147 Американчета шарят яйца и месят козунаци или как го правят българите в САЩ.

• 35 159
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Агентката, като ти четох историята с паспортите се сетих как се озовахме на влизане в Мароко с паспорт, изтичащ след 3 дни Simple Smile Няма такъв филм, но поне е история за разправяне после .. Лек път и успешно възстановяване след crisis management-a.

Crazy още един комплект отнесени от вихъра

Аз пък се сещам как 2 дни преди едномесечно пътуване с мулти дестинации съвсем случайно разбирам, че трябвали визи за Тайланд. Същия ден се свързвам с консулския отдел, откъдето отказват да ни дадат виза на паспорт с по-малко от 6 м валидност. За 3 часа подадохме и взехме паспорта (на бул Мария Луиза отдела, ако някой се интересува) съпругът даже запали колата до родното място, че не можело в София. На следващия ден подадохме за виза, а в деня на заминаването сутринта си взехме визата. В тези два дни дядо ми почина, погребахме го и също така клоузнахме покупка на жилище. Ей в такива моменти се казва when it rains, it pours.

# 571
Агентката, като ти четох историята с паспортите се сетих как се озовахме на влизане в Мароко с паспорт, изтичащ след 3 дни Simple Smile Няма такъв филм, но поне е история за разправяне после .. Лек път и успешно възстановяване след crisis management-a.

Crazy още един комплект отнесени от вихъра

Аз пък се сещам как 2 дни преди едномесечно пътуване с мулти дестинации съвсем случайно разбирам, че трябвали визи за Тайланд.
  Joy Зора, как са ви качили на самолета с по - малко от 6м. валидност?
Лени, твойта история е за инфаркт Laughing за
п.п консулствата имат изискване за валидност и бр.страници без последните amendment pages. Та проглеждайте си ги отвреме на време Grinning

# 572

Ох, явно всеки има такива моменти. При някои по два пъти (паспортно).  Rolling Eyes
От миналата година ми е най-неприятния спомен. Тъкмо се върнахме от "лято в България" и хайде пак обратно - баща ми почина и за разкош: административни проблеми, няма такова "вълшебство". Не искам да си спомням даже.

Зора, как са ви качили на самолета с по - малко от 6м. валидност?

Таман 2 пъти ми се е случвало. Питаха кога възнамерявам да се върна и общо взето толкова.

# 573
nano bugs има в Бг. Нищо не нося на никого вече, освен ако не е специално заръчано.
*
ааааааа.. пиронното Бг "ще се чуем" ми е мнооооо любимо (АП  Mr. Green) . Аз съм в Сф на май 30 и 6,7,8 и 15 юни. С огромна радост ще видя който и където. Южен парк / Център/ Борисова градина бест. (Созопол 9-14 юни).
*
Академичната сфера си е друг свят по много параграфи.Аз по стечение на обстоят. седя на 2 стола,академичен и фор профит,  и 2те шапки са много различни като морал, философия, очаквания и пр. Мен,лично,академия ме блазни много и колкото и да са малко парите не мога да се наканя да зарежа съвсем..

# 574

Ще се опитам да се вместя тук аз. На другите дати те изпускам.

# 575
Става ми интересно и от чисто любопитство искам да ви питам, кое ви привлича да почивате по българското черноморие?  Защо именно там?  Или просто се съчетава с  посещението при роднини в бг и така е най-удобно?  От чисто любопитство, надявам се да не засегна никой.

# 576
Става ми интересно и от чисто любопитство искам да ви питам, кое ви привлича да почивате по българското черноморие?  Защо именно там?  Или просто се съчетава с  посещението при роднини в бг и така е най-удобно?  От чисто любопитство, надявам се да не засегна никой.
Зa мен няма никакъв привлек,ни черноморието,ни Бг сама по себе си.
Почивка не ми е, откъдето и да го завъртя; правя го само заради майка ми / сестра ми /децата.
Миналата година ходихме на 2 планини в Бг,чудесно е,но без кола е мъка,а аз б в Бг предпочитам да не карам; затова-децата на  2 планински лагера с група,с мен и баба си на море (не съм ходила от 13 години),да отмине от ред,да видят дядо си,който живее там сега и пр с 1 камък 405 заека..

# 577
Като си бяхме в България ходихме в Гърция на море Simple Smile Сега обаче ще сме на нашето, заради семейството. Още не съм решила дали изобщо ще разреша да се къпе във водата, че за капак ще сме в Слънчев бряг/ Влас.

# 578
  • The QC to be!!!
фея   bouquet за идеите и линковете!

Честито бебе на Мики. Да е здрав и обичан. Мики да нагоди смените бързо и плавно.  Praynig

Аз няма да знам до края на др. сед. дали със сигурност ще пътуваме за Бг. Та пишете кога ще се срещате и ако се случи да съм по Соф. ще се опитам и аз да намина да се представя лично.  Mr. Green

# 579
  • USA
Со уат, мерси за хубавите идеи!

Аз не мога без да нося подаръци, особено на децата. Чувствам се зле така. Ние като сме там ни обсипват с подаръци.

Ние също ще сме на БГ море тази година. В края на юли на Албена. Аз много харесвам Албена и тази година там ще ни е и най-удобно да сме (с мин пътуване).  В последните 12 години съм била 2 пъти на БГ море - на Албена и на Каваците. И на двете места беше супер. Отиваме заради баткото, бебето ще седи при баба Simple Smile. В Гърция също много ми харесва, там сме при роднини и затова ми е още по-приятно.

Аз ще съм в София 6-8 юни и на линия за среща с Анет, Солей и който друг пожелае.  Laughing

Джейн, то ако не разрешаваш на детето да се къпе по-добре отидете на планина. Simple Smile

# 580
... На следващия ден подадохме за виза, а в деня на заминаването сутринта си взехме визата. В тези два дни дядо ми почина, погребахме го и също така клоузнахме покупка на жилище. Ей в такива моменти се казва when it rains, it pours.

Crazy още един комплект отнесени от вихъра  Crazy

Ние купувахме къщата от плажа в Мексико, закачени за уайфайа на кафенето и за капак факсът на хотела нещо малфънкшънваше, та пакетите с документи бяха снимани от мен лист по лист, конвертирани към пдф и летящи по скайп и гмайл към Бостън Mr. Green
ММ тръгна към Австралия и на летището разбра, че му трябвало виза Mr. Green Mr. Green

Моите съболезнования за всички, загубили близки!

Зора, добри идеи ми даваш - цяла седмица имам неоплътнена  Thinking

Извъртях 8 км из Младост по изгрев, докато моите спяха, а баба им и правеше баница - ех, кеееееееееееееф!

Юни 7 и 15 да заковем за срещи, пък който когато може!?! Хлапетата ще ги водим ли да търчат заедно и да се къпят из фонтаните?

# 581
  • USA
АП, с колело или тичане? Браво за смелостта Simple Smile, мен ме е страх да търча из Люлин заради кучетата. Аз съм ок и с датите и с фонтаните. Simple Smile

# 582
  • САЩ
Ние сме от Варна и така да се каже всеки път като си ходим в БГ сме на Черноморието. Докато живяхме в Мидуеста по ме влечеше нашето море, но пък тогава все си ходехме извън сезона за плаж и само се разхождахме край него. Миналата година за първи път бяхме по плажно време, но пък сега като живеем на 10 мин. от океана, нашето море хич дори не ме развълнува, а плажа да не говорим. Един тесен, пренаселен, мръсен, водата с водорасли и съмнителен цвят. В БГ сме без кола и цялото отиване, а да не говорим за връщането от плажа беше преживяване. Та след едно такова упражнение решихме че за 3-те седмици там не си заслужава повече. Освен това който ни видеше ни питаше ходим ли на плаж. Като си кажехме доводите що не ходим и се почваха съветите. Ааа, ама той градския плаж не бил за ходене, ние ходим на Златните, Кабакум, Албена и т.н. дестинации далечни за ежедневно пътуване без кола. Свекърва ми много се стара да води Алекс по плажове извън града и въпреки това не му се размина чревното разстройство. Тази година ми се струва няма да е така ентусиазирана. Не знам как е по южното черноморие, но някак си не ми се проверява.

# 583
Агент, ти не беше ли Пловдичанка?

Последна редакция: пт, 17 май 2013, 18:09 от Цонна

# 584
Winx, нали и аз съм човек Wink Детето мога и да не пусна в морето, но аз ще си се чипкам  Whistling Ще видим де, не съм решила.

И на планина бих отишла и другаде по морето, но предпочитам да съм си със семейството, къде да се разнасям сама.

Мръсно, гадно, пренаселено, аз винаги ще си го тача нашето Черноморие, толкова хубави спомени ми връща Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт