Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 69~

• 38 008
  • 758
  •   1
Отговори
# 465
Радвам се, че Ви допадат ФЕмирските моменти, които пускам, а още по ми е приятно, че по този начин Ви доставям удоволствие.

Two Hearts  Kissing Heart  loveuuu Two Hearts newsm76 Heart Eyes Heart txtloves

# 466
Ф: г-жо Айсун, какво правите? Защо говорите с мен за миналото? Аз съм все още аз. А вие все още сте майката на Емир.
А: Да, аз съм майката на Емир. Затова първо исках ти да станеш част от живота ни... а след като разбрах за лъжите ти, исках да те изкарам от живота ни. Не мислех, че подхождаш на сина ми.
Ф: Тогава явно вие сте победили. Аз не съм до сина ви.
А: Това не е победа, която мога да празнувам, Фериха.
Ф: Каква е целта Ви?
А: Аз не дойдох тук за да говорим. Не бих си помислила дори да говоря с жената, която съсипа сина ми. Затова нямам цел. Или... това което си почувствала след разказаното от мен... това е целта ми.

Ф: Пръстенът ти го няма
Е: Пръстени, които се слагат и свалят. Обещания, които се дават и не се изпълняват!
Какво отговори? Какъв отговор даде на капитана?
Ф: Значи ни вида?
Е: Видях.
Ф: Но не дочака отговора. Левент... Три години беше до мен, но все беше самотен. На мястото, където започнахме сме. Този парк стана свидетел на много неща. Моето израстване, бягството ми, сълзите ми, криенето ми. Сякаш живя винаги с нас.
Е: Ние не можахме да живеем заедно. Но паркът живя с нас.
Ф: Не можахме да живеем.
Е: Не живяхме обичайки се. само едно недоразумение ни победи. Сбогом....
Ф: Казах не... Сега и ти ми кажи нещо. На мястото, където започнахме сме. Емир, с мен ли си?

Много силно моменти.... Колкото и пъти да ги гледам, чувам, всеки път така силно ми препуска сърцето все едно ми е за първи път.
А това "...с мен ли си?" всеки път ме побърква Mr. Green
Повече няма да ви досаждам..... е, поне за сега Wink

# 467
Здравейте момичета,
Време е за следобедното кафе. Направила съм за всички.
Наде, продължавай да пускаш Фемирски диалози, защото създават настроение и никога не омръзват. newsm51
Ф: Говоря за това да се върнем и да се борим... знам ще е трудно, но кое ли беше лесно за нас? Един ден на една маса нашите семейства и ние... искам да сме голямо и щастливо семейство.

Всичко е толкова просто, а ние хората сами си усложняваме и правим живота тежък. Не мислите ли? Предразсъдъци, егоизъм, злоба, завист и пр., пр. , а ако се обичаме и бъдем толерантни един към друг, дали няма да е по-лесно и просто?
Напълно съм съгласна, че ако хората се обичат, проявяват разбиране и толерантност един към друг и си помагат взаимно, животът би бил много по-спокоен и щастлив. И аз се чудя понякога откъде извира тази завист, злоба, умишленото нарушаване на установените правила и закони, целта да получиш нещо, което не си заслужил, по нечестен начин, желанието да навредиш на невинни хора и безочливостта да не поемеш вината и всячески да гледаш да се отървеш от правосъдието, въпреки че добре знаеш, че си виновен. Не смятам за по-малък грях намесата в живота на хората, които са ни близки или обичаме. Много често това, което правим за тяхно добро, без да сме ги попитали или да сме помолени от тях,в действителност се оказва, че изобщо не е добро. Нека да възпитаме децата си докато са малки така, че да правят възможно най-малко грешки, когато пораснат и да не си налагаме насила мнинието, след като станат пълнолетни.

# 468
alert Момичета, трябва ми 45 еп. - в turkweb е с реклама в началото - искам само серията, без рекламата.
Имам я без реклама, а и всички серий са ми без, но как да стане!?

# 469
Света е устроен по-този начин трябва да има и такива чувства завист,злоба и така нататък по този начин е устроен светът..Макар,че има пора който се радват на чуждото щастие но има такива който все едно им бъркаш някъде че приятелката ти или приятелят ти са щастливи.Поне от това което аз съм преживяла е лично мое мнение.

# 470
  • Някъде там
МоИш ли да ги сравниш ...просто е смешно

Naughty Чаги като изиграе още няколко сериала и този у десно ще е много надолу в класациите  Mr. Green

Здравейте момичета  Hug Аз в последно време въобще не се включвам ама няма как гушкам Ви всички  Hug

# 471
alert Момичета, трябва ми 45 еп. - в turkweb е с реклама в началото - искам само серията, без рекламата.

Не можеш ли да кръцнеш рекламата?  Thinking

# 472
песничката да я знае някой как се казва? иначе Ча как се полюшва като дръвче в буря  Joy
Скрит текст:

http://www.youtube.com/watch?v=oKa1LT6lQ-o

Полюшва се, щото мацката го учи да танцува.  Peace  Laughing
Киарче не е този вариант  Cry пуста да упостее тази песен немога да я намеря точно този ремикс и това си е  smile3518 мерси все пак  Hug

# 473
  • Под Сините камъни
 waveyНасълсън?Аз докато свърша с къшните задачи и то вечер настана  ooooh!

# 474
вижте с кой си пием...има ли други на винце да идват при нас  Flutter

Скрит текст:

Здравейте  Hug

Тези дни нямах достъп до интернет и не съм влизала.
Благодаря за новата тема  Hug   bouquet

Ивее,ти с кого ще пиеш винце  Crossing Arms Чагитко не ти ли стига,ами се добра и до моя човек.  Naughty  Simple Smile

# 475
Вери89,  Hug за нищо.  Peace И аз доста се порових и ми се стори, че е този, ама явно не е. Успех с търсенето.  Simple Smile

Рени, къде изчезна?  newsm78 Sad

Вани, къде се губиш, момиче!?  hug Ива да не ти пипа Клаусчо, че и аз ще помагам  fight

# 476
  • Pleven, Bulgaria
Хелоуууу и на тези,които не съм засекла преди
Наде,благодаря за диалозите  bouquet дори и без да ги гледам начина по който си говорят само е въздействащ.
Петрова  bouquet за следобедното кафе
И за всички клипчета и снимки   bouquet
Капризче,пак си с нова премяна,много си хубава
А Джейда е прекрасна,защо и Хазал и чаги не пускат толкова снимки

# 477
Киара, мила,а така помагай  Hug

И аз имам усещане като теб за Джейда,но дано наистина се е съвзела,защото на мен не ми изглеждаше добре.

# 478

Не можеш ли да кръцнеш рекламата?  Thinking
Хе можах. Нещо програмата се бъзика с мен днес и реших по по-лесния начин. Надето ще ми я изпрати.

# 479
Никой не може да каже защо Чаги и Хазал не пускат такива снимки тоест заедно.

Общи условия

Активация на акаунт