Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми на дискусия във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
Какви преживявания са споделени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми на дискусия във форума?
Темата на дискусията във форума се фокусира върху бременността, асистираната репродукция и споделянето на лични истории, преживявания и емоции от бъдещи майки. Основните теми на дискусия включват лични истории за бременност, процедури за асистирана репродукция, резултати от медицински изследвания, споделяне на емоции и подкрепа един друг.
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви преживявания са споделени във форума?
-
Какво представляват NK клетките?
-
Какво е лапароскопия и кога се използва?
това е много гадно,съжалявам за което
.Относно прехвърляне на замразени няма как,но ти трябва да опиташ още един път,и да дадеш шанс на сладоледчетата,те ще са твоите бебчета.
Относно смяната на клиниката,аз лично не бих го направила.В момента 2 мои прятелки така направиха и много съжаляват че не са продължили тука,те се преместиха в Надежда и неискам да спамя и да ти казвам какви пезотговорности са им се случили,но това е твой избор.Според мен нещата са така,ако нещо трябва да се случи то ще се случи рано или късно.Знам че ти е тежко,аз съм една от първите ветеранки в тази клиника и минах през какво ли не,даже последния опит направо се бях отказала,но ето резултата са 2 ревящи бебки които ме изтощават но съм щастлива.Пожелавам ти го и на теб миличка и запомни,че хубавите работи стават бавно.И аз много пъти съм се питала защо не е ставало,плакала съм денонощно,а по едно време бях срината психически минах през един много труден период като реших да се отдам на работа и отдих,и така минаха 6 месеца когато реших и направих последния си успешен тогава опит.така че имаш време да починеш,да се успокоиш и с нови сили напред
Ми ядосах се. 

,но не се предавай .Почини си преосмисли нещата и после с нови сили нещата ще се случат.Момичета да ви попитам Глюкофаж се води хормонално лекарство нали? 
Само всичко да е наред докрая