Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 69~

• 37 999
  • 758
  •   1
Отговори
# 480
  • Под Сините камъни
песничката да я знае някой как се казва? иначе Ча как се полюшва като дръвче в буря  Joy
Скрит текст:

http://www.youtube.com/watch?v=oKa1LT6lQ-o

Полюшва се, щото мацката го учи да танцува.  Peace  Laughing
Киарче не е този вариант  Cry пуста да упостее тази песен немога да я намеря точно този ремикс и това си е  smile3518 мерси все пак  Hug
Верче ако я намериш ще ми я пуснеш ли на лични.Благодаря ти предварително

# 481
  • У Диспансера ...♥♥♥
Здравейте.  Hug
Благодаря за закуските, кафенцата, снимките и доброто настроение тук в темата.   bouquet

За косата на Джейда.. аз не мисля, че е с екстейшъни, а пък и за какво са й?  newsm78 Нейната коса си е дълга.
Иначе по-добре да си я изчакаш да ти порастне, като ходиш да ти постригват връхчетата с 1 см и с времето ще порасне. Наистина е много неудобно с тези пластове.  ooooh!

Това за братовчетките,вярно ли е  newsm78 Чувам го за първи път  #Crazy
И аз това го чувам за първи път.  #Crazy Не мисля, че е вярно.

Тя може да е дълга,но не е толкова гъста,просто се е изтощила от боядисването в русо Peace

# 482
  • в подножието на планината
Илде Hug казвай тропна ли ръченица на кръстника  newsm44

Hug Тропнах, тропнах и не само на кръстника... newsm68

Наде, Hug благодаря за ФЕмирските диалози!  bouquet

Киара, Hug Вани, Hug

Капризче, честита премяна! Hug

Един от любимите ми ФЕмирски моменти... Heart Eyes

# 483
Привет на всички с които не сме се засичали днес! Grinning
Хубава неделя! Hug

Ф: Говоря за това да се върнем и да се борим... знам ще е трудно, но кое ли беше лесно за нас? Един ден на една маса нашите семейства и ние... искам да сме голямо и щастливо семейство.

Всичко е толкова просто, а ние хората сами си усложняваме и правим живота тежък. Не мислите ли? Предразсъдъци, егоизъм, злоба, завист и пр., пр. , а ако се обичаме и бъдем толерантни един към друг, дали няма да е по-лесно и просто?
Мисля го. В нашето семейство-детето ми, мъжа ми и аз важи максимата-няма близки, няма роднини, няма родители, щом някой ни вреди на семейството е аут без значение кой е и в каква роднинска връзка е с нас. Изпитана рецепта е и действа.
Затова смятам, че ФЕмир сами си надробиха попарата, която си сърбаха, защото прекалено много се съобразяваха с близките си и забравяха на моменти за себе си, живееха с проблемите и болките на другите и неволно, а понякога умишлено ги пренасяха върху себе си и се нараняваха.

Наде, привет! Hug
Много тъга ми лъха на мен от подобни рецепти... Rolling Eyes
За първи път не мога да се съглася с теб, че подобно виждане е нужно в живота ни... Naughty

Разбира се, че трябва да има разумна граница и мярка на влияние, на въздействие на околните било по-близки или не, и тя е лична за всеки, но това аут...звучи страшно... Rolling Eyes
Никой не живее с двама или трима души в живота си... човекът е социално същество, не може без себеподобни...newsm78
А те всички грешат, при това не веднъж, включително и ние самите...ами тогава?
Тогава, ако за всеки има аут/без втори шанс/, ще остане ли някой около нас, а ние около някого?  newsm78

Това което пишеш за ФЕмир и влиянието на другите върху връзката им, донякъде съм съгласна, на моменти поеха проблемите на останалите, допуснаха те да станат водещи и направляващи техните лични отношения.
Особено за Фериха...това бе следствие на възпитанието й, на средата й, но и на това как самата тя разбираше и можеше да приеме и изживее своето лично щастие на фона на всичко останало около нея.... Crossing Arms
Тук наистина приемам, че тя поставяше в повечето случаи само другите на преден план, а не биваше, трябваше да търси по-удачно баланса между всички, себе си и Емир.

Последна редакция: нд, 07 апр 2013, 17:51 от margita9

# 484
Скрит текст:

Любима моя песничка Hug
И на мен ми харесва.  Peace
И на мен ми е от любимите.  bouquet  bouquet  bouquet
Харесвам още и
Скрит текст:
<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/w_huc0P_bK8?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Тази рецепта и аз съм я използвала. Наистина действа.

Ф: Говоря за това да се върнем и да се борим... знам ще е трудно, но кое ли беше лесно за нас? Един ден на една маса нашите семейства и ние... искам да сме голямо и щастливо семейство.

Всичко е толкова просто, а ние хората сами си усложняваме и правим живота тежък. Не мислите ли? Предразсъдъци, егоизъм, злоба, завист и пр., пр. , а ако се обичаме и бъдем толерантни един към друг, дали няма да е по-лесно и просто?
Мисля го. В нашето семейство-детето ми, мъжа ми и аз важи максимата-няма близки, няма роднини, няма родители, щом някой ни вреди на семейството е аут без значение кой е и в каква роднинска връзка е с нас. Изпитана рецепта е и действа.
Затова смятам, че ФЕмир сами си надробиха попарата, която си сърбаха, защото прекалено много се съобразяваха с близките си и забравяха на моменти за себе си, живееха с проблемите и болките на другите и неволно, а понякога умишлено ги пренасяха върху себе си и се нараняваха.

# 485

Божеее...колко са прекрасни и как добре стоят един до друг...

# 486
Якшамлар къзларки! Hug Hug Hug
Баш ми е драго да ви заваря в добро разположение на духа!  newsm10

Останах приятно изненадана, че от време на време публикувате и мои клипове, за което ЧОК ТЕШЕКЮР ЕДЕРИМ!
  newsm51

Надявам се да ви зарадвам с нова продукция, ноооо след като приключа с кълването на субовете!
Аре Гюле, Гюле!

# 487
Хазал е туитнала:

mudahale ihtari geldi!! su yada gaz bekliyoruz:))

Да не би да е вече в Америка  newsm78

Звезде,Ренате  Hug

Нали Рени каза,че от 8 април поради лични причини няма да може да пуска темите и може би затова отсъства.  Peace

Момичета,  newsm78  
Скрит текст:
някой ме е добавил на туйтър,но не вдявам как се пишете тук,бихте ли обадили кои сте?  Laughing: pepa, Ирина, Ралица(perhidrolnata)

# 488
Ренате,  Hug какво е това зак и бяг. Няма ли да ни зарадваш с някой нов сценарии от твойчките  Laughing Wink

Вани, мерси!

# 489
  • Под Сините камъни
аз и тая песен много искам да я намеря за да си я сложа в колекцията ама само на камък удрям https://www.facebook.com/photo.php?v=378178792254773&set=vb.298085723535029&type=3&theater

# 490
песничката да я знае някой как се казва? иначе Ча как се полюшва като дръвче в буря  Joy
Скрит текст:

http://www.youtube.com/watch?v=oKa1LT6lQ-o

Полюшва се, щото мацката го учи да танцува.  Peace  Laughing
Киарче не е този вариант  Cry пуста да упостее тази песен немога да я намеря точно този ремикс и това си е  smile3518 мерси все пак  Hug
Верче ако я намериш ще ми я пуснеш ли на лични.Благодаря ти предварително
разбира се Simple Smile
Пепи ти къде се губиш  newsm78 никаква те няма  Hug

# 491
аз и тая песен много искам да я намеря за да си я сложа в колекцията ама само на камък удрям https://www.facebook.com/photo.php?v=378178792254773&set=vb.298085723535029&type=3&theater

Ама, колко точно я искаш.....   smile3534
http://www.youtube.com/watch?v=NyfDr1GtvVA

Sinan Akçıl Fark Atıyor

# 492
Вани, Киара,   love001
Иска ми се да съм по-дълго с вас, но много ме разсейвате и ще взема да изтръскам някоя глупост в субовете, не че не ми напира отвътре, ама да не се изложим пред чужденците...
Joy Joy Joy Joy

# 493
  • У Диспансера ...♥♥♥

кво се полюшва,направи точно 3 движения и това беше smile3532

# 494

Общи условия

Активация на акаунт