Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 69~

• 38 077
  • 758
  •   1
Отговори
# 105
  • У Диспансера ...♥♥♥
  смешко,дечко Joy Joy

# 106
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да ви кажа Хазал,където си я разнасяше накрая,малко повече от 60 беше,наистина си личеше,как със сетни сили я носи Peace

# 107
Отпусната или не, на моменти Емир трудничко вдигаще Фери, а и не вярвам в ПЕ торбите, които вдигаше да са били по 60 кг, че и горница.
той в ПЕ вдигаше торби цимент, те са в две разфасовки 25кг или 50кг, та не е вдигал повече тежест от Хазал по тази логика

# 108
  • Pleven, Bulgaria
изгорял е леко на потник Joy Joy
Той затова ходеше и по време на серии да тренира,че да му по-лесно
Снежи, и аз съм на това мнение за анкета Peace

# 109
Манка, благодаря,че сподели крайния резултат на анкетата  HugРадвам се за Хазал,но ми е мъка за Чаги...точно Енгин ли го пребори  newsm78 Поне да беше Киво или Бурак,та да си каже човек...нейсе... Thinking

абе много хора го харесват тоя ушатия  ooooh!

# 110
Отпусната или не, на моменти Емир трудничко вдигаще Фери, а и не вярвам в ПЕ торбите, които вдигаше да са били по 60 кг, че и горница.

Той е СуперЧаги и може всичко. Няма невъзможни неща за него.
Я само вижте неговото сърце колко мнооого фенки може да побере. Mr. Green

# 111
  • У Диспансера ...♥♥♥
Манка, благодаря,че сподели крайния резултат на анкетата  HugРадвам се за Хазал,но ми е мъка за Чаги...точно Енгин ли го пребори  newsm78 Поне да беше Киво или Бурак,та да си каже човек...нейсе... Thinking

Направо и аз им се чудя Peace

# 112
Скрит текст:
абе хамал го даваше там...потен лошшшш.....идеал Петров
Мноого секси   #Crazy!

Съгласна съм никак не е било лесно, а и Хазал в някои от сериите беше бая наедряла!

# 113
Каквото и да си  говорим си яносеше а тя му се доверяваше това е най-важното защото ако му няма доверие няма да е чак толкова отпусната и спокойна като съм гледала латинските сериалии и нямам думи да имат добри актьори 2 мнения няма ама в припадането не са толкова добри.

# 114
Момчето ни си е един път...

ама Хазал не ми харесва, да не говорим какви снимки съм виждала неини доста шиши беше

# 115
Ани, Снежи, Бел Hug за разкошната тема, която сте създали за всички нас ! newsm51 smile3525

Ани специално за теб Peace

Лека нощ и сладки сънища, момичета! smile3507 newsm46

Последна редакция: нд, 07 апр 2013, 01:04 от skakalinka

# 116

Според мен харесват образа му във Фатмагюл, там що годе добре, ама в този филм как му беше името  newsm78 нещо за облаците - там е ужасен

# 117
той в ПЕ вдигаше торби цимент, те са в две разфасовки 25кг или 50кг, та не е вдигал повече тежест от Хазал по тази логика
Именно, това написах и аз, че не вярвам торбите да са тежки колкото Фери, но пък в сцената, когато коленичи с нея без да я изпусне след като Халил го простреля, ме изкефи. Беше непоклатим и много естествено изигра сцената. Това да паднеш на колене държейки човек и то без да го изпуснеш.... ooooh!

# 118
в 46ти епизод...Ферия беше като бременна с тази жилетка и коланчето  Rolling Eyes....ама си е сладурка Heart Eyes

# 119

Според мен харесват образа му във Фатмагюл, там що годе добре, ама в този филм как му беше името  newsm78 нещо за облаците - там е ужасен
Май се казваше "Ако бях облак", newsm78той не само е ушат, но е и с обратна захапка,  Cryноооо, вкус другар няма.

Общи условия

Активация на акаунт