Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 69~

• 37 957
  • 758
  •   1
Отговори
# 495
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ето тия са от моите,мммм направо се пренасям на плажа Hug Hug

# 496
  • Пловдив
Оф,аз пак моля да ми отговори някой  Praynig В кой епизод Руя се явява с майка си ?Тъй като го нямаше преведено за да разбера какво си казват с майката на Емир.
Предварително се извинявам ако досаждам ,но следя всеки пост и сте страхотни !  bouquet

# 497
аз и тая песен много искам да я намеря за да си я сложа в колекцията ама само на камък удрям https://www.facebook.com/photo.php?v=378178792254773&set=vb.298085723535029&type=3&theater
тази и аз издирваааааааам
Киарааааа обичам тееее,  с всеки изминал ден радваш все повече и повече, страхотна си  Hug

# 498
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хазал е туитнала:

mudahale ihtari geldi!! su yada gaz bekliyoruz:))

Да не би да е вече в Америка  newsm78

Звезде,Ренате  Hug

Нали Рени каза,че от 8 април поради лични причини няма да може да пуска темите и може би затова отсъства.  Peace

Момичета,  newsm78  
Скрит текст:
някой ме е добавил на туйтър,но не вдявам как се пишете тук,бихте ли обадили кои сте?  Laughing: pepa, Ирина, Ралица(perhidrolnata)
   Аз ,може да се предположи коя съм,Ирка от Ирина Peace

# 499
  • Под Сините камъни

Момичета,  newsm78  
Скрит текст:
някой ме е добавил на туйтър,но не вдявам как се пишете тук,бихте ли обадили кои сте?  Laughing: pepa, Ирина, Ралица(perhidrolnata)
Романтичка
Скрит текст:
аз съм Рера  Peace Надявам се нямаш нищо против че те следвам в туитър

# 500
Момичета не се сърдете,че питам.Исках да знам, кои сте като никове и да ви добавя  Hug

Само Ралица остана да се намери   Laughing

# 501

Дано не ви натоварвам,ама ми е гадно и съм на клипчета  и снимки...нещо като разтоварващ монолог... Peace

# 502
песничката да я знае някой как се казва? иначе Ча как се полюшва като дръвче в буря  Joy

кво се полюшва,направи точно 3 движения и това беше smile3532
значи да види само къв е замисъла на танца,иначе той си го знае не е нужно да танцува   Mr. Green

# 503
Хазал къде е отишла?  newsm78 На някакъв протест ли, не мога да разбера..
Скрит текст:

emek'in sokagina girmek icin bekliyoruz..sokak da onlarinmis...
Явно е на протест, но не мога да разбера какъв.
Bugun 16.00'da taksim tramvay duraginda bulusup hepimize ait olan Emek Sinemasi'na yürüyoruz. #emekbizim
И Джейда го е ретуитнала.  Peace

Снежи,  Hug прекрасни са снимките и гифчетата. Heart Eyes

# 504
Момичета не се сърдете,че питам.Исках да знам, кои сте като никове и да ви добавя  Hug

Сис,Ралица/перхидролена/ е от преводачките  Peace

# 505
  • У Диспансера ...♥♥♥

Аз изобщо не се сърдя,просто като видя че всички от форума следят една и съща,и разбирам че е някоя от нас и оп се залепям за вас Hug

# 506
  • Pleven, Bulgaria
Вани Hug
В унисон със снимките на Джейда да си споделя и за нея.
Не знам до колко беше искрена като се извини на Ферия,но и Фери не съм сигурно че постъпи добре,обръщайки се. newsm78 Взаимоотношенията на Ханде с околните са много сложни,не допуска тези,за които и истински значима,а се натиска на другите,за които не е чак толкова важна.Тя не допуска други хора около себе си.С Емир и Корай е израснала и за нея,те са целия и свят,дори майка и не е и е чак толкова близка,Нехир и другите са сякаш за пълнеж в ежедневието,просто ей така да има и една дружка,с която да се размотава по магазините и пред която да се показва на какво е способна,защото пред Емир не върви.но започна да се осъзнава,че той никога няма да заема това място до нея,което на нея и се иска,тя винаги ще е около него

Радвам се,че успя да се съвземе след случката и се зае с  организирането на ревюто,което може да е една възможност за нея да се откъсне от това и ежедневие на интриги,пак гледаше Емир с плам в очите,но не е така вманиачено и обсебващо.
Не знам дали мога да  оправдая действията и,така като на Фери с това,че го прави от любов.Защото тя дори не е наясно дали това е наистина любов ,а не просто някаква прищявка.Но със сигурнос не я оправдавам за действията,които предприе спрямо Ферия.Но тя си е просто такава иска винаги да постига целите си без да се съобразява дали ще нарани някой или нещо.И тя е още едно доказателство,че всичко зависи от средата в която живееш.
Най-спокойно мога да сравня Гюндже с Ханде.И тя си мисли,че обича Корай и отрича всичко,което е той,а в същото време всичко го прави с мисълта просто да е сред тях.Та тя предаде уж любовта си,приятелката си точно заради това да е приятелка на Ханде,тази която не харесва.Въпреки че знаеше как едно действие  може да се разбере по съвсем различен и грешен начин,но и тя си направи по същият начин заключение,за Емир и Ханде.Много правилно Корай и го каза,че трябва да започне свой живот,така и Ханде трябва да започне своя живот без да го оповава изцяло на Емир

# 507

Сис,Ралица/перхидролена/ е от преводачките  Peace

Сис  Hug А как се пише тук,сякаш не се сещам  newsm78

Ирка  Hug

# 508
В 51 епизод са Руя и майка и.

# 509
  • Под Сините камъни
аз и тая песен много искам да я намеря за да си я сложа в колекцията ама само на камък удрям https://www.facebook.com/photo.php?v=378178792254773&set=vb.298085723535029&type=3&theater

Ама, колко точно я искаш.....   smile3534
http://www.youtube.com/watch?v=NyfDr1GtvVA

Sinan Akçıl Fark Atıyor

Мале Киара злато си ми ти.Много те обичам да знаеш  newsm51
Верче ами къщни задължения душа.Докато ги свърша и той деня минал.

Общи условия

Активация на акаунт