Скоро ще се учим да пълзим, "реда" във вкъщи ще разнообразим!

• 33 872
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
Инка , тя е кукуряк вече  Heart Eyes еднократно беше и се надявам само тогава да беше  Crossing Arms Още ми е пред очите как се мъчеше. Ама млъкна за 10 минути, та да мога да изляза и е почнала пак, хитрушата тя  Mr. Green Дано и при вас положението се оправи, че идват прекрасни дни и трябва да има с кого да излизам  Mr. Green

# 76
Фейт, Данайче , мъжете ви са прекрасни, много бързат, ние им се радваме, но на вас тежко ви и горко  Mr. Green
Фейт , майка ми купи такива същите за 20 лв, толкова са и в КК Simple Smile

Баси ... ми те моите балеринки са по-евтини  Shocked Mr. Green еми щом трбва ще се взима  Hug

Оооо Инка ... оживяла си гледам  hahaha hahaha hahaha Hug
Не знам колко си корава, ама здрава свекървашИ излезеш  Mr. Green

Барбера, Миленка и още много м и се губят  Hug

# 77
Я да ви питам.... една продавачка в бебешки магазин ми каза да дам цяло бурканче от 190 гр зеленчуково пюре със 7% пилешко месо в него,биило подходящо за захранване, вие как мислите?

# 78
Здравейте банда,
много хубава тема! Hug
Ние сме добре, спират ми тока малките, лазят яко и вършеят из вкъщи, а за да ми е още по-забавно вчера си скъсах връзки на глезена на крака, о йе, но с една наглезенка вършея из нас, добре че мъжа ми помага много Heart Eyes Зъби още нямат, но и аз и той сме с късни зъби (10-11 мес), но пък ръцете им са постоянно в устата, всичко се дъвче, джвачка и т.н. Като казах джвачка, взех страхотна мрежичка за плодове, която жъне голям успех - слагам парчета плодчета вътре и се почва лигавене и ядене....С храненето сме ОК, на обяд ядат пюре около 140-180 мл (зависи какво е), а следобед каша, пак толкова 150-160...Много им харесва твърдата храна, но пък млякото почнаха да го хапват по-зорлем, няма пълно щастие.... Laughing
Целувки и добри бебета Whistling Hug

# 79
Я да ви питам.... една продавачка в бебешки магазин ми каза да дам цяло бурканче от 190 гр зеленчуково пюре със 7% пилешко месо в него,биило подходящо за захранване, вие как мислите?

Еми става естествено  Heart Eyes аз също взех такова на Хип /пилешко със зеленчуци май беше/  Rolling Eyes После дадох заешко, пуешко ... и съм до тук  Mr. Green

Еее Смайли ... шоуто при теб е пълно викаш  Mr. Green
Много кофти за крака  ooooh! дано бързо се оправиш и добре, че имаш помощ  Hug

И аз вчера дадхо плод, но в тензухената пелена  Laughing определено много им хересва на бебешоците  Mr. Green

# 80
  • Бургас
Стаси,имаш предвид първия път да и дадеш цялото бурканче ли?

# 81
Ха, добър ви ден  Hug
Смайли ще се радвам пак да се включваш.  И твоята не е лесна. И как да нямаш пълно щастие, имаш си 2 уникални принцеси  Hug
Стаси съчувствам ти за зъбните кризи. От 1 януари Пламен има кризи (е не точно като вашата) и до сега няма нито един зъб  #Crazy
Фейт адашчето е уникално. Мъжо като го гледа как се е изправил в кошарата, и ми вика, че това дете било поне на 1 годинка  Joy Аз имам сгъваема кошара за спане (която ми е в хола, а иначе си спи в дървената в спалнята), но съм я приспособила за игра, но там стои не повече от 30 мин.
 И да искам слънцееееееееееееееее, аман от този вятър и тия дъждове  #2gunfire
Записах час за коремна ехография за четвъртък. Сега остава до тогава да се оправи времето  Crossing Arms

# 82
# 83
Лина , точно това имам предвид  Simple Smile Аз със зеленчуците така постъпих, те даже бяха по-голям процент 20-тина някъде. Тя каза, че 7% са нищо за захранване и че било същото, като да добавя към зеленчуково 2-3 лъжички чисто месо  Grinning  newsm78

# 84
Лина , точно това имам предвид  Simple Smile Аз със зеленчуците така постъпих, те даже бяха по-голям процент 20-тина някъде. Тя каза, че 7% са нищо за захранване и че било същото, като да добавя към зеленчуково 2-3 лъжички чисто месо  Grinning  newsm78

Значи аз не съм разбрала  Mr. Green
Ами аз дадох колкото искаше да яде  Joy /цели 10 тина лъжици/ а другота на другия ден, Полигави се малко и с него и останалото в боклука  ooooh!
Иначе мисля, че не проблем да си дадеш и цялото бурканче - стига да яде  Mr. Green

Хахах Поколоко ... Пламен вече си има конкуренция  hahaha Hug да видим кой първи ще е с прощапулника. Накрая да не ни "бие" някой дето и индикации няма за изправяне  Joy

# 85
Фейт , аз ако давам, колкото иска, това значи 2 бурканчета  newsm48

# 86
Фейт , аз ако давам, колкото иска, това значи 2 бурканчета  newsm48

Shocked аааа .... тогава най-много бурканче  Naughty Mr. Green Hug

# 87
днес Вики яде пуешко с броколи, повече от половината даже изяде за нула време, явно мръвка си иска, вчера спанака с 300 зора едва 1/3 от бурканчето, от малки с претенции
днес ще пробваме бисквитена  каша, да въвеждам глутена

# 88
Стаси няма проблем да дадеш цяло бурканче зеленчуково-месно пюре. Съдържанието на месо в пюретата е 7-12%
Даная - уникален е
Нубче купи ли ми токсично килимче
А бе да спира тоя дъжд щото имам нови обувки и трябва да ги разходяяяяя

# 89
Ето ни отново след прегледа, резултат гърло още червено. Реакция:
Педи (П.): Ами няма да го тъпчем повече с лекарства детето, а гласът може да предрезнява защото мутира.
Аз (А.): Ами да пуснем гърлен секрет тогава.
П.: .... (мълчание) ами айде да пуснем тогава ("от мен да мине разбираш ли значи" прозвуча).
А: Сега ли да я заведа?
П: Аааааа не сега е яла, на гладно. Сестрата ще ти напиша бележка. Утре в лабораторията на гладно. (Минава през кабинета където е сестрата и й казва да напише бележка. През това време сестрата си лала по телефона и я разбрала я не. През това Педи духва до съседната сграда и аз чинно си чакам сестрата да благоволи да излезе за бележката)
Наговорила се вече сестрата излиза, "вие за какво", аз леко изнервена обяснявам, че чакам за документ за гърлен секрет.
С: Докторката взе ли ви секрет?
А: Не.
С: Ами какъв документ искате?
А: Лекарката каза, че ще го вземат в лабораторията, а вие ще ми дадете бележка. (мобилизирам цялото си спокойствие)
С: Ааааа няма такова нещо, най-лесно да напиша бележката, изчакайте докторката да се върне да ви вземе секрет.
А: Ама тя е яла, а тя каза на гладно.
Обажда се другата докторка (Д.Д.): "Да, да секрета се взема на гладно утре елате сутринта да го вземе."
С: А тя докторката ще дойде в 10.
А: Вие да не си мислите, че детето ще седи гладно до 10  #Crazy
С: ....
Д.Д. (към сестрата) Ами ти ще го вземеш, нали можеш, ти идваш в 8 и 30
С: ... миииииии мога .... ако си отвори устата.
Д.Д.: Ми той никой не си отваря доброволно устата.
С. Оф ми елате утре в 8  30.
Бясна едва се въздържах и се врътнах. Ако възнамерява утре сутрин по същия начин да ми се държи ще я поставям на място.  Crossing Arms Направо така съм им набрала на лекарския им педиатърски състав, че не е истина, нямам търпение да стане юни.
В този ред на мисли, мамите от Младост ако може да ми препоръчате педиатър    Thinking

Отивам да попрочета след като се оплаках  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт