Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 69~

• 37 924
  • 758
  •   1
Отговори
# 705
Ани и как ти се видя newsm78, на мен ми допадна като начало, не гледах съвсем внимателно, ама ще дам шанс на родното, засега  Mr. Green

# 706
miss-sunshine , Галя, това че не я харесвате , не значи че не става за актриса,
след като има хора които се заемат с обучението и явно са преценили , че става
след като и дават роли пак преценят , че става
и аз на я харесвам особенно, но пък не съм филмов критик, не разбирам от актьорско майсторство , че така смело  да твърдя дали става или не става
мога да твърдя дали ме грабва с играта си в определен сериал или филм, но да  давам оценки не бих
+1
И това важи за всеки актьор/актриса, не само в случая.

# 707
Успокойте страстите...
Цитат
Дидка, споко. Казваме, че не от всяка миска става артистка.

Ако нема рима...ударима... hahaha hahaha hahaha/b]

# 708
Диди,напълно те подкрепям  Peace

# 709
Цял ден си пея това

Гледали ли сте го...това е един от малкото ми любими сериали , супер е  Heart Eyes

# 710
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
аз допълвам  Mr. Green някои да донесе ядки или шоколад  Praynig

Перфектно Simple Smile

# 711
Лудостче,
Скрит текст:
аз ли съм пропуснала продължението newsm78 но писа, че си имала неприятна случка на Българска земя, всичко наред ли е вече?!?
Дидиииии,  наесен с песен, ще видим твоята любимка. Надявам се да ми харесат с Чаги като екранна двойка.

# 712
В заключение ще кажа като миските "световен мир" и че времето ще покаже кой прав - кой крив.  bouquet

# 713
  • в подножието на планината
Аууу, толкова много се занимаваме с Гизем, сякаш тя е по - важна от Хазал в този сериал... Rolling Eyes колкото и да си пишем тука АФК е дело на Хазал и Чаги и другите артисти от първите два сезона, а трети сезон си беше провал... ooooh!

# 714
Ани и как ти се видя newsm78, на мен ми допадна като начало, не гледах съвсем внимателно, ама ще дам шанс на родното, засега  Mr. Green
Скрит текст:
Неви аз също ще дам шанс, но толкова ли няма кой в БГ да играе секс сцените, та отново тандема Блатечки-Кърджилова , по едно време имах  чувството , че си съм в Стъклен дом
ето защо не правят турците втори  сериал с една и съща двойка, само ще загубят от това
изобщо почти целия актьорски състав еднакъв и даже започнах да търся някаква връзка със СД и да не са го замислили като продължение едва ли не

# 715
Успокойте страстите...
Цитат
Дидка, споко. Казваме, че не от всяка миска става артистка.

Ако нема рима...ударима... hahaha hahaha hahaha/b]

ауууууууууууу пльок вътреееееее

айде яжте с мен....да станем гюзел за турците

# 716
Аууу, толкова много се занимаваме с Гизем, сякаш тя е по - важна от Хазал в този сериал... Rolling Eyes колкото и да си пишем тука АФК е дело на Хазал и Чаги и другите артисти от първите два сезона, а трети сезон си беше провал... ooooh!
 Peace

# 717
ООО Звезде, ми така си е.  Peace

# 718
  • София
Дидка, споко. Казваме, че не от всяка миска става артистка.  Peace
Определено не става аз дадох и пример  Whistling то само от един клип се разбира колко е изкуствена тази от примера ми  Sick

Абдолютно съм съгласна и с двете

Нервакова пак казвам,че това е лично мое мнение! И аз не съм филмов критик, но това е моето мнение като зрител, а в крайна сметка палачите както се казва в тая сфера са именно зрителите.... Може и да е още рано да давам такава оценка, но ще видим по-нататък може и да се развие момичето / въпреки,че се съмнявам  Mr. Green /

# 719
Компанията, не се карайте за дребни неща. Днес се опитвах да направя колаж за фенките и антифенките на Гизем Караджа. Искам да конкурирам г-жа Татарова.
Ако щете ме бийте, но от Гизем ще стане велика актриса, когато аз стана ядрен физик.

Общи условия

Активация на акаунт