Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на майките за почистващите препарати за фурни?
Какво представлява предна плацента и какви са мненията на майките относно нея?
Какви са мненията на майките относно наддаването на тегло по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на майките за почистващите препарати за фурни?
-
Какво представлява предна плацента и какви са мненията на майките относно нея?
Предната плацента е разположена отпред на матката и може да доведе до по-слабо усещане на ритници и по-трудно определяне на пола на бебето. Майките споделят, че това е често срещано и нормално явление по време на бременност. Някои от тях съобщават, че са били в състояние да работят без проблеми, докато други споделят преживявания с болки в кръста и силни усещания.
-
Какви са мненията на майките относно наддаването на тегло по време на бременност?
-
Какви са мненията на майките относно упражненията по време на бременност?
-
Какво представлява таблицата на Sealover, която често се споменава?
За 1 месец корема ми е пораснал с 2 см,а като килограми не съм качила нищичко,чак се учудвам
Предписа ми някакви витамини да пия (не им запомних името,а сега ме мързи да видя на рецептата)които забравих да си купя като се прибирах,но после ще излезна да ги взема

А моята шефка винаги е твърдяла, че "пилешкия" начин е най-лесния за измиването на бебо
) Имам и голяма сокоизтисквачка, но за 3 години съм я ползвала сигурно 5 пъти. Голяма галимация е после с миенето.