Ин витро - клиника Селена №8

• 47 816
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Деси... Hugтова е много гадно,съжалявам за което

# 361
Деси много съжалявам,знам как се чувстваш.И на мен за втория отрицателен тест ми се обадиха в 16ч. много изнервящо беше,затова третия път дадох кръв в Писанец и след 1.30 си проверих онлайн резултата.И аз имам три неуспешни опита в Селена и мислих за смяна на клиниката,но се стягам за четвърти пак тук,защото не ми се започва всичко отначало другаде.Може би греша,но никой не знае кое е за хубаво.Горе главата и успех следващия път,каквото и да предприемеш.

# 362
Деси много съжалявам миличка smile3518.Относно прехвърляне на замразени няма как,но ти трябва да опиташ още един път,и да дадеш шанс на сладоледчетата,те ще са твоите бебчета.  bouquetОтносно смяната на клиниката,аз лично не бих го направила.В момента 2 мои прятелки така направиха и много съжаляват че не са продължили тука,те се преместиха в Надежда и неискам да спамя и да ти казвам какви пезотговорности са им се случили,но това е твой избор.Според мен нещата са така,ако нещо трябва да се случи то ще се случи рано или късно.Знам че ти е тежко,аз съм една от първите ветеранки в тази клиника и минах през какво ли не,даже последния опит направо се бях отказала,но ето резултата са 2 ревящи бебки които ме изтощават но съм щастлива.Пожелавам ти го и на теб миличка и запомни,че хубавите работи стават бавно.И аз много пъти съм се питала защо не е ставало,плакала съм денонощно,а по едно време бях срината психически минах през един много труден период като реших да се отдам на работа и отдих,и така минаха 6 месеца когато реших и направих последния си успешен тогава опит.така че имаш време да починеш,да се успокоиш и с нови сили напред  smile3525 smile3525 smile3525

# 363
Деси, съжалявам за резултата  Hug Hug Hug, но аз също съм на мнение, че смяна на клиниката означава да започнеш всичко от начало. Ако имаш време за това и финансови възможности направи го. Аз съм сигурна, че всички ще успеем - просто при някои хора всичко се случва по-лесно, а при други е все по трудния начин.
Относно съобщаването на резултата: При първият ми тест, който беше положителен, лично доктора ми се обади още в 11,30, а при следващия, контролен и когато вече беше паднало ЧХГ, се наложи няколко пъти да им звъня, като и аз получих отговор чак в 16,30.
Решила съм, че когато се наложи отново да правя такъв тест ще е в друга лаборатория, защото ми идва малко в повечко цял ден да стоя в очакване някой да ми се обади. 

# 364
  • Пловдив
Никой не трябва да ви се обажда. Пациентка съм на д-р Минев и той самия настоява неговите жени да получават талоните за онлайн проверка. И винаги така съм си проверявала резултата. И затова се ядосвам, защо другите лекари не го правят. Егати, тайна ли са тези резултати.  Whistling Ми ядосах се.  Crossing Arms

Иначе да, кажете им че другия път ще си направите изследването другаде и да видим дали пък няма да ви дадат талон.  Mr. Green

# 365
Момичета извинявайте че се намесвамв темата ви - Деси съжалявам. Но ако си решила да сменяш клиниката - добре мисли - ембрионите по принцип е рисковано да местиш - защото има неписан закон при ембрионолозите , че който ги е замразявал той трябва да ги размрази - има специфика на замразяването. Аз бях пациентка на Надежда - е какво ли не екпсерименти направиха с мен там 3 пъти - ад минах през 9 кръга на ада. Моето бебе е Истанбулско бебе - няма да ми стигнат думите да препоръчвам лекаря си невероятно отношение с прекрасен резултат. Знам сега ти е много трудно и си огорчена, но помисли добре и ще вземеш най-правилното решение.

# 366
Момичета БЛАГОДАРЯ ВИ за топлите думи  Hug Hug Hug-много ми помагате!Още ми е мъчно като се сетя колко надежди таях......Благодаря за подкрепата, за стиснатите палци, за куража ... ,за съветите, за всичко!!! Още не мога да мисля трезво , но като прочетох за разочарованията от смяна на клиниката .... ми е още по трудно . Незнам ... ще мисля по-нататък. Силно ви прегръщам и целувам всички-Успех и продължавайте борбата -аз ще си почина малко ..... Ще се отдам малко на спорт  newsm39  sport027  sport027 newsm41
 Peace

# 367
Момичета БЛАГОДАРЯ ВИ за топлите думи  Hug Hug Hug-много ми помагате!Още ми е мъчно като се сетя колко надежди таях......Благодаря за подкрепата, за стиснатите палци, за куража ... ,за съветите, за всичко!!! Още не мога да мисля трезво , но като прочетох за разочарованията от смяна на клиниката .... ми е още по трудно . Незнам ... ще мисля по-нататък. Силно ви прегръщам и целувам всички-Успех и продължавайте борбата -аз ще си почина малко ..... Ще се отдам малко на спорт  newsm39  sport027  sport027 newsm41
 Peace

правилно, smile3525 smile3525 smile3525

# 368
  • In a surreal moment!
Здравейте! Днес бях на преглед. С д-р Топалова този месец правим пробна подготовка за ЗЕТ. Проверихме как се движи дебелината на лигавицата. Добре е за 10-ти ден от цикъла. Дано и следващия месец е така.

Някой взимал ли е глобули виагра от Юрка? Какви са цените?

dessislavka - аз като една ветеранка във всяко отношение, та дори и по смяната на клиники мога да си позволя да ти кажа - в момента по-добра клиника от Селена в БГ няма. Стой си в нея. Слушай си доктора и се надявай. Няма друг начин. Особено , ако ползваш ФАР. Ако се самофинансираш - пробвай в Истанбул. Ще те насочим, това не е проблем. Мила17 е правила опит в Мемориал и в Бахчесъ. Аз съм ходила на преглед в Мемориал. Питай, ще отговаряме. От 1г проф. Семра Кахраман прави безплатни първични прегледи за българки. Може да се възползваш. Хем разходка, хем преглед, няма да ти коства кой знае колко, а може да получиш важни съвети. Д-р Топалова с интерес ме разпита и уважи всичко, което бяхме направили там като изследвания и консулатиции.  Peace

# 369
  • UK
ИКСИ Hug
много се радвам, че всичко върви по план, така и трябва да бъде Peace
Между другото на прегледа ми в понеделник в тукашния МД лекарката, при която имах записан час също много подробно ме разпита за това, какво и как се прави в Селена Mr. Green (т.к разбраче инв процедурата не съм я правила при тях).
 Стори и се много интересно сякаш използването и на лепенките Климара, то беше един разпит от кой ден на МЦ, по колко, докога Crazy
dessislavka
почини си сега, а после пак те чакаме на линия
Hug

# 370
Здравейте момичета! В момента нямам много време и немога да ви следя.Успех на всички,които са в процедура и на всички бъдещи мами.
dessislavka по ведро бе мила.Да не е свършил света,верно не е лесно,но ти от третия опит ако така се отчайваш няма да ти е лесно за напред.Аз имам 7 разочарования,5 от които са били първо с положителет резултат и после всичко свършва и пак намирам сили да се изправя и да продължа борбата.Вярвам че всяко нещо се случва тогава когато му дойде времето,приеми че не ти е писано още да си майка и така ще ти е по лесно.Вярвам също,а и съм се убедила лично че всяко зло е за добро.Колкото до смяната на клиника-това е твое лично решение,но аз също като другите момичета като ветеранка и минала през други големи български клиники мога с ръка на сърцето да ти кажа че в Селена съм най доволна.Малко по скъпа е от там където съм била,но  определено професионализма е на много високо ниво.Каквото и да решиш пожелавам ти успех,а сега виж дойде лято най-хубавото време от годината.Отдай се на красиви моменти с любимия и се възползвай от това,че като дойде бебчо тези моменти ще са по редки.
Целувки на всички. Hug

# 371
Деси много съжалявам Sad,но не се предавай .Почини си преосмисли нещата и после с нови сили нещата ще се случат.Момичета да ви попитам Глюкофаж се води хормонално лекарство нали?

# 372
  • UK
Момичета Hug
днес бях на преглед, сакчетата са си две, еднакви почти, с мехурчета и си  имат пулс (най-нежния звук, който може да се чуе) newsm44
Много съм щастлива Heart Eyes Само всичко да е наред докрая Praynig
Пожелавам тази радост и на вас Hug

# 373
kokona20, честити сърчица. Леко и прекрасно бременеене Hug

# 374
Кокона ЧЕСТИТО  newsm44 newsm44 newsm44 smile3525 smile3525 smile3525 preggo preggo preggo пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и две ревящи бебета  ylinfant  ylinfant luvbed

Общи условия

Активация на акаунт