Ин витро - клиника Селена №8

• 47 745
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • In a surreal moment!
Момичета ,много съм ви признателна, че ме мислите и споменавате! Добре съм. Физически съм ок, психически гледам да се вдигна. Ходих с колегите за 2 дни на с. Ичера - комплекс Дивеците, сливенския балкан. Страхотно място за релакс. Препоръчвам го!
 http://www.divetsite.com/
Изкарах си весело, посмях се, потанцувах, забравих за момент до каква задънена улица съм стигнала отново.

Чакам д-р Топалова да се прибере от чужбина и да се уточним какво правим след абразиото. Утре очаквам да си получа епикризата и болничния, казаха ,че днес са ми ги изпратили. Според вас кога най-рано мога да започна подготовка за ЗЕТ отново, как стоят по принцип нещата?

# 541
ИКСИ при мен последния успешен опит беше точно 1 месец след амбразиото ми. newsm51 newsm51 newsm51 миналата година по това време момичета правих подготовка за ЗЕТ.на 23.07. ми беше трансфера.хакде стискам палчета на всички,ще ме извините че не влизам по често но  в къщи е уауууу   Hug Hug :hug:ZUU какво става с теб,кога ще е събитието???Коконче браво,сега да се пазиш и да си гледкаш бебоците на топличко, и да си почиваш.от мен имате всички много стиснати палчета. Hug Hug Hug

# 542
Икси, и аз успях със ЗЕТ още първия месец след абразио. Отстраниха ми полип изникнал след стимулацията. Доки казваше, че първите 1-2 месеца след абразио лигавицата растяла по-добре. Късмет  Hug Hug Hug

# 543
Имам си едно плодно сакче с нормална форма и размери,жълт. мехурче и някакво си хълмче.Много се радвам.Следващият преглед(за сърчице) ще бъде на 23.07....  Kissing Heart  Kissing Heart

# 544
Честито морско момиче - да цитирам подписа ти :

Мечите се сбъдват СЕГА!

да сте живи и здрави и лека до термин.

# 545
Ками, започна при мен обратното броене, взех болничния и си чакам.
Скрит текст:
На 11 юли съм на преглед и ще говорим с доктора какво ще правим, че сега излиза в отпуска и ще го чакам да се върне. Всичко е купено за малчугана и другата седмица започвам с newsm79 wash hang 1ironing ,че закъснях малко, но имаме майстори и с тях се съобразявахме.  #2gunfire Добре, че мама ще дойде да помогне, че вече започна да ми тежи корема доста.
Вие как сте? Куклите растат и мама става все по- щастлива, нали  Heart Eyes
ИКСКИ, много позитивни новини казват момичетата тук, ще чакам и от теб такива  Hug
Честито на всички получили заповеди, видели  EFP , сак/ чета , чули сърце, видели пол!  Дано темата се пълни само с радостни събития!

# 546
  • UK
Имам си едно плодно сакче с нормална форма и размери,жълт. мехурче и някакво си хълмче.Много се радвам.Следващият преглед(за сърчице) ще бъде на 23.07....  Kissing Heart  Kissing Heart

Честитоооо много се радвам  Hug Ками   bouquet Зу при теб направо не останало  Hug

# 547
 smile3534Темичката ни нещо поизостава.....ми то така е след толкова прекрасни новини.Момичета как сте?

Имаме си сърчице ....днес нещо ми прицапа и много се уплашх -имаме си е

мбрион 0.47см. и сърчице което
бие

Последна редакция: пн, 02 сеп 2013, 05:58 от Botten Mary

# 548
  • UK
Имаме си сърчице ....днес нещо ми прицапа и много се уплашх -имаме си е

мбрион 0.47см. и сърчице което
бие

Честитоооо и много да се пазиш Hug

# 549
Здравейте отново!В понеделник ходих пакк в клиниката да си направя отново ФСХ ,което ми трябва за подаването на документите  към фонда.И понеже имах друг куп неща за който да питам,а и не бях спала вечерта от притеснение, и ми излезна от ума да попитам, при условие ,че този път резултатите са добри,кога ще ми подадът документите към фонда,.Ако има някой който си е подготвял документите за ин витро към фонда в Селена,моля да пише след колко дена ти ги изпращат във фонда?Благодаря предварително Hug  bouquet

# 550
megisp, до две седмици ми се обадиха и ми казаха номера. Късмет  Hug

# 551
Меги,на мен ми се обадига след около седмица за да ми кажат номера.Знам,че събират документите и през две седмици ги изпращат с куриер

МОМИЧЕТА ПОМАГАЙТЕ ТЪРСЯ ДА ЗАКУПЯ ИНЖЕКЦИИ PROGYNEX

# 552
Морско момиче, пиши в темата Истанбул.Ако има някой останали или в момента там ще ти ги донесе. Иначе в Одрин като най-близко може да ги купиш.

# 553
Благодаря ви много,много момичета,за бързият отговор Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet

# 554
  • UK
Меги,на мен ми се обадига след около седмица за да ми кажат номера.Знам,че събират документите и през две седмици ги изпращат с куриер

МОМИЧЕТА ПОМАГАЙТЕ ТЪРСЯ ДА ЗАКУПЯ ИНЖЕКЦИИ PROGYNEX

Има ги само в Турция, намери някой познат да ти ги донесе оттам или попитай в Турската темичка Peace
Аз мисля, че и прегнила би свършил същата работа, но все пак, нека док да кажа, ако трябва Прегнил аз имам и все смятах да го пусна за подаряване Peace

Общи условия

Активация на акаунт