Отговори
# 495

И с предната бременност качвах така - нищо нищо и някоя сутрин +1-2кг отгоре  Crazy
Това, което ме притеснява е, че предната бременност не бях качила нищо до 19та седмица, а накрая бях +15кг отгоре. Сега уж внимавам, ама на работа няма какво да се яде - стола е ужасен, няма време за кръчми и тъпча само пържено и картофи  Crazy Само заради това ми се ще да си работя от къщи, че да си подбирам добре храната.

Хубавото е, че ловим целия летен сезон на плодовете (аз чакам едни специално, но няма да ги споменавам тук  Blush) и няма да пълнеем толкова.
И аз качвах по абсолютно същия начин първата бременност, май и сега така се очертава, сега съм нА първите +2 . Обаче апетитът ми се появи и става сериозно положението  Laughing

При мен обаче най- пагубно влияние оказва стоенето вкъщи - от много подбиране какво да ям, по цял ден си измислям какво да ям и резултатът не закъснява. С първата бременносг качих най- много в девети месец (хем вече беше май- време за плодове и салати), а после една година не си върнах нормалните килограми от висене вкъщи отново. В момента, в който встъпих в работното ежедневие, като с магичеса пръчка се върнах в изходна позиция. Всеки организъм е различен, но на моя подбраната домашна храна не му се отразява добре май hahaha

# 496
  • Пловдив
здравейте и от мен Simple Smile
ухх какво е това време вън днес?!? 2-3 дена излизам в 10ч сутринта и се прибирам 22ч. хаха то кафета, обяди, по гости, по магазини, по полянки - страшна работа. Големи разходки с ММ. Вчера ходихме на разходка до Велико Търново и в Мола набарах един много симпатичен магазин. Е та от там си купих 2 роклички по - широчки. Лелеее като видях какви сладки дънчици и потничета са изкарали и какви свежарски цветове направо ми се прирева. Аз все се хвърлям на широки дрехи, който хич не обичам да нося. Аз цял живот съм си 52кг и повече никога не съм ставала, освен сега....януари месец 52/53, сега 62кг. Направо не съм на себе си. Но заради мойта малка фръцла ще изтрая дебелеенето и широките дрехорки.
Стискам палци на всички, който днес са на преглед. Аз чаааак на 29-ти съм на ЖК. Добре че скоро видях бебка(непланувано). Та сега си чакам 29-ти, за да ми каже д-рката че наистина е момиченце Simple Smile
Днес май ще се отдаам на почивка и готвене (мойто готвене е сладкиш, нищо друго не ми доставя кеф да приготвям). Та се чудя...какъв точно сладкиш да измисля.
Хайде мами лек ден от мен

# 497
Здравейте, днес ходих до Лидъл- тази дънки за бременни са като за анорексици, гледах уж размерите моя панталон е 30 там 46 няма да ми стане на единия крак  Laughing . Взех си очилата най - накрая, сложих си ги и направо света ми светна..
Тези дни само нерви направо се чудя на кой свят се намирам, плаче ми се а не мога  #Cussing out
Локресия - защо не направиш един Дамски каприз, поне според мен е страхотен сладкиш Simple Smile
Лек и усмихнат ден!

# 498
Би  за вас магазини Мания няма ли... отидох 2 пъти, купих си 2 панталона и едни дънки за бременни,2 туники, 2 еластични трикотажни рокли без ръкав и имам 3 рокли за лятото с висока талия и набор под бюста.... мисля това да ми е репертоара. А, да, взех си и едно яке за 2 лева, че още втория месец бюста ми пръсна копчетата.
Влязох в магазин за бременни, предложиха ми панталони за бременни по 45 кинти, на които парчето нямаше 10 сантиметра. Предложиха ми най-обикновени трикотажни рокли, грозни при това, и скъпи. Полите бяха по 35 лева, аз като ги гледам, те няма ми съберат нищо, да не говорим че са 1 педя над коляното. Е как да си купиш!?

# 499
направо ви завиждам за тези магазини 2ра употреба,аз каква съм такава,влизах 2-3 пъти гледах гледах и нищо не си харесах.А имам приятелка само от там се облича и гардероба й е направо страхотен,как ги намирате,незнам  Joy

# 500
Аз си пазарувам от Микро липненски - новички на ниска цена, последно си взех едно панталонче за 12 лева още ми е широко около корема..Онзи ден една блуза 4 лева, в магазин за бременни подобна 20.. Grinning

# 501
Добре е да си създадеш комфорта да имаш поне 3 ката дрехи да се преоблечеш. Вярно, че после може никога да не ги носиш, но гол ли да ходиш? Няма чак такова значение от къде ще ги купиш. Ако може човек да си позволи скъпи дрехи, супер! Малко обаче са така. С тая Мания съм се натъпкала с елегантни копринени рокли за лятото... по модните списания няма такива елегантни дрехи. То плата им плат, то шева им шев, то кройката им кройка. Шивач на горно дамско облекло - крояч е един от първите ми кетапи, който ползвам само за лично удобство. Но знам какво да гледам в една дреха...
Имат невероятни неща.
Моя близка сподели, че изкарала цялата си бременност с една рокля. Бе не мога да си го представя това...

# 502
Дундичка и аз съм погрозняла и постоянно се оплаквам на ММ, че дрехите не ми седят добре, а той милия само ме успокоява и ми повтаря колко ме харесва с коремчето hahaha

Ku4о, Petia браво на вашите шефофе, много са печени. Шеф мечта Peace

Bebitka много интересна покупка си направила. От първия ден ще четеш на бебчо май Laughing Аз моята обиколка си я меря на нивото на пъпа и вече съм 108 см. #Crazy А за подуването - мислех си, че не съм, но се оказа че пролетните ми обувки ме стискат вече Sad

Pukanka на коя дата си при Марков? Аз съм на 8-ми май при него за вторта ФМ и не бих се лишила от диск Crazy Не знам дали си гледала запис някога, но чувството е невероятно и е само 10 лв.

Kotkincho не съжалявай за Марков...със следващата бременност ще се запишеш при него (ако не се лъжа живот и здраве тогава ще си с трето бебче) Crazy Аз поне до три мисля да ги докарам, но за сега с нетърпение чакам първото. Иначе за записването при него, успях преди 2 месеца ooooh!

Леле new leaf големи изживявания си имала днес Joy

Аз да ви се оплача още съм на работа, нямам парали за програмите и нищо не мога да правя по цял ден. Голям проблем си имам Joy

# 503
На 22 май съм при него. Не съм гледала диск от ФМ и ще видим може и да го решавам на място.
Незнаех какви са цените с и без диск.

# 504
 Здравейте момичета! Прегледът мина. Бебето е добре. Имаме само предположение за пол- мъжки. Място не мога да си намеря сега. Незнам дали ще остискам да не отида пак на преглед до другия месец.

# 505
Днес ме мързи да пиша  Crazy Снощи почти не спах и сега се отразява.
Сонка , успех утре на прегледа , и да не забравиш да се похвалиш после  Praynig
Ню Лииф , посмях се с теб  Laughing
Ей сега и аз си измерух тумбата , като прочетох , че се мерите . Прекаран сантиметъра точно през пъпа в изправено положение - 93 см . От вчера насам бебчо е много активен , вече го усещам доста добре и много по на често през деня , а и коремчето рязко се очерта  Heart Eyes
За кг . не искам да мисля , особено след изядените три парчета домашно руло . Ами писна ми поне като пълнея да зная от какво е  Mr. Green 

# 506
  • София
Хм, амбицирахте ме с това мерене на корема и реших и аз да се подложа на щателно измерване. Не разбирам как обаче имате обиколки над 100, а сте само с 1, 2, 3 кг. отгоре  Thinking Аз започнах 58, днес сутринта видях че съм 63кг., а обиколката на корема е 93/94 /чертичката по средата, не знам кое е  Embarassed / И определено си личи, че съм много бременна, не като повечето, дето тепърва започват да се радват на тумбаци. То вярно, че моят постоянно варира и зависи от това колко вода съм пила, посетила ли съм WC - то в близките дни и др. , ама все пак

# 507
  • София
Здравейте мамчета.Най-после и аз реших да се включа към вас и чак сега си направих регистрация иначе до сега само четях Simple Smile Казвам се Ирена от София съм,на 24 години. На мен това ми е първа бременност и до момента всичко е наред (дано и за напред да е така). За съжаление все още не знаеме пола на бебчето,но сега в петък съм на консултация и се надявам да ни кажат,ако ли не другата седмица ще ходя на фетална морфология та там вече би трябвало на 100% да ни кажат Simple Smile Аз по принцип не исках да ходя,защото ми се вижда скъпичко,но за съжаление моята лекарка вижда някъкъв миоматозен възел под плацентата (каза че няма нужда от притеснение)но все пак иска да отида за да го видят по обстойно,та затова няма как ще ходя.Има ли и някое друго мамче с открито подобно нещо?

# 508
Ей,тез обиколки и аз се мерих-моята е 83 см...къде ли се нареждам и аз до вас,с вашите деведесет и няколко и 100 см

# 509
Ню Лийф, има си такива дни, добре си направила - лягай и кютай  Laughing Да ти кажа и аз хапнах от тия нитратните една малка кутийка, та да ми мине докато излязат нашенските  Mr. Green А мъжа ми иначе скромен го дава, още не е започнал да се фука  Laughing

Иначе за Манията, имам две приятелки, които основно се обличат там и не можеш да кажеш, че е втора употреба. Но и аз като Енитка влизам и гледам като теле в железница, никак не мога да се ориентирам. То по принцип не обичам да ходя по магазините и да ровя из закачалките. Моето пазаруване е на принципа каквото ми хване окото. Повече обичам да пазарувам в хранителни магазини  Mr. Green Е, там съм като изпущена вагонетка или като сърбин в Метро, както казваше един приятел  Grinning

Сохо Дол, ами на мен шкембака си ми стои от предишната бременност, по принцип не успях да си влезна във форма, та затова. Реално от забременяването не съм качила много, но си ми стоят мазниниките от преди и много по-бързо се разширява шкембенцето.

Кикито, то аз не съжалявам, защото и другите лекари са ми свършили добра работа до момента, нямам оплаквания. Просто се замислих колко много съм чувала за Марков, а така и не съм се наканила да се вреждам при него  Simple Smile Права си, може с номер три да стигнем и до него.

Общи условия

Активация на акаунт