Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 69~

• 37 972
  • 758
  •   1
Отговори
# 405
Джейда е отишла на конна езда.

Много е готина Джейда и хич не обича да се снима Laughing Защо Чаги и Хазал не бяха като нея в това отношение Wink

# 406
Здравейте момичета. Hug На вън е малко дъждовно, но това не пречи да се усмихваме.
Днес съм решила да гледам 66 и 67 епизод.
Тъй като си свърших работата и мога да се отдам на Фемир.  bouquet

# 407
# 408
Джейда толкова се е активизирана напоследък, като че иска да покаже на аудиторията, че е едобре и, че е излязла от дупката, в която май, май беше пропаднала. Ако е така, много се радвам за нея, дано само причината да не е Джан.  Peace

# 409
Джейда винаги ми е била симпатична.

# 410
Цитат
Любов, която се превърна в една много красива, бурна и същевременно нежна любовна история. Превърнаха се в една легенда - ФЕМИР, легенда за единствената, истинската, вечната и безсмъртна любов!

Въпреки всичко това, което видях, преживях с тях, дори и финала не успя да ми го отнеме!

Кали, та то това не се забравя...ще се поуталожи с времето,ама винаги ще има едно кътче в моето съзнание,запазено за тях   txtloves

smile3521 newsm10 Напълно съм съгласна!
Винаги ще има място за Фемир в сърцето ми!  txtloves

# 411
МОята коса си е до кръста...не полагам особени грижи...признавам просто съм си с такава коса... Rolling Eyes пуппу да не ме урчасате Joy

Мерси за доуточнението, лелеееее, на какви ли не щуротий се подлагат жените, само и само да изглеждат ослепително, да си съшиват коси!? ooooh!
66
Скрит текст:
К-Какво стана тази вечер човече?
Е-Видях това, което и ти.
К-Емир, говори. Видях Фериха. Дойде на годежа ти.
Е-За какво искаш да говоря?
К-Не знам, говори де. Говори за това, което ти идва отвътре.
Е-И ти видя Ханде, на теб  какво ти идва отвътре!?
К-Какво ми идва отвътре ли? Идва ми да размажа физиономията на човека, който виждам в огледалото.
Е-Аз нямам нищо за размазване.
К-Нямаш нищо за размазване, хубаво. Емир, след 3 години видя Фериха на годежа си и то с онзи мъж. Като видях Ханде се сдържах да не се срутя на земята. Вечерта, когато се сгодяваше за друга жена, Фериха беше пред теб. Кажи ми истината!
Е-Какво да правя? Ето, че я видях, беше с онзи мъж пред мен. Какво да направя?
К-Кажи, че умираш. Кажи, че 3 години беше на крака и живя, но в мига, в който я видя тази вечер се съсипа. Кажи, че си съсипан.
Е-Не съм съсипан и няма да се съсипя. Защо да се съсипвам задари жената, която отначало е създадена от онзи мъж и ми обърна гръб? Няма да се съсипя! Жената, която видях тази вечер не е жената, която сломих, не е моята Фериха. Не познавам жената, която видях тази вечер. Не ми пука какво съм видял.

Как се самозалъгва само. Нему пукало.Пука ти,та чак ти гърми ...
и пак с теорията че Левент я е създал  ooooh!...това съм го пропуснала  Rolling Eyes...ама човека се сгодява а пък Ферия му виновна че е с Левент...ей аланкоулуууу кой тичаше да спасява бившата си вееееееее ей,кой го простреляяха заради бившата си ве ей,кой оставяше красивата си женичка САМА по цели нощи ве ей  #Cussing out....пак вдигнах кръвно(от набора ми ще е вече)....кво иска той,да го чака да си начеше крастата и да реши че партито свършало вече....пффф...ей тука ме ядосаха сценаристите че не му натриха малко носа на Емко...да се правят на влюбени Ферито и Левентчо...да откачи както само той сии можеше  Mr. Green Mr. Green Mr. Green...пак бързо му мина и се сдобриха...нейсе,те години наред си казваха кой какво на час по лъжичка а тука за 2 дена се разбдаха кво станала за 3те години ааааа и за 10 дни се ожениха ooooh!

Харесва ми класацията Ча и Хазалчето за двама от тримата на предните места...просто бият всякакви рейтинги...ако не се усетят и не ги съберат отново...просто са глупаци там в Туркието Naughty

# 412
# 413
  • София
Ганушка,Съншайн...момичета пресолявате манджата ...ако вдявате израза Rolling Eyes

Илде айде идвай да разкажеш как мина сватбата Mr. Green

Надуфчето дали е добре Praynig

И другите да дават отчет...едно ОК съм е достатъчно  Hug

Този израз го чувам за първи път  Thinking А изобще не сме се здърпали снощи  Mr. Green Само малко ноктета показахме  Mr. Green Mr. Green  Joy А иначе той Ча като се ориентита към по-младото аз съм тука чакам в засада  Mr. Green

Добър ден да кажа на всички  Hug Hug Hug Тук вали та се къса, а вчера беше толкова слънчевооо  Sad

# 414

МОмичета /момчета внимавайте с кой контактувате онлайн  Joy Joy Joy

# 415
Хей Киарка здрастииииииии,де се губиш като на стара баба гащите  Joy

# 416
Ива,ей ти го Емко по бели гащи кво се оплакваш  Joy

# 417

всеки сам да се сеща!!!!!!!

# 418
Ива,ей ти го Емко по бели гащи кво се оплакваш  Joy
къдееееееее????

# 419
Иве,  Hug
Скрит текст:
Ох, не питай!  #Crazy Имам много работа на работа. Търся квартира. Оправям документи за стаж, за диплома... абе, чок зор. А и не мога да ви сварвам на темпото, заради това само си ви почитам когато имам време.  Peace
[/b]

Общи условия

Активация на акаунт