Аватарно - велико любовна / Тема No 25

• 18 769
  • 716
  •   1
Отговори
# 405
Оф,още малко остравитянско-о.Корфу и Ахилеон-двореца на императрица Сиси.Тя е на аватара,а на подписа е Ахил със страла в петата.Последното са музите на изкуствата.

# 406
Sause baus! защо махна прелестите от подписа си...?

# 407
Малко разнообразие Joy
Ахил ми е любим ,особено в тази поза.Пък и все го свързвам с Брат Пит Embarassed
Шегата настрана-статуята наистина ми допада много.

# 408
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мдаа, този Ахил се е изпънал като Николета Лозанова на корица на "Плейбой" Joy.

# 409
аз го помислих за Атина  Joy, а Брат беше готин Ахил, въпреки филма Laughing

# 410
Мдаа, този Ахил се е изпънал като Николета Лозанова на корица на "Плейбой" Joy.
Joy
Искрено ме разсмя.

# 411

Тъкмо щях да напиша,че на живо Ахил е в път по-красив Joy Joy Joy
Ми опънал се човекът ,с таз стрела баш у петата.Винаги съм се чудила,как точно там го уцелил Парис newsm78
Явно божествена работа Joy Joy Joy

# 412
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри

Joy Joy Joy Верно беше готин Simple Smile Но гледах наскоро негови сегашни снимки ... хич не остарява хубаво според мен ... За мен най-хубаво остарява Шон Конъри Simple Smile На о/о 60 ми харесва повече от на 30 Simple Smile

# 413
  • Сопот, Пловдив
Е, как защо в петата, нали са му подшушнали, че там е еднственото място на Ахил, което не е божествено и само уцелен там може  да умре, защото като малък майка му като го потапяла еди къде си, не мпомня, за да стане неуязвим го държала за петите и само това място останало уязвимо, нали затова казваме ахилесова пета за слабите ни места. Иначе то се вижда, че и аз съм голям фен на Ахил.  Mr. Green

# 414

Тъкмо щях да напиша,че на живо Ахил е в път по-красив Joy Joy Joy
Ми опънал се човекът ,с таз стрела баш у петата.Винаги съм се чудила,как точно там го уцелил Парис newsm78
Явно божествена работа Joy Joy Joy

Според древногръцката легенда, майката на Ахил е искала да го направи непроницаем за вражеските стрели и копия и като бебе го е топила в реката Стикс. Само петата, за която го е държала, не успяла да се намокри с водите на реката и затова тя останала единственото уязвимо място в тялото му, единственото място, на което при раняване той можел да умре.  Blush (книжен плъх на хоризонта)

# 415
  • Once there was a Hushpuppy...
Vanilla Nights - мерси за интересното допълнение Peace
Ла вида лока - хайде, преобличай се, нали ще участваш Peace

# 416

Joy Joy Joy Верно беше готин Simple Smile Но гледах наскоро негови сегашни снимки ... хич не остарява хубаво според мен ... За мен най-хубаво остарява Шон Конъри Simple Smile На о/о 60 ми харесва повече от на 30 Simple Smile

е що, на рекламата Шанел не е лош, но иначе си права - рядко остаряват като Шон Конъри:love:

Ахил е пич Laughing, в Zeus /играта/ все му правих храмове, за да се трепе за мен Laughing

# 417
Може ли съвет за комбинацията Rolling Eyes

# 418
  • КиТ
Пращай де Hug Hug HugЩо питаш въобще,като знаеш,че аз съм винаги тук  Crazy

# 419
А, знам ли те, може и да те няма точно в момента Mr. Green
Пращам Peace

Общи условия

Активация на акаунт