Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 69~

• 37 964
  • 758
  •   1
Отговори
# 450
  • Стара Загора
За косата и аз да кажа, че се подстригвам всеки месец, но не е важно колко се подстригва, а как се реже, ако се реже правилното косата, тя расте много бързо  Hug

# 451
  • В света на мечтите... ❤
- Ох,Емир,задължително ли е да опитваме от всички видове алкохол в заведението?Не мога повече,заболя ме главата.
- Задължително е скъпа,щом ще имаме нощен бар,трябва да знаем какво предлагаме на клиентите.И мен ме боли главата,но търпя.
 Joy  Joy  Joy

# 452
# 453
- Ох,Емир,задължително ли е да опитваме от всички видове алкохол в заведението?Не мога повече,заболя ме главата.
- Задължително е скъпа,щом ще имаме нощен бар,трябва да знаем какво предлагаме на клиентите.И мен ме боли главата,но търпя.
 Joy  Joy  Joy
Скрит текст:
hahaha Joy hahaha Joy

# 454
Киара, Hug аз попринцип такава музика слушам  Peace

# 455

Ирка,за тебе  Peace

# 456

Любима моя песничка Hug

# 457
Скрит текст:

Любима моя песничка Hug
И на мен ми харесва.  Peace

# 458
Страхотни песнички. Hug

# 459
Клип с герои от няколко сериала.  Heart Eyes

# 460
# 461
Ф: Говоря за това да се върнем и да се борим... знам ще е трудно, но кое ли беше лесно за нас? Един ден на една маса нашите семейства и ние... искам да сме голямо и щастливо семейство.

Всичко е толкова просто, а ние хората сами си усложняваме и правим живота тежък. Не мислите ли? Предразсъдъци, егоизъм, злоба, завист и пр., пр. , а ако се обичаме и бъдем толерантни един към друг, дали няма да е по-лесно и просто?
Мисля го. В нашето семейство-детето ми, мъжа ми и аз важи максимата-няма близки, няма роднини, няма родители, щом някой ни вреди на семейството е аут без значение кой е и в каква роднинска връзка е с нас. Изпитана рецепта е и действа.
Затова смятам, че ФЕмир сами си надробиха попарата, която си сърбаха, защото прекалено много се съобразяваха с близките си и забравяха на моменти за себе си, живееха с проблемите и болките на другите и неволно, а понякога умишлено ги пренасяха върху себе си и се нараняваха.

# 462
 alert Момичета, трябва ми 45 еп. - в turkweb е с реклама в началото - искам само серията, без рекламата.

# 463
Скрит текст:

Ирка,за тебе  Peace
само за Ирка ли обожавам такава  музика, кръвчицата ми кипва, та се чувствам поздравена  Party

# 464
Скрит текст:

Любима моя песничка Hug
и на мен много  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт