Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 69~

• 37 968
  • 758
  •   1
Отговори
# 435
# 436
63

Е-Те са далеч от мен, но са близко до нещото, което обичам най-много в моя живот. Heart Eyes Затова си струва да се приближа и да стана по-близък с тях.

ох, Наде благодаря ти   bouquet Много ми харесаха тук думите на Емко  Heart Eyes Абе, как на точното място с точните думи... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug
Наденце, благодаря ти отново за преведените Фемирски моменти /диалози и снимки/ Hug bouquet: много ме трогват  Heart Eyes

# 437
Гледала съм латино серияли и продължавам да гледам не само Паола и ЕЛ Гато ами и Марлене от Зоро бяха добри общо взето латино американските сериали са много добри повечето серияли който до сега са дава ли.

# 438
песничката да я знае някой как се казва? иначе Ча как се полюшва като дръвче в буря  Joy

# 439
песничката да я знае някой как се казва? иначе Ча как се полюшва като дръвче в буря  Joy
Скрит текст:

http://www.youtube.com/watch?v=oKa1LT6lQ-o

Полюшва се, щото мацката го учи да танцува.  Peace  Laughing

# 440

много ни е скован милия  Mr. Green ама ще му изкривим ламарините  Blush  Joy

# 441
Е-Те са далеч от мен, но са близко до нещото, което обичам най-много в моя живот. Heart Eyes Затова си струва да се приближа и да стана по-близък с тях.
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

Думи, които могат да идват само и единствено от сърцето! Heart Eyes

# 442
# 443
Релаксче,  Hug от къде ги намираш тези миксове - супер саааа!  Party

# 444
# 445
Ф: Говоря за това да се върнем и да се борим... знам ще е трудно, но кое ли беше лесно за нас? Един ден на една маса нашите семейства и ние... искам да сме голямо и щастливо семейство.

Всичко е толкова просто, а ние хората сами си усложняваме и правим живота тежък. Не мислите ли? Предразсъдъци, егоизъм, злоба, завист и пр., пр. , а ако се обичаме и бъдем толерантни един към друг, дали няма да е по-лесно и просто?

# 446
# 447
Ф: Говоря за това да се върнем и да се борим... знам ще е трудно, но кое ли беше лесно за нас? Един ден на една маса нашите семейства и ние... искам да сме голямо и щастливо семейство

И аз исках!  newsm45 newsm61

# 448
# 449

Общи условия

Активация на акаунт