Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 69~

• 37 964
  • 758
  •   1
Отговори
# 420

Милено ще те поускубя спешъл да ти порастне косицата белким!!!!!!!!!!!

# 421
Ива,ей ти го Емко по бели гащи кво се оплакваш  Joy
къдееееееее????
момент  ей го
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 422
Иве, отново и пак съм много съгласна с теб  newsm10 smile3508

Цитат
Харесва ми класацията Ча и Хазалчето за двама от тримата на предните места...просто бият всякакви рейтинги...ако не се усетят и не ги съберат отново...просто са глупаци там в Туркието
Сигурна съм,че това ще се случи,защото прозорливи хора много...Ама май, наистина трябва да мине известно време,да ги видим по отделно в успешни проекти и тогава... Thinking PeaceИли пък да финишират АФК... newsm78

Родителите на Джейда...

# 423
Иве,  Hug
Скрит текст:
Ох, не питай!  #Crazy Имам много работа на работа. Търся квартира. Оправям документи за стаж, за диплома... абе, чок зор. А и не мога да ви сварвам на темпото, заради това само си ви почитам когато имам време.  Peace
[/b]
Скрит текст:
ами скоро всички ще ни грабне тази въртележка,на мен от сега ми се канят като започна да работя какво ме чакало  Mr. Green.....но се надявам да хрърлям по едно око тук  Hug

Айде да си намериш нещо хубаво скоро?
Практико-приложен кога ше имате?
Голям майтап беше при нас Crazy

# 424
къдееееееее????
момент  ей го
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
   а да бе приличат си...за твоя дето му се точиш говорим нали
и пак да КАЖА

# 425
Ето го татуса на Дениз. Доста си е голям и добре са го прикрили Flutter

# 426
Иве,  Hug
Скрит текст:
Ох, не питай!  #Crazy Имам много работа на работа. Търся квартира. Оправям документи за стаж, за диплома... абе, чок зор. А и не мога да ви сварвам на темпото, заради това само си ви почитам когато имам време.  Peace
[/b]
Скрит текст:
ами скоро всички ще ни грабне тази въртележка,на мен от сега ми се канят като започна да работя какво ме чакало  Mr. Green.....но се надявам да хрърлям по едно око тук  Hug

Скрит текст:
Правоспособност, нали?  newsm78 След стажа, той нали е 6 месеца. Аз почвам май, значи към декември. Ама той, май и стажа, и изпита са бошлав. За стажа се радвам, че няма кой да ме пуска от работа да вися по съдилища и следствия. Ти скоро ли ще започваш работа?  Simple Smile

# 427
Иве, отново и пак съм много съгласна с теб  newsm10 smile3508

Цитат
Харесва ми класацията Ча и Хазалчето за двама от тримата на предните места...просто бият всякакви рейтинги...ако не се усетят и не ги съберат отново...просто са глупаци там в Туркието
Сигурна съм,че това ще се случи,защото прозорливи хора много...Ама май, наистина трябва да мине известно време,да ги видим по отделно в успешни проекти и тогава... Thinking PeaceИли пък да финишират АФК... newsm78

Родителите на Джейда...
млади и симпатични хоора  Peace

а за двойката Чаазал..така ли бяха измислили незнам,но е мног успешна..просто време малко и пак ще разбиват рейтинги...

Незнам някой гледал ли е от вас Латино сериали..да кажа една история

Скрит текст:
Паола Рей и Ел Гато...са една двойка която просто подлуди зрителите ....участваха в 3братя 3 сестри и после пак заедно в Жената в огледалото...сещатели се,че те двамата ей така...гаджета ли сте ...ама защо не сте,вижте как си пасвате..и хоп стана  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 428
63
Скрит текст:
Е-Много съжалявам.
Ф-Най-накрая бяхме на една и съща маса. Не мога да повярвам, че тази вечер свърши така.
Е-Добре, това беше първата ни вечер, но не и последната. Ще поправим това.
Ф-Думите ти са толкова ценни за мен. Наясно съм, че всичко, което направи там ти беше много чуждо. Не знаеш какво означава за мен всичко, което правиш, когато се опитваш да направиш далечното близко.
Е-Те са далеч от мен, но са близко до нещото, което обичам най-много в моя живот. Heart Eyes Затова си струва да се приближа и да стана по-близък с тях.

# 429
къдееееееее????
момент  ей го
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
   а да бе приличат си...за твоя дето му се точиш говорим нали
и пак да КАЖА

Joy ай ей го вж ми го къв е убавец чака да му ги сваля  hahaha

# 430
за коси гледам сега приказвате  Mr. Green за растежа на косата си зависи и от самия човек, на мен примерно с малко грижи ми расте бързо косата и за има няма година си стига до кръста а след това пак я режа до нивото на гърдите и така всяка година  Mr. Green и ползвам само една маска на Лорис (малко като реклама идва) за нищо и никакви пари но много бързо ми расте косата и от нея. така че ако иска някой може да я пробва Simple Smile

# 431
Иве,  Hug
Скрит текст:
[/b]
Скрит текст:

Скрит текст:
Правоспособност, нали?  newsm78 След стажа, той нали е 6 месеца. Аз почвам май, значи към декември. Ама той, май и стажа, и изпита са бошлав. За стажа се радвам, че няма кой да ме пуска от работа да вися по съдилища и следствия. Ти скоро ли ще започваш работа?  Simple Smile
Скрит текст:
да на 17ти се връщам  ooooh!

стажа-тотално губене на време,чудеха се съдиите какво да ни правят ,само подписват и готово  Peace

а за изпита,бая четах и зор видях че нямах това онова,а то трима си бъбреха там пред мен...влизахме по двама  Rolling Eyes...и дори не излушваха отговора ми,питаха на къде сме се насочили,сега какво работим...и да четем сериозно...ей така Grinning

# 432
63
Скрит текст:
Е-Много съжалявам.
Ф-Най-накрая бяхме на една и съща маса. Не мога да повярвам, че тази вечер свърши така.
Е-Добре, това беше първата ни вечер, но не и последната. Ще поправим това.
Ф-Думите ти са толкова ценни за мен. Наясно съм, че всичко, което направи там ти беше много чуждо. Не знаеш какво означава за мен всичко, което правиш, когато се опитваш да направиш далечното близко.
Е-Те са далеч от мен, но са близко до нещото, което обичам най-много в моя живот. Heart Eyes Затова си струва да се приближа и да стана по-близък с тях.

Наде гледай сега,пак ми бръкна в раната...как може така бе...как неможаха да се разберат бе ooooh!

# 433
да не остана неразбрана ...обожавам тези твои диалози и снимки към тях,много повече ме трогват...защото в серията...много информация за кратко време минава през нас и някои мигове ни бягат

Наде за теб мила Hug Heart Eyes

# 434
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт