147 Американчета шарят яйца и месят козунаци или как го правят българите в САЩ.

• 35 119
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Термина ми е края на юни.

Цитат на: Forks в Ср., 02 Ян. 2013, 12:50
Цитат
Защото ние мислим да отидем юли (когато децата свършат училище),но термина ми е август и ме е страх да не родя в БГ  

Thinking

Яна, кво се чудиш?  Crazy Форкс е project fork.  Wink Добре се справяше до сега.  Mr. Green

# 661
Термина ми е края на юни.

Цитат на: Forks в Ср., 02 Ян. 2013, 12:50
Цитат
Защото ние мислим да отидем юли (когато децата свършат училище),но термина ми е август и ме е страх да не родя в БГ  

Thinking

Охх Боже писала съм края на юни вместо края на юли съжелявам моя грешка

# 662
Както кажеш.

# 663
Края на юЛи началото на август Simple Smile

# 664
Никой не планира презокеанско пътуване за ваканция в деветия месец, особено когато има три деца, едното от които двегодишно, тоест няма как да не знае какво ще представлява пътуването в много напреднала бременност. Айде да не задълбаваме. Няма смисъл.

# 665
Никой не планира презокеанско пътуване за ваканция в деветия месец, особено когато има три деца, едното от които двегодишно, тоест няма как да не знае какво ще представлява пътуването в много напреднала бременност. Айде да не задълбаваме. Няма смисъл.

Знам какво представлява,но бих поела риска заради децата си,защото не бяха виждали баба си и дядо си от 2 години.След като се разбра,че са близнаци обаче идеята стана фалш

# 666
Понеже полетът закъснява да ви разкажа какво ми се случи в софийско такси вчера. Мятам се аз и не знам къде е адресът, дядото почва да го плъгва в много фенси модерен андроид таблет и понеже аз съм любопитна патка веднага почнах да го тормозя да сподели кои аппс за джипиес ползва. Ако щете вярвайте, но след 2 мин бях конектната на мобилният му  интернет, свалила файл мениджър на моя тел и направила ефтипи връзка с неговия таблет, откъдето преточих и инсталирах на тел 2 супер кракнати аппа, понеже дядото ме съжали и рече, че в БГ за такива чудеса не се плаща Grinning Смяла съм се сълзи, кеф неописуем да намериш толкова интелигентен таксиджия и небрежно и в движение да попиратстваш по соф улици Simple Smile
ПС и за капак рече, че съм била много убава за толкова умна жена. Такъв бакшиш му оставих, че чак онемя Grinning

http://m.flickr.com/photos/snezhana/8760253744/

http://m.flickr.com/photos/snezhana/8758928055/lightbox/

Последна редакция: пт, 24 май 2013, 16:57 от Agent Provocateur

# 667
не бяха виждали баба си и дядо си от 2 години.

Нали баба и дядо от България идваха два пъти годишно с ферибота и носеха зайци? Айде няма да цитирам. В деветия месец няма как да те качат на самолет - това мисля всички го знаят, ако действително са били бременни в чужбина.

Агенте, радвам се на българските ти приключения, въпреки че три пъти ти прочетох поста, докато схвана на какъв език пишеш.  Wink

# 668
Честит ден на буквите. Да ги ползваме,да ги ценим,и да не забравяме..
*
ianajar , 'га от вчера си тук,джаньм,та изразходваш излишна енергия  Mr. Green
*
Пишете в блога,кейл дами,че взех да издишам с идеи вече,моето домочадие кара на таратор и салати (Ния е 75лбс,официално с наднормено тегло,блаххх на квадратуси Twisted Evil )

# 669
Честит ден на буквите. Да ги ползваме,да ги ценим,и да не забравяме..
Честит да е! Моите моми са задължени само на бгски удома. Ако не - таймаут.

Какво искаш за блога? Рецепти със снимки? Само за кейл или и за др. зелени, червени и жълти чуци?

Яна, детектив си отвсякъде! Кефя ти се  Peace

# 670

Нали баба и дядо от България идваха два пъти годишно с ферибота и носеха зайци? Айде няма да цитирам. В деветия месец няма как да те качат на самолет - това мисля всички го знаят, ако действително са били бременни в чужбина.

Да,но преди! Баща ми се разболя от диабет преди година и половина и вече няма как да идват ! И не мисля,че и това трябва да го споделям в моя защита!На никой нищо не съм направила и мисля за излишно след като не знаете как минават и стоят нещата в семейството ми да ме критикувате !

# 671
 Упс, честит ни празник! Повечко четене и по- малко правописни грешки Simple Smile

Яна, за технологии не мога да говоря на бг език  Rolling Eyes

Ние още висим на летище София... мрън...

# 672
И замириса на....  Laughing
Форкс, недей, всички можем да прочетем старите ти публикации във форума.

Анет, не разбрах в блогът на фермата ли да пишем рецепти? Или тук искаш?

Агенте, изглежда добре си прекарваш.  Simple Smile

Честит ви 24-ти и от мен.

# 673
Агентката, красота! И хубава случка за изпроводяк.

Форкс, не се ядосвай. Важното е да сме здрави.

# 674
Фейче държа всичко да е изяснено ! Не може така изведнъж да ми се налита като че съм убила човек !  Naughty Бенсът това ми е повече от ясно,но изясних всичко до последно ! Надявам се и Яна да ми изясни,защо ме нападна така подло и гадно за една правописна грешка ? Ако има някой да казва нещо по мой адрес настоявам да ми се каже,а не давай да се обиждаме като селяни.Ама че български манталитет...  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт