Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на майките за почистващите препарати за фурни?
Какво представлява предна плацента и какви са мненията на майките относно нея?
Какви са мненията на майките относно наддаването на тегло по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на майките за почистващите препарати за фурни?
-
Какво представлява предна плацента и какви са мненията на майките относно нея?
Предната плацента е разположена отпред на матката и може да доведе до по-слабо усещане на ритници и по-трудно определяне на пола на бебето. Майките споделят, че това е често срещано и нормално явление по време на бременност. Някои от тях съобщават, че са били в състояние да работят без проблеми, докато други споделят преживявания с болки в кръста и силни усещания.
-
Какви са мненията на майките относно наддаването на тегло по време на бременност?
-
Какви са мненията на майките относно упражненията по време на бременност?
-
Какво представлява таблицата на Sealover, която често се споменава?

.Ходих до спешното тук/да уточня че не живея в бг а в Испания/,прегледа ме каквото можеше и ми каза да не се претеснявам че понякога се случвало може да сам поварнала кръв то напрягане /което не сам се напрягала/ и ако се повтори тези дни да отида пак 
и то не точно проблем ами става въпрос за човешката простотия и бездушие - Възмутена съм и то от близък човек 
идеми да спя на дивана.
утре трябва да ходя до Бургас и като знам на прохода на Обзор колко е гадно и ще е мокро не ми се ходи направо
много ми е интересно вече, аз офицялно от вчера съм в 5 месец
Като в доброто старо време - само двечките. Дори ми помогна да направя основно почистване , защото се нанасяме в чисто нова къща, за което съм и ужасно благодарна!

Влюбена съм
Само трябва Mima да я вида на живо и да приключвам с чуденката
Ама много се кефя на позакръгленото дупе и сладкото коремче, другия свят въобще не ме интересува