147 Американчета шарят яйца и месят козунаци или как го правят българите в САЩ.

• 35 150
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Ние имаме опция са дир.полет юс-париж,но струва 600/билет отгоре и air France не позволяват опция деца да пътуват със стюардеса...имам като цяло бая лейд бек мислене по отношение на път,все не ми е като в спа,та ако спестява значителни кинти,взимам го :mrgreen
@
АП-данке дарлинг. Аз имам метро и мога да стигна мега лесно дордето кажете по неговата линия.Инак ЮПарк ми е макс удобен пеш,но стигам докъдето реши групата без напрежение..

# 601
Ах, че хубави планове, момичета. Да изкарате много весело и да се снимате  Hug

Анет, това е сериозна сума и аз бих я спестила, ако мога!

Руми, ти пак имаш 24 часа, аз имам 4 Laughing.

Аз искам да си ида в БГ, много. Родители, роднини, приятели, вилата... и да ме поглези мама.. Simple Smile

# 602
Някой знае ли как се изкарва имунизационен паспорт на английски? Едно време (преди 100 г  Mr. Green) в ХЕИ ми издадоха такъв на базата на детския картон. Още ли го правят или се минава през ДжП-то вече?
--
Възхищавам се на всички, които се готвят за авантюрата преокеански полет с малко дете  Crazy. Аз още не мога да преживея несправедливостта, че на моята въшка човек трябва да й се плаща билет вече.

Последна редакция: пн, 20 май 2013, 01:46 от Juturna

# 603
  • Чикаго / София
Мики честит Даниел! Да ви е здрав и все така добре и гладко да продължавате да се гледате!  bouquet

И аз бих се прекачвала многократно ако имам опция да спестя по 600$ на билет, че и по-малко да са, пак бих го изтъртпяла.

На Бг Чернонорието ходя от сантименталност - обичам като съм в България да ходя на български заведения, около мен да се говори на български, да ям българска храна, да се разхождам по българските черноморски улички. Ако е просто за морска почивка в скъп хотел - ей ги тук дестинации като Мексико, Карибите и пр.

Арапя ми е едно от любимите.

# 604
А най_ обичам да ме окрадат по български за добре дошла, но този път е само старото радио на колата Simple Smile

Пс Нека да е Южен, при фонтаните на централен вход тогава

# 605
Момичета вече 2 ден не мога да се свържа с една моя приятелка от Оклахома Sad Дали има някоя мама от там или да има близки около Тексас или Оклахома ? Много се притеснявам как минава там ? :S

Последна редакция: вт, 21 май 2013, 09:28 от Forks

# 606
Форкс, аз съм в Тексас, но и ние го гледаме по телевизията. Ей сега си поревах за децата в училището. Един от техниците на мъжа ми в Оклахома, вчера никой не го е чувал, ното някой от клиентите му отговаря, в тазаи ерия са най-големите щети от торнадото.

# 607
Здравейте,има ли някой да живее в Калифорния или околностите,да разкаже малко,благодаря предварително.

# 608
От както сме с дете предпочитам възможно най-директните полети, не винаги е възможно обаче.

Ужасно е случилото се в Оклахома. Дано близките и познатите ви там са добре и успеете скоро да се свържите с тях. Предполагам колко са натоварени линиите, а и може да има разрушени телефонни кули.

Заки, за коя част на Калифорния питаш? Щата е почти 4 пъти по-голям от България. И кои околности?

Агент, да нямаш повече неприятности.

Последна редакция: вт, 21 май 2013, 19:17 от benson10

# 609
Ох, аз нали не гледам и не слушам новини, не знаех какво е станало в ОК докато не прочетох коментарите тук. Толкова сме малки, крехки и незначителни...

Агент, българска действителност. На мен ми бяха откраднали рег. номера от пред къщата в Симеоново...

# 610
Сега погледнах кои влизат Сан диего,Сан Франциско,Лос Анжелис,мнения ако някой живее там за квартири,храна,климат предполагам жега,но зимата какви са температурите,нещо друго ако се сетите.

# 611
  • The QC to be!!!
Агент кофти работа е това да бъдеш посрещан по нашенски.  Sad дано никакви неприятности няма до края престоя ви!  Praynig

zaki супер климат, освен ако не си по на север и може и да прехвърчи някоя снежинка зимата. Жега не много, Т са умерени и рядко минават 32/3 гр. слъце и слънце и пак слънце с много редко валежи от дъжд. Ако зависеше само от мен, там бих отишла да вивея... да си знаеш, трафика е ужасен, цените на бензина са май най високи там, съответно ще ви поне с 30% по скъпа храната да кажем в сравнение с ДС; но инфото ми е малко старо, да мамите дето сега са там, може и фреш инфо да дадат. Цените, ох цените там....  Crazy Леко местене.

Дано всичките ви познати и близки по пътя на ОК торнада, са ок  Praynig Много го мразех сезона на торнадата, и ме побиваха тръпки като видя сиво-черното небе. Един път съм преживяла торнадо в ИЛ, и тогава съм малко шаша паника като ми "замирише" на торнадо.  Blush Имам по скорошна снимка след това на небето точно преди да почне да се образува фунията, и почна да се образува след като мина нашето каунти...

# 612
Засега събирам инфо,това за цените ?? не ми звучи добре...

# 613
  • USA
Заки, аз съм в Калифорния в ЛА. Ако имаш конктретни въпроси, мога да отговоря, но така общо ми е трудно да ти кажа нещо различно от казаното до тук. Цените са по-високи от други американски градове, по-специално цените на имотите и на наемите. Варират в зависимост от мястото. В общи линии you get what you pay for. Не знам с какво стравняваш и какво е важно за теб. Температурите в Южна Калифорния подминават 30 градуса през лятото, зимата е като пролет, рядко падат под 10 градуса през деня. Пустинно влияние - сухо с големи амплитуди ден-нощ. Климатът в Сан Франциско е доста различен от този в ЛА/Сан Диего.

АП, много неприятно! Дано да нямате други инциденти. Записвам си за срещите Simple Smile.

Последна редакция: ср, 22 май 2013, 04:54 от Winx

# 614
  • Boston, MA
Zaki, много общо зададен въпрос, от СФ до ЛА има много разлики, а да не говорим, че във всеки от тези мегаполиси има хиляди махали, където наемите може да са от незначителни до баснословни.

Доколкото си спомням, твоите деца ще почват училище наесен, та заедно с близост до работни места бих гледала и училищата първо и после всичко останало.

Аз си казвам, че на въпрос от рода "квартири, храна, климат за Масачузетс" не бих отговорила, чиста загуба на време е за мен. Не мога да повярвам дори, че изписах горното, ама айде, това ще ми е доброто дело за деня. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт