

Само не разбрах за кой ще е чорбичката, май за ББ, защото Матракчъ не го виждам в механата вече, нито в сериала, но сега ми ясно къде е, решил е да остане в Русе при Миленчето.Нека тя да му прави чорбички.

# 603
След забележката на Лидка,че брадата на Барбароса приличала на расти  Joy Joy Joy я смениха..Вече е по къса,но кестенява,а пък уж е Барбароса..

# 604
Сега на бързи обороти изгледах серията -качена на сайта на тв (странно хората си я слагат за гледане без претенции, не знам дали може да се сваля обаче).Там качеството е перфектно и няма реклами. Тъй като почти нищо не вдявам от езика поне хубаво позяпах-хора,декори и т.н. Та, направи ми впечатление една купа ябълки я мотаха "във навсякъде"Joy:първо беше при султана в столицата, после при Хю в Одрин Mr. Green #Crazy и така на още няколко места.
Когато чета субтитри нямам време да се заглеждам в такива подробности,но сегааа хубаво разгледах! А на Шекер вече му няма везениците с чушките в кухнята.

Да брадата на Барбароса е друга,но и брадата на СС е различна:по-оформена ,подредена и леко подкъсена като  че!

# 605
Сега на бързи обороти изгледах серията -качена на сайта на тв (странно хората си я слагат за гледане без претенции, не знам дали може да се сваля обаче).Там качеството е перфектно и няма реклами. Тъй като почти нищо не вдявам от езика поне хубаво позяпах-хора,декори и т.н. Та, направи ми впечатление една купа ябълки я мотаха "във навсякъде"Joy:първо беше при султана в столицата, после при Хю в Одрин Mr. Green #Crazy и така на още няколко места.
Когато чета субтитри нямам време да се заглеждам в такива подробности,но сегааа хубаво разгледах! А на Шекер вече му няма везениците с чушките в кухнята.

И на мен ми направиха впечатление тези ябълки  Joy Joy Joy

Обаче и при Шекер бяха,нали Мерджан захапа една..

Дали пък сценаристите не ни дават подсказки и да очакваме да тровят Хюрем все едно е Снежанка  newsm78

# 606
Явно тези ябълки са си един от гафовете, наред с онези чаши.

Сега пускам една снимка на Рустемчо и Нигяр, нещо много сериозна ми се вижда, явно усеща накъде духа вятъра и скоро ще е сменят с друга по-млада.Тази снимка май е правена в двореца на Шах, та се чудя какво са правили двамата там??

# 607
Явно тези ябълки са си един от гафовете, наред с онези чаши.

Сега пускам една снимка на Рустемчо и Нигяр, нещо много сериозна ми се вижда, явно усеща накъде духа вятъра и скоро ще е сменят с друга по-млада.Тази снимка май е правена в двореца на Шах, та се чудя какво са правили двамата там??

Това е сцената като им съобщиха,че ще ги женят..

# 608
Ясно затова са толкова тъжни и двамата.Искам да попитам някой от вас следи ли старите серии по тв7, кога през седмицата го дават, та да си припомня интересни моменти от минали епизоди.

# 609
Ясно затова са толкова тъжни и двамата.Искам да попитам някой от вас следи ли старите серии по тв7, кога през седмицата го дават, та да си припомня интересни моменти от минали епизоди.

сряда и петък от 21 часа

# 610
Супер, на първа линия съм значи, ще изгоня мъжа до интернет залата и ще скрия дистанционното от детето, иначе не мога да го гледам.Мъжът ми иска да гледа мач или новините, детето the voice или бейби ти ви и лудницата е пълна.
Хубав уикенд на всички и до понеделник.

# 611
Супер, на първа линия съм значи, ще изгоня мъжа до интернет залата и ще скрия дистанционното от детето, иначе не мога да го гледам.Мъжът ми иска да гледа мач или новините, детето the voice или бейби ти ви и лудницата е пълна.
Хубав уикенд на всички и до понеделник.
Проблемът се решава с повече от 1 тв-тъкмо повод да си направиш подарък

# 612
Ние имаме два, но малката го развали, дърпа там разни кабели и вече нищо не иска да хваща, но както и да е.Иначе детето ще успея да го забаламосам някак си, то навремето много обичаше да гледа Гюлнихал, не знам защо, много я харесваше.Като й кажа, че ще гледаме Гюлнихал и Хюрем може номера да мине естествено.Щом онази вечер ме остави да си гледам шоуто, може и за сериала работата да се получи.
Ще чакам с непърпение понеделник, за да гледам серията в докса.
Лека вечер и прекрасен уикенд на всички.

# 613
Радвам се, че ви намирам всички в добро здраве и настроение. И едно модно ревю с Мехмет.

# 614
"...На тържествата по повод обрязването на синовете Беязъд и Джихангир на султан Сюлейман Законодателя и на сватбата на дъщеря му Михримах Султан били приготвени 57 вида сладки. Сред тях има 22 вида конфитюр и 15 вида халва. За приготвянето им били използвани 48 тона захар и 8 тона мед..."
Сега разбрахте ли защо Шекер ага толкова уплашено гледа от аватара ми. Какво го чака, миличкият... Hug

Общи условия

Активация на акаунт