Ин витро - клиника Селена №8

• 47 823
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • UK
Moмичета днес получих обаждане от фонда в сряда отивам да си взема заповедта и започваме... newsm44 newsm44 newsm10 newsm10 newsm10 Деси Praynig Praynig PraynigМорско момиче пойелавам ти къасмет . Praynig Praynig Praynig Praynig
Hug Hug Hugехааа  честито и успех Peace

Пипи Hugмилата ,а док какво каза ?А ти на ЕЦ ли ?

Да, на ЕЦ съм с лека стимулация. Бях много доволна от резултата след пункцията, но на следващия ден ембриото ме Още не съм се видяла с док, в понеделник ще ходя и се надявам да има обяснение.

Мисля си дали да не пиша на страницата на фонда да ги питам,най добре.
Направо се обади в понеделник по телефона. И аз съм писала на имейл, но отговор не получих, но за сметка на това, като се обадих попаднах на много любезна госпожа и коментирахме всичко, което ме интересуваше ..... оказа се, че твърдо не отговарям на изискванията. Та сега "трупам" самофинансирани опити. Надявам се да не стигна до 4.  Praynig Praynig Praynig
Та по този повод да попитам ако имаш опит с извадени яйцеклетки, но без развили се ембриони и не си стиглал до трансфер брои ли се  за несполучлив такъв или задължително трябва да имаш трансфер с отрицателен тест? newsm78

Пи-пи
 аз мисля, че броя несполучливи опити се отнася до тези, при които е имало ЕТ Hug Стискам палци на ЕЦ да успееш и да имаш перфектни ембриончета Praynig

# 331
аз мисля, че броя несполучливи опити се отнася до тези, при които е имало ЕТ
Ох, незнам  ooooh! и това ще питам в понеделник, но силно се надявам да не стигам до фонда  Praynig

# 332
Мими успех мила, ПиПи  Hug.
Момичета теста е на 22.05/сряда/. Напрежението расте , моля се и стискам палци.  Praynig

# 333
  • UK
Мими успех мила, ПиПи  Hug.
Момичета теста е на 22.05/сряда/. Напрежението расте , моля се и стискам палци.  Praynig

dessislavka Hug ТО не останало до  EFP newsm32 preggo стискам палци и те чакаме с разбиващо ЧХГ Peace

pi_pi  Hug стискам палци Praynig

# 334
Здравейте...ми аз да докладвам-вчера ми се обади биоложката и каза,че от 7 оплодени един е спрял да се развива 3 са отлични и на 3-ти ден(вчера) ги замразява и останалите три ги оставя до бластоцит(5-6) ден и ще ми звънне да ме уведоми как са се представили.Горещо се надявам да се развият и 3-те и другия месец да ги трансферираме.
А иначе като страничен ефект деня след пункцията получих хиперстимулация- адско подуване с болки в корема,повръщане и всички екстра на (голяма изненада),но от днес вече съм много по-добре.
Деси късмет на тебе с теста.
Коконче,ти днес май си на преброяване?
Благодаря Ви момичета,че мислите за мен.Моите ембриончета имат нужда от МНОГО положителна енергия

# 335
Морско момиче браво ,стискам палци и другите да се развият и другия месец - трансфер Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

# 336
вече си го представям как и втората тройка ще се развие и другия месец ще си ги прибера....този опит съм уверена,че всичко ще е наред и ще си зачена и износя здрави бебета

# 337
Браво морско момиче, много добра реколта Hug.Всичко ще е наред ,радвам се че си толкова положително настроена-това много помага.
Аз благодаря за стиснатите палци и за това, че сте с мен и много ми помгате.  Hug Hug
Дано в сряда да ви зарадвам  Praynig

# 338
  • UK
вече си го представям как и втората тройка ще се развие и другия месец ще си ги прибера....този опит съм уверена,че всичко ще е наред и ще си зачена и износя здрави бебета
Praynig Praynig Praynig

Ще ще! Hug
Аз се завърнах Heart Eyes 2 броя са, др понеделник пак, за сърчицата Praynig
pi_pi  Hug какво стана днес?[/color]

# 339
  • Varna, Bulgaria
браво коконче  Hug и аз ходих днес на лекар бебето е добре развива се няма отлепвания всичко е наред а зацапването си го имам не е спяло доки каза да не се притеснявам,

# 340
Kokon4e , чудесна новина   Hug , megind радвам се и за теб Simple Smile

# 341
  • Varna, Bulgaria
Kokon4e , чудесна новина   Hug , megind радвам се и за теб Simple Smile

Благодаря ти десиславка  чакаме и от теб добри новини стискам ти палци  Hug

# 342
Супер положителни новини  момичета много се радвам за вас  , давайте  все така   Hug Hug Praynig
Коконче  хайде другия път ще чуете най -вълнувашия шум на сърчице , Меги важното е че бебчето е добре, Деси  утре те чакаме  с  две чертички и  тлъсто ЧХГ .

# 343
Кокона...добра компания се заформя-бъди сигурна,че другият път емоцията ще е още по приятна
Деси...цялата тръпна от вълнение,все едно съм с теб на столчетата пред манипулационната,а после как стискаш телефона #Crazy
Меги-всичко ще е ОК...пази бебчо
на "моите" днес им е 5-ти ден и ако са стигнали до бластоцит и са добре ще ги замразяваме,ако ли не ще е утре.Очаквам обаждане около13.00часа.

# 344
Обадиха се    smile3518....нито един от трите не се е развил и са ги унищожили.но пък 3-те замразени на 3-ти ден били в отлично качество.Сега изпадам  в голям и дълбок размисъл,разяждат ме съмнения и въпроси.Ами ако не се размразят правилно?Колко да ми върнат????

Общи условия

Активация на акаунт