Красотата на земята сме събрали във цветята! Пролетно- цветна тема.

• 49 180
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
Как се казва този храст/дърво? Виждала съм го в много дворове, но не ми е познат...  newsm78
Скрит текст:

# 691
  • Пловдив
Глициния - Вистерия – Wisteria

Последна редакция: нд, 12 май 2013, 19:18 от t_tabakova

# 692
  • Бургас
Табакова ,то и отрова да се сложи,няма как да се предвиди откъде ще изскочи.То си ходи под земята и дърпа.Има някакви машинки които го гонели,но ми  казаха,че и те не вършат работа.Трябва да ги проуча.Може би са няколко модела.
Пънки,като ги имаш розите,сади ги.
Миналата година малко по-късничко садихме и ние няколко мини розички,преболедуваха и не пораснаха много,но се хванаха и сега са много хубави.
Глициния и вистерия е едно и също Peace

# 693
  • Пловдив
Глициния и вистерия е едно и също Peace
Е, да де- така го копнах от нета. Редактирах се сега да няма объркване.  Peace

# 694
  • DE
Здравейте!

denima , видях че си показала снимка на жълтото мушкато.
Благодаря!
Видях и че жълтурко ще краси много тераси. Чудесно е!

t_tabakova , тЦ, няма да идвам да снимам чак до там...имам в градината доста(някои обичам- някои НЕ). Особенно като разни свраки и гълъби почнат да правят гнезда и започнат едни битки за право на клон ooooh!

Пънки, аз съм садила рози в средата на лятото.

Мили цветарки, тоооолкова много красота сте показали Hug
Приготвила съм новата тема, но ще я пусна като преминем 49-та страница.

От мен с надежда да не досадя

Папрат

Омайниче

Флокс

Бегонии

Спорна нова седмица!

# 695
  • Бургас
Ооо,папрат,много е хубава.Това е едно от растенията които много моря а страшно харесвам.
Сега съм засадила три градински,още са съвсем бебета ,но до момента са свежи,много ми се иска да оживеят.Като не успявам в саксия,поне в градината да имам.
Днес видях ,че кампанулката ми която беше доста зле/така я взех/ има пъпки Heart Eyes Като цъфне ще я покажа.И имам един хипеаструм с два цветоноса пак,ще има пак изобилие от цветове.Ако си отговаря трябва да е червен.Това явно  е моето цвете защото много добре ми вървят а и ги харесвам много въпреки краткотрайния цъфтеж.

# 696
Маце, тенкс, че си писала имената на цветята! Simple Smile Аз пълня папки и рисувам схеми на бъдещата ми градина... ooooh! Laughing

# 697
Как се казва този храст/дърво? Виждала съм го в много дворове, но не ми е познат...  newsm78
Скрит текст:

Аууу това храстче е разкошно. В Белгия имаше навсякъде, а как мирише само  Heart Eyes Много искам и аз да си имам такова в двора. В Русе съм виждала само на оградата на ритуалния дом.

# 698
Здравейте момичета.
И аз нямам цъфнали стари мушки. Имат вече пъпки тук там, но цвят имам само на една. Всички бяха в килера. Това което показвам като цветове са от новите които съм си купила последните седмици. Ще чакам цветове август месец.
От ст. Добри е страхотна ( прилича на дръвче), но тя си беше на светло и сравнително топло цяла зима.

Двете ми теменужки цъфнаха страхотно.
Скрит текст:

Серия лалета  ooooh! Имам два вида които чакам да цъфнат. До юли ще има да досаждам с тях.
Скрит текст:
И да се оплача. Един хипеаструм реши въпреки опитите ми да го уморя да ме зарадва. Изкара си цветонос и го чаках всеки момент да цъфне. Вики в събота отиде да вдига щората на вратата и ме попита къде е цветът. Погледнах беше се счупил. Самия цвят само, стъблото си е добре.  Sad Прикрепяйте ги с нещо, че явно натежават. Ето го цъфнал във вазата.  ooooh!

Тук два дни не спира да вали и духа. Очакваме зимата скоро. В момента е 5 градуса при нас.
Лек ден.

# 699
  • Пловдив
Аааа, тази няма да я криеш! Става ми любима!

Жалко за хипито, но поне във вода е цъфнал цвета. При мен едната орхидея остана без цветове и пъпки, всичко окапа  Sad е, случва се ...

# 700
  • на североизток от Рая
 Здравейте!

Красиво е нагоре по страницата.

Скромен поздрав и от мен.  Simple Smile

# 701
Много красота видях от последните странички  Heart Eyes Hug А това жълто мушкато е много нежно, влюбих се в него  Heart Eyes

При мен цъфна и втората анемония - в червено, много красив цвят. Първата е бяла. Снимала съм ги с телефона, но трябва да ги сваля и да ги покажа. Имам и още една, да видим тя в какъв цвят ще ме зарадва.

# 702
  • София
Вчера понаредих верандата и докато се наканя да я снимам и заваля.
Скрит текст:
Как се забавляхме в събота в разсадника на стрелиция - сега мечтата е тате да купи пръскачка Mr. Green Иначе и аз съм горд собственик на жълто мушкато. Чакам и сакъзче Simple Smile

# 703
А пък аз да се оплача,сляпото куче пак върлува в градината...
Здравейте, намесвам се с това, което зная и вече имам собствен опит. Сляпото куче не обича миризмата на Ходжовото лале(знам за този сорт с оранжеви цветове-от бабините дворове). Имах няколко луковички, те се размножиха и всяка година ги разделям и слагам между лалетата и зюмбюлите. Не знам защо моите не искат да цъфнат, но ми е достатъчно това, че опазват другите луковици... Дори като пожълтеят само режа листата, а луковичките оставям в земята(за аромат)

# 704
  • Пловдив
При нас излиза буря.

Прибрах някои от цветята, че тъкмо са напъпили. А пък за обилните валежи съм им приготвила дъждобран. При което мъжът ми ме погледна странно и само каза "Ти не си добре", но сигурно сте го чували и вие това във връзка с цветята.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт