Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 69~

• 38 002
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
  • У Диспансера ...♥♥♥

към пиенето и малко музичка newsm44 newsm44

# 91
bibisita ще се радвам да го видя и там, аз следя ВВ но  жалко ,  че ще за кратко нали Баязид го убива собствената му майка

Частите на първа стр. обновени с това което намерих благодарение на Надя и Кака Ева Улусоева, ако някой има още нещо да праща  Hug

# 92
bibisita ще се радвам да го видя и там, аз следя ВВ но  жалко ,  че ще за кратко нали Баязид го убива собствената му майка

Частите на първа стр. обновени с това което намерих благодарение на Надя и Кака Ева Улусоева, ако някой има още нещо да праща  Hug
За нищо Ани, ако изтече някой друг линк, свиркай.
Чаги, ще участва във ВВ ли?
Ренииииии, нерде сииииии? Cry

# 93
  • Плевен
Хмммм, аз уж се записах в тази тема, а всъщност не съм.... Странна работа, странно странна  newsm78

# 94
Хмммм, аз уж се записах в тази тема, а всъщност не съм.... Странна работа, странно странна  newsm78
Нищо странно няма Пепито, просто модератори изтри някои постове по негова преценка. Не се случва за първи път, откакто съм във форума съм била свидетелка на подобни чистки и то не веднъж.

# 95
Да се запиша и аз в новата тема!

Прекрасното време днес ви е повлияло, гледам за лято и море вече мислите!
А аз се чудех как с такава лекота я вдигаше и разнасяше  newsm78! Викам си силно момчето, а тя каква била работата Thinking

# 96
  • Плевен
Нищо странно няма Пепито, просто модератори изтри някои постове по негова преценка. Не се случва за първи път, откакто съм във форума съм била свидетелка на подобни чистки и то не веднъж.
Ми не знам защо да е изтрит поста... #Crazy Нооо няма нищо аз се записвам наново  Wink Hug

# 97

А аз се чудех как с такава лекота я вдигаше и разнасяше  newsm78! Викам си силно момчето, а тя каква била работата Thinking
Емко се озорваше на моменти с нея да я носи и разнася като пътническа чанта. Когато Фери припадна пред стълбите и я закара в болницата, докато я вдигна на ръце и после докато я внасяше в болницата, направо стискаше устни и си личеше, че полага усилия за да я носи.

# 98
В серията в която припада  там беше наистина отпусната и за това може да му е било трудно тъй като е по трудно да носиш отпуснат човек отколкото стегнат.Ама и Хазал е трябвало да му се довели тъй като не всеки може да носи друг човек.

# 99

А аз се чудех как с такава лекота я вдигаше и разнасяше  newsm78! Викам си силно момчето, а тя каква била работата Thinking
Емко се озорваше на моменти с нея да я носи и разнася като пътническа чанта. Когато Фери припадна пред стълбите и я закара в болницата, докато я вдигна на ръце и после докато я внасяше в болницата, направо стискаше устни и си личеше, че полага усилия за да я носи.
абе той добиче 60кила ако не може да вдигне.....Язък  Mr. Green

# 100
  • Стара Загора
Използвам Google Hrome браузър и както знаете, той често превежда автоматично, е няма такъв смях в туитър с преводите чуроликане   Mr. Green  бурак хакъ ми го пише бурак право  Mr. Green Mr. Green
Този Мелих, обаче здраво туитва, все нещо пише този човек, работа няма ли си  Mr. Green

# 101
Скрит текст:

На тази сцена много се чудих, защото той я вдигна от земята изведнъж, изправи се и тръгна, което наистина е много трудно  #Crazy Още повече, че тя е тежичка   Mr. Green Добре е играло момчето, хич не му личеше, че му е трудно  smile3503
Скрит текст:
В серията в която припада  там беше наистина отпусната и за това може да му е било трудно тъй като е по трудно да носиш отпуснат човек отколкото стегнат.Ама и Хазал е трябвало да му се довели тъй като не всеки може да носи друг човек.
Напълно съм съгласна  newsm10
Скрит текст:

То 60 кила ама от тази поза да ги вдигнеш си е малко трудно иначе момчето е ячко не би трябвало да има проблеми в ПЕ спомняте ли си какви работи носеше дори опериран без проблем  Mr. Green!

# 102
Манка, благодаря,че сподели крайния резултат на анкетата  HugРадвам се за Хазал,но ми е мъка за Чаги...точно Енгин ли го пребори  newsm78 Поне да беше Киво или Бурак,та да си каже човек...нейсе... Thinking

# 103
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
П
Скрит текст:
рекрасното време днес ви е повлияло, гледам за лято и море вече мислите!
Цитат на: Neidjal link[/spoiler
=topic=713715.msg24854756#msg24854756 date=1365277198]
 Joy Joy
Скрит текст:
[/quote][/spoiler]
На тази сцена много се чудих, защото той я вдигна от земята изведнъж, изправи се и тръгна, което наистина е много трудно  #Crazy Още повече, че тя е тежичка   Mr. Green Добре е играло момчето, хич не му личеше, че му е трудно  smile3503
Скрит текст:
В серията в която припада  там беше наистина отпусната и за това може да му е било трудно тъй като е по трудно да носиш отпуснат човек отколкото стегнат.Ама и Хазал е трябвало да му се довели тъй като не всеки може да носи друг човек.
Напълно съм съгласна  newsm10
Скрит текст:

[/spoiler] То 60 кила ама от тази поза да ги вдигнеш си е малко трудно иначе момчето е ячко не би трябвало да има проблеми в ПЕ спомняте ли си какви работи носеше дори опериран без проблем  Mr. Green!
[/quote]абе хамал го даваше там...потен лошшшш.....идеал Петров

# 104
Отпусната или не, на моменти Емир трудничко вдигаще Фери, а и не вярвам в ПЕ торбите, които вдигаше да са били по 60 кг, че и горница.

Общи условия

Активация на акаунт