Стара Загора 73 -

• 114 797
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
аз да ви питам за АГ работещо със ЗК, от което сте доволни, защото аз спрях да ходя тук в града преди много време по лекари, защото не бяха в състояние да ми помогнат за проблема, който имах, но сега става дума само за профилактичен преглед, но се оказа, че и за един читав не мога да се сетя Blush

Аз ходя при др Иван Иванов, но се приготви за голямо чакане, ако си го избереш  Grinning

А ти в кой град си ходила, като си имала проблеми, защото и аз имам и се замислям за следваща стъпка извън Ст.З.?

# 526
Д-р Кадирева работи със ЗК.

# 527
  • В къщурката на хълма на феите
shainis в Пловдив при д-р Даскалов - препоръчвам го с 2 ръце Peace

благодаря ви за отговорите  bouquet

# 528
mecani, д-р Иван Иванов, знам от приятелки че са доволни, аз лично не съм го посещавала  Simple Smile

# 529
Включвам се за пореден път за д-р Иван Иванов.
Вече трябва комисионна за реклама да му искам  Laughing

# 530
Иванов в трета поликилиника ли е?

# 531
аз се включвам с адмирации към д-р Тончо Качаров. Работи със ЗК и е изключително внимателен. И обръща доста внимание.  Peace

# 532
Юле за кой Качаров говориш - този във втора поликлиника или този в Ниамед?!

# 533
Той е един и същ. Основно Качаров работи във втора поликлиника, но дава и частни прегледи в НиаМед. Аз лично ходя при него чрез ЗК и съм страшно доволна.

# 534
Иванов в трета поликилиника ли е?

Аз при него ходя в частния му кабинет. Като напишеш в гугъл името му, ще ти излезе сайта му и там има телефон и адрес. Последно като влизах, пишеше, че от февруари ще е на друг адрес. Но като се обадиш и си запазиш час, той ще ти каже най-добре.

Благодаря! Ако тук нищо не стане, може да пробвам и аз при Даскалов, че е доста по-близо от София  Simple Smile

# 535
Здравейте, момичета!
Спешно търся човек, който да се грижи за баща ми по няколко часа сутрин. Той се движи и се обслужва сам, но трябва да има човек покрай него, който да го наглежда и да помага с домакинството. Живее близо до центъра на Граф Игнатиев. Ако някой може да помогне, ще съм много благодарна. Много е спешно...
Ако може някой да ми препоръча и уролог.

# 536
случайно да имате инфо дали д-р Даков работи в частен кабинет или такова чудо няма?!

# 537
Не ми е известно да има частен кабинет.

# 538
Доколкото знам Даков имаше кабинет в Казанлък

# 539
ааа до Казанлък няма да ида Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт