Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 69~

• 38 178
  • 758
  •   1
Отговори
# 120
  • Под Сините камъни
Манка, благодаря,че сподели крайния резултат на анкетата  HugРадвам се за Хазал,но ми е мъка за Чаги...точно Енгин ли го пребори  newsm78 Поне да беше Киво или Бурак,та да си каже човек...нейсе... Thinking

абе много хора го харесват тоя ушатия  ooooh!
Направо и аз им се чудя Peace
Според мен харесват образа му във Фатмагюл, там що годе добре, ама в този филм как му беше името  newsm78 нещо за облаците - там е ужасен
Като визия хич го няма там,но играта му е на ниво.Това не може да му се отрече.Като талант може да съперничи на Чаатай,но по визия не  Peace.

# 121
Отпусната или не, на моменти Емир трудничко вдигаще Фери, а и не вярвам в ПЕ торбите, които вдигаше да са били по 60 кг, че и горница.
той в ПЕ вдигаше торби цимент, те са в две разфасовки 25кг или 50кг, та не е вдигал повече тежест от Хазал по тази логика
Именно, това написах и аз, че не вярвам торбите да са тежки колкото Фери, но пък в сцената, когато коленичи с нея без да я изпусне след като Халил го простреля, ме изкефи. Беше непоклатим и много естествено изигра сцената. Това да паднеш на колене държейки човек и то без да го изпуснеш.... ooooh!
о дааааааааааа..великолепно и реалистиччно,а тялото  му буквално я обгърна цялатаааааа,токова красивоооооооо еххххххх

торба цимент е 55кг Mr. Green...моя мъж така ме тегли  Joy Joy Joy, Joy Joyбила съм като една тобра цимент  Mr. Green

# 122
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе тази Джейда Ютеш,или нещо такова позната ли ви е newsm78

# 123
  • Pleven, Bulgaria
Към края на 2 сезон и Чаги беше качил малко и то не само мускули.Особено когато напускаше хотела като видя Левент да и предлага доста си личеше

Ирка,да не е Джейда Атеш,защото това е Ханде

# 124
в 46ти епизод...Ферия беше като бременна с тази жилетка и коланчето  Rolling Eyes....ама си е сладурка Heart Eyes
Направо си беше като бременна.
И Чаги беше качил бая кила във втория сезон, не само Хазал, но това не ми пречеше да си ги харесвам като ФЕИмир.

# 125
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не не е тя, ThinkingНа мен пък когато Джансу дойде при него в хотелската стая и той се обличаше,там ми беше доста тръшнат,докато когато ги видя с Левен,там беше оформен,с релеф Blush

# 126
  • Под Сините камъни
Наде що да е с обратна захапка Енгин бе.Аз не съм забелязала  newsm78 а пък уж всичко виждам.

# 127
Отпусната или не, на моменти Емир трудничко вдигаще Фери, а и не вярвам в ПЕ торбите, които вдигаше да са били по 60 кг, че и горница.

Съгласна съм с Надето. И според мен видя зор като я вдигаше когато припадна,от колата също.

# 128
  • София
здравейте, момичета, нямате стигане  Peace

# 129
Ау мноУ грозен тоя Sick даже Мустафа ми беше по-симпатичен

Черна космата маймуна

# 130

рядко в живота,човек намира половинката си...тази с която си пасва отвсякъде във всичко...тези двамата красиви и млади се намериха в този филм...ще пропилеят това ако не се съберат в реалността...те са един за друг,това виждам в очите в телата им...толкова са подходящи като две парченца пъзел...идеално си пасва един с друг... Heart Eyes

# 131
Наде що да е с обратна захапка Енгин бе.Аз не съм забелязала  newsm78 а пък уж всичко виждам.
Защото като се засмее и му личи, също като Илкер от нашия сериал.
Ирка, в сцената с Джансу се беше зашил, права си, много му личеше.

# 132
сладуркиииииии  Hug

# 133
Сладурки,чуйте му гласчето  медено,а и някоя добра душа ни преведе за какво иде реч...ще е супер.Че е за любовта...е.ама... newsm78

# 134
  • У Диспансера ...♥♥♥
 хахаххахаха,голямо дръвче ми е Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт