Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на майките за почистващите препарати за фурни?
Какво представлява предна плацента и какви са мненията на майките относно нея?
Какви са мненията на майките относно наддаването на тегло по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на майките за почистващите препарати за фурни?
-
Какво представлява предна плацента и какви са мненията на майките относно нея?
Предната плацента е разположена отпред на матката и може да доведе до по-слабо усещане на ритници и по-трудно определяне на пола на бебето. Майките споделят, че това е често срещано и нормално явление по време на бременност. Някои от тях съобщават, че са били в състояние да работят без проблеми, докато други споделят преживявания с болки в кръста и силни усещания.
-
Какви са мненията на майките относно наддаването на тегло по време на бременност?
-
Какви са мненията на майките относно упражненията по време на бременност?
-
Какво представлява таблицата на Sealover, която често се споменава?
Ани, честито за изпита! За упражненията - предпочитам да се връщам пеша от работа, когато е хубаво времето. Но започна да ми тежи тумбачето, та ще видим докога. Колдайс, много майки около мен си гледат децата с памперси, пък не им се изкривяват крачетата. Давай го по-спокойно
Коткинчо, може би от Икеа очаквах нещо повече - знам ли - затова нищо не харесах. Дано не съм отказала някого от ходене там. Благородно завиждам на сръчните мами, които умеят да шият и плетат!
А как сте с пиенето на водата? Напоследък едва стигам до 5-6 чаши. Днес се очертава слънчице, порадвайте му се! Памперсче, намерихте ли квартира? Стискам ти палци скоро да се похвалиш! Пропуснала съм това със захранването, ще се върна да потърся из темата. Не че ми е спешно, но ми стана любопитно 

Всички покрай мен (включително и аз) бяха на 100 % убедени, че ще е момченце, но докторът ни изненада
и аз така.
Толкова е нормално да се качи за всичките месеци, а аз съм едва на половината път...та се вземам сериозно в ръце и с упражнения и хранителен режим се надявам да влезна в нормите 

Основните правила са , да следиш пулса да не скача над 120 , и да не се задъхваш ! Успех !