Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 69~

• 37 939
  • 758
  •   1
Отговори
# 60
  • Стара Загора
Не се шегува бг мама а модератор е минал и е поразчистил постове считани за спам  Peaceи аз  забелязах че някои липсват

защо Thinking
не знам защо, помолих само да ми преместят темата в романтични сериали и теленовели и забелязах че са минали с метлата

Вярно, че след първия клип, който сложих видях че сме преместени, ах тази метла, здраво мете  ooooh!

# 61
# 62
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не се шегува бг мама а модератор е минал и е поразчистил постове считани за спам  Peaceи аз  забелязах че някои липсват

защо Thinking
не знам защо, помолих само да ми преместят темата в романтични сериали и теленовели и забелязах че са минали с метлата
Минал не ми,профучал като ураган направо,от 1ва страница всички благодаря яко дим Mr. Green

# 63
благодаря за отговора

# 64
Не е 51 епизод
Искам да видя
Как да не е, ми виж?!

Последна редакция: сб, 06 апр 2013, 22:38 от Neidjal

# 65
метлата им голяма  Mr. Green

# 66
  • У Диспансера ...♥♥♥
прахосмукачка направо Joy Joy

# 67
прахосмукачка направо Joy Joy
бая смучи  Mr. Green

# 68
  • Стара Загора

Ай, кажи ми какво им пречи  Mr. Green Mr. Green

# 69
Бг мама нещо се шегува с мен ...  newsm78

Ако сложа линка в полетата видео ми пише грешно клипче, рефрешна страницата пише вече сте публикували, сега пък ми пише 3та страница, а съм убедена, че преди малко беше 4та   newsm78
Дени, в случая модератора наистина е изтрил някои ваши постове, но по принцип това, за което си писала е често явление във форума.

# 70
А тя таз метла ще да цяла прахосмукачка а  пък може и с двете да са минали. Mr. Green

# 71
Темата вече ни е в категорията-романтични сериали, преместена е.

# 72
  • У Диспансера ...♥♥♥

ох с тия песнички,едно лятно ми става Whistling Whistling

# 73
  • Под Сините камъни
Аха
Скрит текст:

# 74
Галя, умишлено ли не си довършила ФЕмирските думи в подписа ти, или си пропуснала буквите-МНОГО ТЕ ОБИЧ?!

Общи условия

Активация на акаунт