Ин витро - клиника Селена №8

• 47 813
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
коконче браво мила  ,  това е най-прекрасния звук .
Желая ти лека и успешна бременност  и  след 8 месеца  да ти честитим   двете рожби .
Всичко ще бъде  наред  и се пази много . Hug Praynig

# 376
  • In a surreal moment!
Коконче - благодаря, че споделяш! Ти знаеш какво означава това за нас, за мен!  Heart Eyes
И да се пазиш! Бъди кокона в пълния смисъл на думата!  Grinning Hug

# 377
Кокона, честито! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност. Много хубава лентичка имаш.
Икси, как върви подготовката, лигавицата?

# 378
kokona20 колко хубаво звучи това което си написала.Вярвам че чувството е несравнимо, надявам се и аз да имам това щастие някой ден.Пожелавам ти все така безпроблемно да вървят нещата при теб и след 8 месеца те чакаме с две прекрасни бебчета.

# 379
Коконче чудесна новина,безпроблемна и лека бременност докрая! Hug

# 380
 PartyКокончеееее,браво мила ,мамо!Нали се сещаш,че вървим по твоите стъпки(поне аз де).Пожелавам само най-прекрасни усещания....може ли да ни поръсиш с малко бременен прашец?Моля те!

# 381
  • UK
PartyКокончеееее,браво мила ,мамо!Нали се сещаш,че вървим по твоите стъпки(поне аз де).Пожелавам само най-прекрасни усещания....може ли да ни поръсиш с малко бременен прашец?Моля те!
Разбира се, ти си следващата, ИКСИ и Тачи-па също Hug
Благодаря ви на всички и да ви се връща тъпкано
Mr. Green  bouquet

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 382
браво Коконче newsm44 newsm44 newsm44лека и безпроблемна бременност.Наслаждавай се всеки ден на този период,и накрая сладки и послушни бебчета. smile3525 smile3525 smile3525

# 383
Разбира се, ти си следващата, ИКСИ и Тачи-па също Hug
Благодаря ви на всички и да ви се връща тъпкано
Mr. Green  bouquet

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
newsm79 newsm79 newsm75 newsm75 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28
БЛАГОДАРЯ

# 384
Браво Кокона Hug.
Морско моми4е Praynig,Та4и па Praynigи за всички се моля да ви се случи най хубавото !

# 385
  • In a surreal moment!
Икси, как върви подготовката, лигавицата?

ZU-555 - Д-р Топалова каза, че е доволна от дебелината на лигавицата този месец. Дано да е така и следващия месец, защото тогава ще е ЗЕТ. Включи ми антибиотик, защото каза ,че се забелязват някакви тъмни петна (възможни огнища на инфекции) по ендометриума, било нормално за възрастта ми и след рязането на матката на лапарото през декември. Смени ми фемостона с дуфастон. Естрофема си върви още. Говорих с Юрка ще ми прати глобули виагра малката доза, но като ми прокърви. Та така...зобя си всичкото медикамент(аз нали съм с хиляда др. болести), гледам си сапунените сериалчета и  се надявам, че всичко ще е ОК.  Peace

# 386
Здравейте момичета!Искам да ви почерпя   party023 макар и късно, днес съм рожденичка.Пожелавам си на мен и на вас много здраве и късмет и сбъдване на най съкровенните ни мечти.

# 387
Тачи, честит рожден ден! Да си здрава, търпелива, силна духом, щастлива и с късмет! Да видиш сбдната мечтата си в най-скоро време!  bouquet
Коконче, честити пулсации! Спокойно бременеене до финала! Hug
Икси, Морско момиче, успех! Praynig

# 388
Тази сутрин ми дойде...по-обяд ще се чуем с Док.,че да видим откъде ще я захващаме.

# 389
Тачи,честито на патерица!Здраве,късмет и сбъднати мечти!
Морско момиче,УСПЕХ!

Общи условия

Активация на акаунт