Ин витро - клиника Селена №8

• 47 791
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
 LaughingЗапочвам първата рецепта за подготовка на ЗЕТ...айдеее видя му се края

# 406
megisp, пусни си TSH там откъдето си( важно е да има подпис на лекар от съответната лаборатория), няма смисъл за ТСХ да се разхождате до тук, а  съпругът ти може и сам да дойде за спермограма, след предварително записан час.Моето ТСХ беше направено в др.лаборатория, изчакваме подходящ момент да започнем втори опит. Много късмет на всички!

# 407
става дума за FSH Simple Smile

# 408
Да точно така,става въпрос за ФСХ който се прави на 1-3 ден от цикъла,така поне ми казаха от клиниката.Интересумаве също така тази спермограма която трябва да направим за да подадем документите по фонда, каква трябва да е- обикновенна или разширена?Аз все пак в понеделник ще се обадя в клиниката да попитам за всичко това,но сега ще се радвам ако получа отговори и от вас.Благодаря ви Hug

# 409
Спермограмата е обикновена,FSH (1-3) ден и твоите епикризи.То клиниката Ви дават един куп с декларации за попълване+ копия на ЛК и готово.Аз като ги занесох след 3дни ми се обадиха да ми кажат номера.
Твоя като иде за спермограмата да вземе и декларациите да си ги попълните и подпишета и като стане готова спермограмата един от двама ви отива и ги подава

# 410
Спермограмата е обикновена,FSH (1-3) ден и твоите епикризи.То клиниката Ви дават един куп с декларации за попълване+ копия на ЛК и готово.Аз като ги занесох след 3дни ми се обадиха да ми кажат номера.
Твоя като иде за спермограмата да вземе и декларациите да си ги попълните и подпишета и като стане готова спермограмата един от двама ви отива и ги подава
Ммного ти благодаря за информацията мила:)Ами те декларациите ми ги дадоха още първият път като ходих на преглед при д-р Ставрев.Казаха ми да отидем пак другият месец от първият до 3-ти ден от цикъла за да направим Фсх-то и спермограмата и да ги подадем документите.Ссамо се чудя дали не може като направим тези изследвания ,понеже няма да са готови още на същият ден,от клиниката да ги добавят към другите документи който ще занесем,за да не се разкарваме и на другият ден пак,за да ги вземем ?

# 411
  • UK

Суперрррр Hug Да ни пишеш редовно, какво се случва  с теб Hug Късмета да е с теб!  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 412
Успех  Hug Hug Hug

# 413
Здравейте нека и аз се включа от утре започваме стимулацията  Grinning Grinning Grinning На бележката доктора е написал 150+150 мерионал .Моля за малко разяснение какво означава 150+150  Hug Hug Hug Hug

# 414
Здравейте нека и аз се включа от утре започваме стимулацията  Grinning Grinning Grinning На бележката доктора е написал 150+150 мерионал .Моля за малко разяснение какво означава 150+150  Hug Hug Hug Hug
означава 2 пъти по 150мл.

# 415
Морско момиче, може ли да кажеш какви са лекарствата от първата ти рецепта за подготовка на ЗЕТ? Интерисувам се понеже и на мен ми предстои, а вече нямам търпение и ми е много любопитно.
Благодаря ти !  bouquet

# 416
Успех  Peace!

# 417
Успех морско момиче,васинова,мхм Praynig

# 418
  • UK
Морско момиче, може ли да кажеш какви са лекарствата от първата ти рецепта за подготовка на ЗЕТ? Интерисувам се понеже и на мен ми предстои, а вече нямам търпение и ми е много любопитно.
Благодаря ти !  bouquet
Предполагам, че има разлика малка(откъм начин на прием) в тя,х защото зависи, кой при кой доктор е Crazy
Естрофем, Климара по схема и ко друго беше  newsm78
Ще стигнете и дотам че и по-натам момичета Hug Успех

Морско момиче, как си?
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 419
Благодаря момичета!
И още едно въпросче: Ако си по ФАР и не е осъществен трансфер, а ще бъде ЗЕТ доплащаме ли нещо на клиниката?
Благодаря !

Общи условия

Активация на акаунт