Ин витро - клиника Селена №8

• 47 722
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
И аз имам прегнил,ще звъна да питам

# 556
Прегнил е ЧХГ а PROGYNEX е прогестерон в олио.

# 557
  • UK
Прегнил е ЧХГ а PROGYNEX е прогестерон в олио.

Знам какво е. Слагала съм и от двете, поради липса на Турските инжекции Peace

# 558
Огромно БРАГОДАРЯ на Speed,че се отзова на нуждата ми и ми помогна светкавично като ми изпрати така нужните ми инжекции.

# 559
Момичета,колко време ви продължи опита,със изследванията и ин витро процедурата общо?Понеже не съм от Пловдив ,ме интересува колко време е продължило абсолютно всичко,и тези като мен който не са от Пловдив,къде пребивавахте?Благодаря предварително Hug

# 560
  • UK
Момичета,колко време ви продължи опита,със изследванията и ин витро процедурата общо?Понеже не съм от Пловдив ,ме интересува колко време е продължило абсолютно всичко,и тези като мен който не са от Пловдив,къде пребивавахте?Благодаря предварително Hug

Меги
 много е индивидуално, ние за по-сериозните неща (иначе си пътувахме до Варна) оставахме да нощуваме в хотел Афродита, който е на 2 крачки буквално от клиниката
Crazy

# 561

Меги
 много е индивидуално, ние за по-сериозните неща (иначе си пътувахме до Варна) оставахме да нощуваме в хотел Афродита, който е на 2 крачки буквално от клиниката
Crazy
А някакви по евтини квартири дали няма да има близо до клиниката,на пещерско шосе,понеже нямаме възможност за хотели?По принцип имаме роднини в Ппловдив бабата на мъжа ми,но това нещо е уникално злобно и едва ли ще издържа толкова време при нея.Само като ходих за документите и за изследванията който трябват за фонда,оставах при нея но само за един ден ми изпили нервите до край.А трябва да съм спокойна когато правим опита,и затова искам да съм далеч от злобни хора, и излишни нерви.Извинявам се за дългият пост  bouquet Praynig

# 562
  • UK

Меги
Crazy
А някакви по евтини квартири дали няма да има близо до клиниката,на пещерско шосе,понеже нямаме възможност за хотели?По принцип имаме роднини в Ппловдив бабата на мъжа ми,но това нещо е уникално злобно и едва ли ще издържа толкова време при нея.Само като ходих за документите и за изследванията който трябват за фонда,оставах при нея но само за един ден ми изпили нервите до край.А трябва да съм спокойна когато правим опита,и затова искам да съм далеч от злобни хора, и излишни нерви.Извинявам се за дългият пост  bouquet Praynig

Незнам, но
ние лично не сме проверявали за квартири Crazy Но и ние изследванията ги направихме 1-2 месеца преди самата процедура и за тях, не сме оставали да нощуваме а си отпътувахме наобратно Crazy

# 563

Меги
Crazy

Незнам, но
ние лично не сме проверявали за квартири Crazy Но и ние изследванията ги направихме 1-2 месеца преди самата процедура и за тях, не сме оставали да нощуваме а си отпътувахме наобратно Crazy

Благодаря ти HugА тези изследвания на един ден ли се правят,то ако е така изобщо няма да оставам и ще е много по добре,иначе тази жена ще ме доумори честно ви казвам,едва я издържам ,не я понасям изобщо.Постоянно злобее,и дразни,не знам как изобщо има такива долни хора.Вместо да гледа да ми е спокойно,тя сякаш на пук го прави.Ще чакам и още някой да се включи,относто квартири по изгодни в близост до клиниката Praynig

# 564
  • UK
megisp
незнам ти за кои изследвания ме питаш, но няма такива, които да се правят повече от ден, резултатите им така и нестават ясни веднага Peace Ние не сме оставали да нощуваме, когато сме ги правили, независимо дали същите са били кръвни или от друг характер Crazy

# 565
  • In a surreal moment!
Само да споделя ,че при мен резултатите от хистологията са ...много лоши..
За сега д-р Топалова иска да пия дуфастон ,за да ми дойде МЦ и ще ми вземат още веднъж материал от ендометриума. Като си знам късмета, май съм до тук , момичета. Ще видим...не съм учудена, не съм отчаяна...просто се чувствам победена, този път окончателно.

# 566
  • UK
ИКСИ Hug Hug Hug
това, тип биопсия ли е всъщност?
И ако е така, защо не се върнеш при д-р Стаменов, той нали newsm78 прилага различни лечения при лоша такава и след като я оправите, ще прецениш, къде да е ЗЕТ-а Crazy
А можеш да отидеш и в Истанбул, там са на светлинни години оттук, така искам да прочета хубави вести и от теб Hug

# 567
  • In a surreal moment!
Коконче, не ми се пишеше ,ама като спомена Стаменов и ми изби канчето... Ти не знам за какъв го имаш, до колко го познаваш и си му сърбала попарата, но той не е нищо повече от най-обикновен гинеколог, който си играе на велика медицина..Аз в ръцете му отново нямам намерение да влизам, достатъчно ме мота 2г и ми съдра кожата от хистерескопии.... За Турция трябват големи пари, една хистеро е около 2000лв, една лапаро 4000лв. Ще го мислим!

# 568
ИКСИ, Hug Hug Hug

Кокона, радвам се да видя лентичката ти. Много ти отива. Grinning

# 569
ИКСИ, много съжелявам да прочета това!
Сигурно се чувстваш на предела на силите си, само мога да предположа какво ти е на душичката...Но казват Господ изпраща толкова страдания, колкото може да понесе човек!
Пий сега Дуфастона, след като Д-р Топалова иска пак да вземе материал, не се е отказала, не се отказвай и ти!

Всъщност с нея обсъждахте ли колко е зле резултата, някаква терапия, следващи стъпки?

Прегръщам те!

А ако имате път към Габрово ще се радвам да се запознаем на живо.

Общи условия

Активация на акаунт