Ин витро - клиника Селена №8

• 47 821
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Морско момиче, искам да ти вдъхна много вяра, че всичко с твоите замразени снежинки ще е наред. При нас се случи същото, както при теб! Много е важно замразените да са добро качество,а твоите са отличници  Wink Моите също бяха отличници... и сега са такива Wink Crazy Не се съмнявай, че ще се преборят  Hug Hug Hug

# 346
  • UK
Обадиха се    smile3518....нито един от трите не се е развил и са ги унищожили.но пък 3-те замразени на 3-ти ден били в отлично качество.Сега изпадам  в голям и дълбок размисъл,разяждат ме съмнения и въпроси.Ами ако не се размразят правилно?Колко да ми върнат????

Ей, а бой Mr. Green
при нас се получи подобно нещо, от 12 яйцеклетки се получи само 1 ембрион, после имаше 2-ри тур Mr. Green а и Ставрев ми беше казал, че не иска да го ползва Rolling Eyes
Пък аз бях толкова щастлива, със самия факт, че го има Crazy Всичко ще е наред, ще видиш
Hug

# 347
Ами ако не се размразят правилно?Колко да ми върнат????

И аз това попитах при моя ЗЕТ. Ембриото ми каза, че няма как да не се размразят правилно, най-много да загубят някой бластомер, но това не било проблем. Така, че спокойно! Хората си знаят работата  Naughty

Оказа се, че моите ембриони не са се развили правилно, защото яйцеклетките са били некачествени. Така, че следващия месец променяме схемата и очакваме да получим отличен резултат.

И сегаааа .... мисля, че всички сме в очакване на резултата на Деси  Praynig Praynig Praynig Хайде, мила, дано имаш добри новини  Hug

# 348
Морско моми4е- и аз искам да те успокоя, като ти кажа ,че Селена е една от клиниките с най-добра да не кажа единствената/ техника за размразяване. Така че  искам да си спокойна -всичко ще е наред-не се притеснявай.
Пи пи -мила искрено се надявам и моля утре да ви кажа чудесната новина!!! Ще отида още рано сутринта към  8-9ч. , за да може по-барзо да излезе резултата. Направо се побърквам.Нямах смелост да си направя оринарен тест. Утре ще ви пиша -помолете се за мен още веднаж- силно ви  Hug Hug Hug Hug всички  Praynig

# 349
  • UK
Морско моми4е- и аз искам да те успокоя, като ти кажа ,че Селена е една от клиниките с най-добра да не кажа единствената/ техника за размразяване. Така че  искам да си спокойна -всичко ще е наред-не се притеснявай.
Пи пи -мила искрено се надявам и моля утре да ви кажа чудесната новина!!! Ще отида още рано сутринта към  8-9ч. , за да може по-барзо да излезе резултата. Направо се побърквам.Нямах смелост да си направя оринарен тест. Утре ще ви пиша -помолете се за мен още веднаж- силно ви  Hug Hug Hug Hug всички  Praynig

dessislavka
силно стискам и те чакам утре с  EFP newsm32 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 350
Деси имаш и от мен  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig,утре да ни зарадваш с  EFP EFP EFP,а аз утре отивам да взема заповедта и започваме отново.

# 351
първата ми работа днес беше да погледна за тебе Деси...много се вълнувам

# 352
Деси  стискаме палци  и  Praynig Praynig Praynig  да ни изненадаш  с  тлъсто ЧХГ

# 353
  • Varna, Bulgaria
Деси стискам ти палци  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 354
Деси успех и от мен Praynig
Кокона чудесни новини Hug
Морско момиче три замразени ембриона е добра бройка,останалите които са ги изчакали до 5 ден са били с по-лошо качество,така процедират в клиниката.И при мен се получи същото.
Успех на всички борбени момичета от темата,след три месеца почивка аз отново започвам битката Peace

# 355
# 356
Моми4ета ето ме ..... с лоша новина-за съжаление теста бе6е отрицателен newsm45 Weary
Ужасно съм разо4арована-направо не мога да повярвам, че даже не можаха да се захванат този път. Просто бях почти на 100% сигорна , че този път ще стане при положение, че преднич опит имаше брмрнност макар и за кратко. Да ви кажа цял ден чаках да ми се обадят за резултата чаках до 16:10ч. и накрая не издържах и аз се обадих-казаха ми 4е 6тяли да проверят и 6те ми се обадят отново-ужас-гнева ми о6те пове4е нарастна от безразличието им че ние с нетърпение чакаме това заветно обаждане и че ще ни се пукне душата от претеснение..... и ми се обадиха след малко и акушерата ми каза мн съжалявам но теста е отрицателен-чхг-3,25 ......
Простооо- незнам сега накъде...Имам още 3 замразени бластоцистта -но определено вече няма да е в тази клиника- 3 опита са достатъчни.
Искам да ви попитам, ако има някой, който е сменял клиниката нека да сподели -има ли и какъв е вариантът да си прехвърлиш ембрионите в другита клиника ?
И още едно питане- имало някаква клиника в Истанбул-моля споделете ако сте чували за нея как се казва и какво ви е мнението за нея.
Така завърши моя 3 опит !!! Желая искрено успех на всички  Hug Hug Hug Peace

# 357
  • Пловдив
dessislavka, съжалявам. Каквото и да се каже в такива случаи не е достатъчно.  Hug

Но адски се ядосвам, че по инструкция на д-р Ставрев, на неговите пациентки не дават талони за online проверка на резултатите. Как така ще чакаш до 16 часа, като резултатът обикновено става за около час и след още един час да го нанесат в системата.....и си го проверяваш. ИСКАЙТЕ СИ ТАЛОНИТЕ. Извинете ме, но много се дразня от подобни тарикатлъци, още повече в такива случаи.  Stop Всички знаем как се чакат такива резултати.

# 358
  • Varna, Bulgaria
Деси много съжалявам горе главата  Hug

# 359
  • UK
dessislavka  Hug Hug Hug съжалявам, но според мен дай още един шанс на клинииката Hug
За Истанбул клиниката е Мемориал, но има и други, имат си тема момичетата в този подфорум Peace
Аз съм чела, че е възможно такова пренасяне на замразените ембриончета, но незнам в подробности нещата Rolling Eyes при вс случаи трябва да се говори и с двете клиники, новата и тази, от която ще ги местиш!
Искрено ти желая да успееш, независимо къде! Praynig Hug

Това с онлайн резултатите, не го знаех Crazy

Общи условия

Активация на акаунт