Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 69~

• 37 952
  • 758
  •   1
Отговори
# 510
Относно протеста, доколкото разбрах е по повод на това, че ще строят нов мол на мястото на най-старото кино в Истанбул.. а това кино било нещо като символ на историята и изкуството им..

Това е което аз разбрах, не знам до колко е вярно.. не се сърдете, ако съм ви поднесла грешна информация. На Вие съм с турския Embarassed

# 511
Извинявам се че не пиша ама нещо нямам кеф но ви чета.

# 512

Наде, привет! Hug
Много тъга ми лъха на мен от подобни рецепти... Rolling Eyes
За първи път не мога да се съглася с теб, че подобно виждане е нужно в живота ни... Naughty

Скрит текст:
Не е нужно да се съгласяваш, защото не би могла да знаеш, а за да напиша тази рецепта, значи има защо. В смисления си живот до сега разбрах, че за жалост и най-близките хора на човек, може да са му врагове и щом е наложително за да оцелее дадено семейство, то тази рецепта важи с пълна сила. Човек претръпва и спира дори да го боли. Живота ни учи по такъв начин, по който никой друг не би могъл.
53
Е; Фериха.
Ф; Емир, моля те да не говорим тази вечер за нищо. Виж, колко хубаво гледаме филм.
Е; Обичам те.
Ф; И аз теб.

# 513
Скрит текст:

Дано не ви натоварвам,ама ми е гадно и съм на клипчета  и снимки...нещо като разтоварващ монолог... Peace
Давай давай, аз съм копи пейст и после на първа страница първи пост, само че вече забравих кое на кого е папката ми прелива  Hug

# 514
Десита, май е точно заради това, благодаря ти за разяснението.  Hug
Галя, защо се извиняваш?!  ooooh! Всеки пише когато има възможност и желание.

Oще една снимка от протеста. Различавате ли Хазал?  newsm78 Аз мисля, че е момичето с очилата и със светло синия шал (отпред е).

# 515
Рая, протеста е свързан с театъра,ама...точно защо...Гуги не ми даде смислен превод  newsm78 Peace

Защо ли ми се струва,че тук се прощават,а не събират...колко нежност и болка има,споделена в няма и минута... txtloves

# 516
  • Pleven, Bulgaria
Деси bouquet Няма за какво да се извиняваш.Това си разбрала,това споделяш
Снежи,и ти не спирай винаги може да се наслаждаваме на ФЕмир
http://www.facebook.com/photo.php?v=552539444756321&set=vb.298085723535029&type=3&theater

Последна редакция: нд, 07 апр 2013, 18:36 от ganu6ka

# 517
  • Пловдив
Оф,аз пак моля да ми отговори някой  Praynig В кой епизод Руя се явява с майка си ?Тъй като го нямаше преведено за да разбера какво си казват с майката на Емир.
Предварително се извинявам ако досаждам ,но следя всеки пост и сте страхотни !  bouquet
Моля да не ме прескачате ! Praynig Praynig Praynig

# 518
Десита, май е точно заради това, благодаря ти за разяснението.  Hug
Галя, защо се извиняваш?!  ooooh! Всеки пише когато има възможност и желание.

Oще една снимка от протеста. Различавате ли Хазал?  newsm78 Аз мисля, че е момичето с очилата и със светло синия шал (отпред е).

а тази със зелената табела прилича на Фахиде май  newsm78

# 519
Оф,аз пак моля да ми отговори някой  Praynig В кой епизод Руя се явява с майка си ?Тъй като го нямаше преведено за да разбера какво си казват с майката на Емир.
Предварително се извинявам ако досаждам ,но следя всеки пост и сте страхотни !  bouquet
Беше ти отговорено - чети!  Peace

Пепиту,  Hug Wink

# 520
Рая, протеста е свързан с театъра,ама...точно защо...Гуги не ми даде смислен превод  newsm78 Peace

Защо ли ми се струва,че тук се прощават,а не събират...колко нежност и болка има,споделена в няма и минута... txtloves

Знаете ли, понякога съм си мислела какво ли им е на тях. Ние, които сме само едни зрители, толкова много заживяхме с Фериха и Емир, с тяхната любов, станахме част от животът им, заживяхме и тяхният живот паралелно с нашият си, истинският, реалният. А на Чаатай и Хазал какво ли им е било.... ако аз бях на тяхно място със сигурност щях да съм вече със шизофрения  Mr. Green

# 521
Деси, благодаря за превода, защото аз съм много, много на Вие с турския. Ако можеш, преведи и това, което е написала Хазал в twitter. 

# 522
Вече Галя ти отговори-страница 34, пост № 508.

# 523
  • в подножието на планината
Снежи, Hug колкото повече ФЕмир толкова по- добре... Heart Eyes

Рая,  :hug:Desiiitta, Hug благодаря за инфото за Хазал!  bouquet

Наде, Hug  bouquet

# 524
Скрит текст:

И на мен. Много им личеше на Хазал и, особено, на Чаатай, че им е мъчно. Поне според мен. Както пише, Тан, много силна воля се иска да продължаваш да различаваш действителността от филма, след като прекарваш толкова много време "в него". Ох, пак ще почна да се обеснявам колко увлечен беше Чаатай, според мен и колко не можа да задържи Хазал, заради незрелостта, която и до днес показва.... Ама няма пак страри теми да ровя.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт