Ин витро - клиника Селена №8

• 47 742
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Морско момиче,честито за резултата,дано всички изпитаме това щастие.
Ками,живи и здрави да са ти куклите.

# 526
Здравейте,момичета!Отдавна не съм писала,но Ви чета редовно.И аз се присъединявам към мамите,радващи се на деца от екипа на Селена.В резултат на втори опит в клиниката и д-р Ставрев,преди дни родих нашата дъщеричка.Искам да кажа на всички-не се отказвайте да се борите,въпреки трудностити,неуспехите,финансовата страна на процедурите,приема на медикаменти по часове-всичко си заслужава.Успех на всички момичета в процедури и не се съмнявайте,че ще гушнете един ден вашите съкровища!

# 527
mil-29, честита да ви е принцесата! Много здраве и късмет за всички!  party006

# 528
Честито mil-29 да ви е жива и здрава малката принцеса.
Отдавна не съм писала,защото съм се отдала на работа и мисля да си почина малко и психически и финансово/разбира се/.Новото при мен е че на последния преглед док. се съмнява че имам аденомиоза.Както виждате изненадите/неприятните/нямат край.Но съм убедена че ще бъда възнаградена са търпението и упоритостта си и рано или късно и аз ще се похваля като mil-29 с едно или две прекрасни човечета.На всички ви желая едно красиво и приятно лято.

# 529
Здравейте, момичета.
Следя ви редовно.
Честито на всички, които чакат или скоро са се сдобили с бебчета.
Пациентка съм на д-р Ставрев.
Изследванията показаха малко завишени Нк клетки.
Казаха ми, че ще ми правят вливания.
Какво представляват.Ч
Четох в интернет, но от първа ръка е друго.
От притеснение обаче забравих да питам какво точно ще вливат.

# 530
Пинка, радвам се, че те срещам отново!  Hug Hug Hug
Моите НК клетки също са завишени. Преди трансфер вливат Липовеноз.
Ти до къде стигна? Започна ли опит?

# 531
 Laughingаз се удвоявам добре...чхг на 11 ден-146.63,а на 13 ден чхг 270.82
сега вече съм някак си по-спокойна ха да видим колко ще преброим в четвъртък.

# 532
Здравей pi pi.  Hug Още не сме започнали с опитите. Този месец чакаме овулацията, ще правя вливания и ще чакам на естествен цикъл. След това инсеминация и после опит. Ти как си?
Как ти понесе този липовеноз?

# 533
Морско момиче, още едно морско момиче ти стиска палци.

# 534
  • Пловдив
Извинете без да искам публикувах тук вместо в друга тема.  Crazy

Късмет и успех на всички.  Hug

# 535
Честито mil-29 да ви е жива и здрава малката принцеса.
Отдавна не съм писала,защото съм се отдала на работа и мисля да си почина малко и психически и финансово/разбира се/.Новото при мен е че на последния преглед док. се съмнява че имам аденомиоза.Както виждате изненадите/неприятните/нямат край.Но съм убедена че ще бъда възнаградена са търпението и упоритостта си и рано или късно и аз ще се похваля като mil-29 с едно или две прекрасни човечета.На всички ви желая едно красиво и приятно лято.

Тачи,казаха ли ти нещо оптимистично за аденомиозата и предвиждате ли някакво лечение? И аз я имам.Благодаря предварително.

# 536
Здравейте, момичета!!! Отдавна не съм писала, но ви следя непрекъснато последните месеци!!! Преживявах с вас хубавите новини / особено на Камито с двете принцеси/...и плаках с неуспехите...но се молих с всички вас!!! Аз отивам за заповед от фонда на 17,07 и ще се готвим при уникалния доктор Ставрев за първо ин витро!!! ИКСИ нещо ми се губи, а я мисля много!!! И така...за сега на новите бъдещи мамита лека и безпроблемна бременност, а на останалите, които по всяка вероятност с мен ще вървят към щастливия край, пожелавам спокойствие и много късмет!!!

# 537
Здравейте, момичета!!! Отдавна не съм писала, но ви следя непрекъснато последните месеци!!! Преживявах с вас хубавите новини / особено на Камито с двете принцеси/...и плаках с неуспехите...но се молих с всички вас!!! Аз отивам за заповед от фонда на 17,07 и ще се готвим при уникалния доктор Ставрев за първо ин витро!!! ИКСИ нещо ми се губи, а я мисля много!!! И така...за сега на новите бъдещи мамита лека и безпроблемна бременност, а на останалите, които по всяка вероятност с мен ще вървят към щастливия край, пожелавам спокойствие и много късмет!!!
хайде миличка стискаме ти палчета и с моите принцески  smile3525 smile3525 smile3525

# 538
  • UK
Здравейте момичета,
днес се записах на ЖК и направихме първата ФМ засега всичко е перфектно Blush Бебетата според доктора са 25/75%% от един пол Crazy Но какъв, все още, не е ясно hahaha В две отделни сакчета са но с обща плацента Crazy
Засега сме добре, растем, хубавеем, ядем и дебелеем Joy
Очаквам хубави новини, Морско момиче, ИКСИ, Шматче
Praynig [/b]  Hug

# 539
  Здравейте !
 И аз отивам за заповедта на 19.07  и наесен  ...отново...

Общи условия

Активация на акаунт