Ин витро - клиника Селена №8

• 47 432
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря!  bouquet

# 676
  • In a surreal moment!
Икси вече не е Икси ... Simple Smile  сменям се на известни периоди, когато ми се случва нещо важно и значимо.

Утре пътувам за Пловдив. Ще пренощувам в Афродита2 и сутринта рано в четвъртък гладна  и жадна на биопсия или абразио, не знам какво ще избере д-р Топалова. Предполагам , че резултатите ще са ясни след 10-тина дни.

Това е ...Гадно ми е , светът ми се срути на главата, може би в края на тунела ще остана сама...Нещата загрубяха...И така става понякога.

Радвам се много за всички, които имат положителни тестчета ! Hug

Благодаря на всички, които ме мислят, обичам ви!  Heart Eyes Hug

# 677
MXM , браво момиче, чудесен резултат Heart Eyes, в което не съм е и съмнявала Simple Smile

vivili6, дано смяната на ника, ти е за кадем Simple Smile Стискам палци за четвъртък, ще ти пращам положителна бебешка енергия!

# 678
  • UK
Икси вече не е Икси ... Simple Smile  сменям се на известни периоди, когато ми се случва нещо важно и значимо.

Утре пътувам за Пловдив. Ще пренощувам в Афродита2 и сутринта рано в четвъртък гладна  и жадна на биопсия или абразио, не знам какво ще избере д-р Топалова. Предполагам , че резултатите ще са ясни след 10-тина дни.

Това е ...Гадно ми е , светът ми се срути на главата, може би в края на тунела ще остана сама...Нещата загрубяха...И така става понякога.

Имаш и нашите палчета  Heart Eyes Praynig Praynig Praynig

# 679

Ох, милата ми smile3518 не мисли за края на тунела...мисли за четвъртък...
В този момент....нямаш нужда от излишни приказки.... Искам да знаеш, че има хора / дори и да не те познават/, които мислят и се молят за теб. Трябва да има начин...ТРЯБВА!!!!

# 680

Миличка  много палчета  от нас   Hug Praynig Praynig
Успех в четвъртък !

# 681
Здравейте момичета днес бях в клиниката да пускам кръвен 1ден преди определената дата,резултата е ЧХГ на 11ден 266.Доктора ми каза ,че най вероятно са 2,сряда на 14.08 съм на преглед дано всичко да е наред Praynig Praynig Praynig.И да попитам първия преглед с вагинален ултразвук ли е??? vivili6 успех и не се отчайваи стискаме палци  Hug Praynig Praynig Praynig

# 682
МХМ....все така да я караш!!!Да с вагинален е,ама незнам какво те притеснява.Той Д-ра си знае работата Rolling Eyes

# 683
МХМ....все така да я караш!!!Да с вагинален е,ама незнам какво те притеснява.Той Д-ра си знае работата Rolling Eyes
Мен не ме притеснява прегледа а това ,че вагиналните глобули да ги слагам ли преди прегледа или през устата да ги пия.

# 684
  • UK
Мен не ме притеснява прегледа а това ,че вагиналните глобули да ги слагам ли преди прегледа или през устата да ги пия.

За утрогестана ли питаш? Сложи ги преди прегледа, той док знае споко Crazy

# 685
аз преди прегледа ги пропуснах и си ги "сложих" веднага след прегледа.Не посмях да ги изпия,че шофирам и ще стане някоя беля

# 686
Мерси момичета  Hug Hug Hug

# 687
  • Пловдив
Мен не са ме преглеждали с вагинален ехограф на първия преглед.  Rolling Eyes Явно зависи от лекаря. С коремен ехограф се видя плоднитя сак, следващия път пулс..... и така. През цялата бременност не съм имала нито един преглед с вагинален ехограф, знам ли може да не е било наложително при мен.

# 688
Здравейте,момичета аз отдавна не съм се включвала,но нищо не правя в момента.Пия хапчета за стимулация от три месеца и ходя на прегледи да гледаме колко фоликула зреят.Кога ще правя нещо един Господ знае.Честито на всички момичета с положителни тестчета,радвам се за вас Hug
Икси много съжалявам за това,което прочетох.Стискам ти палци и ти желая късмет Praynig
Преживявам всяка хубава и лоша новина от темата,защото същите проблеми стоят и пред мен.
Успех на всички!

# 689
Здравейте и от мен момичета! Радвам се за положителните резултати които чета,браво на вас  Hug
но стискам силно палци и на тези които още не са успели, вярвам, че и този момент ще дойде  Praynig

Аз съм добре, растем,особено бебо, тежим цели 1500гр, до термин не знам колко ще станем, ще се търкаляме  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт