Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 69~

• 37 990
  • 758
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, продължавайте да пускате диалози.. направо ми пълните душата с тях, независимо, че някои съм ги чела стотина пъти Laughing всеки път ги изживявам като че ли е за първи път (офф определено нещо не ми е наред с главния #Crazy newsm78 )

Да ви питам, на Санем (ако това въобще е тя) какво й е тук, че й слагат грим newsm78
Скрит текст:

Санем/Дениз е, има татуировка.
И тя, като Вахиде/Зехра в последствие се разболя от рак на гърдата, но игра до последно с перука.

# 391
Джейда е отишла на конна езда.

# 392
Джейда е отишла на конна езда.

много е сладка  Heart Eyes

# 393
Здравейте в неделния следобяд. Аз много обичам дъжда и се радвам, че вали - успокоява ме.  Peace

Една мисъл на Боб Марли по този повод: "Някой хора чувстват дъжда. Други просто се мокрят."

Едно следобедно кафенце от мен  Heart Eyes

Много ми харесват стиховете, които качвате и аз се присъединявам с един такъв  Simple Smile

И път обратно няма...

Големите момичета не плачат.
Те просто се прощават с любовта
в една безумно дълга вечер
и тихичко си тръгват сутринта.

Не вярват на измислици и думи.
Не вярват в приказки. Не вярват в чудеса.
Не вярват в падащи звезди и пълнолуния.
Не вярват в нищо вече. И така...

Големите момичета си тръгват.
Завинаги си тръгват, щом решат.
Дори да им е до полуда трудно,
големите момичета намират път.

Не вземат нищо. Нищичко не вземат.
Освен един огромен куфар със сълзи
и много, много, много време,
в което болката да отболи.

Не казват сбогом. Не създават драми.
Щом любовта им нищичко не значи,
те тръгват, непоглеждайки през рамо.
Големите момичета не плачат.

Caribiana

# 394
Булката къде забегна  newsm78

# 395
Най-много фенове в Турция имат:
1.Енгин Акюрек
2.Чаатай Улусой
3.Хазал Кая
...............
http://magazimedya.com/turkiyenin-en-guclu-fan-grubu-engin-akyurek-fanlari-oldu

# 396

Скрит текст:
Последно,

моя любима песен Heart Eyes и на фона на Фемир става още по-любима  Heart Eyes Heart Eyes

Дано да съм ви създала поне малко настроение! Twisted Evil
Аз лично се натъжих много...Може би в унисон с времето на вън... smile3518 Не може,не трябваше да има такъв край тази невероятна любов  smile3516 С нищо не заслужихме това сценарийно решение  Weary Защо,защо ни го причиниха Аксой и компания  #Sniper И за тях щеше да е по-изгодно да бяха финиширали серияла, подобаващо...Сега щяха наистина да трупат пари,защото ФЕмирските фенове,щяха да следят с уважение новите им проекти...

KOKUN...
Снежи,  Hug разбирам те и аз в началото, като изгледах финала и аз бях като теб #Cussing out...
И аз като зреител бях обезверена, тъжна, неудовлетворена от финала, ядосана на сценаристите и най-вече на Аксой бей и компания. Настина щеше да е хубаво АФК да свърши  със сватбата и танца им, секунди преди онези изтрели, които съкрушиха много зрители...но не стана, екипа реши друго.

Но все повече като се замисля, така или иначе сценаристите бяха решили, че ще има 3 сезон, и след като Хазал не можа да участва или по ред други причини, поне имахме финал с Фемир заедно.

Да финал с драматичен край, финал, който беше много на бързо и не на място, ама все пак предпочитам този настоящия пред това да бъдат разделени и всеки в различна посока. Все пак любовта побежда всичко, нали?!...Любов до сетен дъх...

Красива любов, трудна любов, но и много силна, преминала през какви ли не предпятствия и трудности, отстояла всичко и на всеки.

Да наистина накрая забравиха всичко и всеки, забравиха колко много се караха, нараняваха, унищожаваха с действия и най-вече с думи....Вече нямаше значение нищо друго освен тях и тяхната любов. Съобщаваха на света, че се обичат и са говоти да бъдат ЗАЕДНО ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ. С това ще ги запомня с борбата си....за вечната и истинската любов.

Очите им показваха, че имат силата да променят миналото и да поставят новото начало. Но почти както винаги, се случва нещо неочаквано и приказката свършва...там където всичко започна, там и приключи....приказката ФЕмир свърши!

Любов, която се превърна в една много красива, бурна и същевременно нежна любовна история. Превърнаха се в една легенда - ФЕМИР, легенда за единствената, истинската, вечната и безсмъртна любов!

Въпреки всичко това, което видях, преживях с тях, дори и финала не успя да ми го отнеме!

Последна редакция: нд, 07 апр 2013, 14:21 от skakalinka

# 397
Привет БАНДАААА  Hug Hug Hug
Само бързо запишче, че изчезвам да се трудя.  Grinning
НЕРВЧЕ  Hug за темата  newsm51

# 398
Привет на всички  55
На тази снимка прави с ръцете Ч.У.,много скромен го раздава,изобщо не се саморекламира  Laughing

оле като извънземно са му крайниците тук...

Абе да бе защо няма реклами тоз убавец  newsm78...веднага за ГАЩИ...и парф'мче...и автършейф..шампо,пасти за зъби.....ИДЕАЛЕН си е

# 399
да рекламира бели гащи  Mr. Green

# 400
Не знаех, че Санем има татуировка...значи всеки път й я замаскирват, интересно каква ли е  Mr. Green

Kiara  Hug благодаря за кафето и за съпътстващия го стих - хубав е.   bouquet

за да ти расте косата по- бързо трябва да ходиш всеки месец  да ти режат връхчетата

Ей това винаги съм го смятала за мит. Растежът на косата не е ли от корените  newsm78

# 401
Цитат
Любов, която се превърна в една много красива, бурна и същевременно нежна любовна история. Превърнаха се в една легенда - ФЕМИР, легенда за единствената, истинската, вечната и безсмъртна любов!

Въпреки всичко това, което видях, преживях с тях, дори и финала не успя да ми го отнеме!

Кали, та то това не се забравя...ще се поуталожи с времето,ама винаги ще има едно кътче в моето съзнание,запазено за тях   txtloves

# 402
за да ти расте косата по- бързо трябва да ходиш всеки месец  да ти режат връхчетата
Ей това винаги съм го смятала за мит. Растежът на косата не е ли от корените  newsm78
Не е мит, абсолютно вярно е.  Peace
Само, че трябва да си намериш фризьор, който си разбира от работата, и да ти отреже точно 1 см от връхчетата.
Една приятелка ходеше всеки месец така и косата й порасна до кръста, че и малко по-надолу.

# 403
# 404
Мерси за доуточнението, лелеееее, на какви ли не щуротий се подлагат жените, само и само да изглеждат ослепително, да си съшиват коси!? ooooh!
66
Скрит текст:
К-Какво стана тази вечер човече?
Е-Видях това, което и ти.
К-Емир, говори. Видях Фериха. Дойде на годежа ти.
Е-За какво искаш да говоря?
К-Не знам, говори де. Говори за това, което ти идва отвътре.
Е-И ти видя Ханде, на теб  какво ти идва отвътре!?
К-Какво ми идва отвътре ли? Идва ми да размажа физиономията на човека, който виждам в огледалото.
Е-Аз нямам нищо за размазване.
К-Нямаш нищо за размазване, хубаво. Емир, след 3 години видя Фериха на годежа си и то с онзи мъж. Като видях Ханде се сдържах да не се срутя на земята. Вечерта, когато се сгодяваше за друга жена, Фериха беше пред теб. Кажи ми истината!
Е-Какво да правя? Ето, че я видях, беше с онзи мъж пред мен. Какво да направя?
К-Кажи, че умираш. Кажи, че 3 години беше на крака и живя, но в мига, в който я видя тази вечер се съсипа. Кажи, че си съсипан.
Е-Не съм съсипан и няма да се съсипя. Защо да се съсипвам задари жената, която отначало е създадена от онзи мъж и ми обърна гръб? Няма да се съсипя! Жената, която видях тази вечер не е жената, която сломих, не е моята Фериха. Не познавам жената, която видях тази вечер. Не ми пука какво съм видял.

Как се самозалъгва само. Нему пукало.Пука ти,та чак ти гърми ...

Общи условия

Активация на акаунт